Fulgusori de nov-dec 2009 (134)
Raspunsuri - Pagina 20
elenic spune:
Pup toate fetele si va multumesc din suflet pentru urarile voastre, au fost asa de multe, iar eu am fost coplesita cand am intrat astazi sa va citesc! 

Eu am cam intarziat, noroc cu Ramona ca a fost pe faza si v-a servit ea cu ceva, eu acum va poftesc la sarmalute si tort, facute de mami meu!
Ramona, vreau sa iti urez si eu La Multi Ani, o nastere usoara (ca o meriti la cat de cuminte ai fost), un bb sanatos, recuperare usoara, multa sanatate si tie, fericire...am uitat ceva? A, si noroc! 

Ieri am fost la dr si am primit cel mai frumos cadou, vesti bune: maria sa COL si-a mai revenit, are acum 2,6 cm! Asa ca am primit dezlegare, nu mai trebuie sa stau lipita de pat, pot chiar sa mai merg pe ici pe colo, DAR cu mare grija, fara efort, fara mers pe jos si nu mai mult de 1 ora in picioare.
Buburuza e si ea bine, are 1593g, inimioara bate bine si frumos
, si sta tot cu capsorul in jos. Din pacate nu am prea putut sa o vedem ca si-a pus pe fata tot ce avea la dispozitie: o mana pe frunte (cu cotul indoit asa, parca statea la plaja), cealalta mana pe gura si isi mai trasese si cordonul pe obraz ![]()
monis imi pare rau ca te-am tinut in suspans 
Vreau sa felicit mamicile noastre si puii lor 
Felicitari si fetelor care au vesti bune de la eco si multa sanatate fetelor racite 
A, era sa uit sa scot agitatele:
hai suzyca 
30+ 
www.flickr.com/photos/37479346@N02/" target="_blank">poze
shtephy spune:
deci e bine Elenic,ma bucur mult .
Pirelia chair nu stiu cum e cu no spa fiole.
Ancutza chiar asa,vino incoace.
_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
32+ 
laurairina13 spune:
Elenic, multam de tortulet
..la sarmale nu prea ma ingramadesc..da sigur e coada deja ![]()
Acu astept pe RamonaC, sa vina sa povisteasca cum a sarbatorit cu ex colegii de mc, si ce cadouri frumoase a primit, si bineinteles poze, cu freza noua, si sprancenele aranjate ieri![]()
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
36+
Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze
shtephy spune:
Bravo Elenic.Astea da vesti si asa sa ramana pana la marea intalnire.
La multi ani inca o data,multa sanatate ,sarcina usoara in continuare si nastere usoara.

_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
32+ 
crissa13 spune:
Buna seara burtici,
Intr-adevar nu sunt prea activa, dar va citesc zilnic. Sper cand intru in prenatal sa am mai mult timp sa va scriu.
Despe pompele de san a-ti uitat de cele de la nuk-electrica si tip seringa, mai am la munca si de la primii pasi - e asemanatoare cu cea de la avent isis manuala.Am avut referinte bune de la o prietena despre pompa de la nuk tip seringa, desi mie mi se pare cam dureroasa - creaza vid.
La multi ani sarbatoritelor!
Eu pe langa insomnie, acum ma plang de picioare fff umflate - stau destul de mult in picioare la munca, si mai nou hemoroizi foarte durerosi
.
Va pup
PS: o sa incerc sa fiu mai vorbareata
30+ 
shtephy spune:
Am gasit nr de tel al Suzikai.
Se baga cineva la un apel sau sms?Chiar a zis ca nu stie sa umble in contul comun si precis nu are nr.la nici o fata .daca nu va bagati,incerc eu un sms,numai sa ziceti.A si sper ca s-au hotarat la nume ca nu erau decisi.Este un post in cap 126 pag 15.
Capitol nou presteaza cineva sau ma apuc eu?
_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
32+ 
shtephy spune:
Crissa haide,fii mai harnicuta la scris,ok?
_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
32+