Fulgusori de nov-dec 2009 (134)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

adik ce vrei pentru ca sa spui, hait????
ca je nu te mai tziu minte...daaaa??...biiineeee...

Citat:
citat din mesajul lui vicroria28

LauraIrinaasta in primul rand si in al doilea ,sper ca tu sa-ti mai amintesti de moi..

krelia 36+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Fetelor, vin si eu cu o intrebare.
La ultima vizita la ecograf, ginecologul mi-a spus ca pot lua si no-spa fiole. Cum mi s-a terminat blisterul cu plastile am cumparat no-spa fiole, dar pe cutie scrie ca sunt injectabile iar in prospect scrie ca ajuta in cazul nasterii daca este administrat intravenos.
Acum intrebarea, de fapt intrebarile:
Mai ia cineva no-spa fiole? Cum procedeaza? Sa le iau sau sa consider ca sunt niste bani aruncati in vant?

Viitoare mamica in culmea fericirii 33+ (31+) Oana Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Monis se pare ca ai fost foarte convingatoare.Ma bucur mult
De Elenic nu ai aflat nimic?

Vicroria ajunge cu statul la umbra,te asteptam sa ne scrii mereu.

Laura stiu ca si DianaR a folosit avent isis manuala la amandoi copiii si o recomanda.Poate intra chiar ea sa mai zica o data parerea ei.
Cert e ca cea mai buna pompa este copilul,dar ce te faci cand e puturos si nu are putere sa suga,adoarme la san sau sanii sunt atat de plini de nu poate sa suga.Trebuiesc goliti mereu sanii sau detensionati sau desfundate canalele.Asta o facem cu mulsul.Eu desi am avut un copil foarte mancacios,am avut nevoie si de pompa pt ca mi se umpleau si intareau sanii foarte repede si bobita mea se enerva,nu putea suge bine.Surplusul de lapte nu i l-am dat niciodata,parca Flavours a intrebat ,dar se poate refrigera sau congela si folosi la nevoie.Dupa 2-3 bibe date din an in pasti nu cred ca renunta la san un bebelus,sau se poate folosi o seringa sau lingurita.
Betty i-am spus Siminei de dus cald,chiar nu stia.
A spus ca astazi Maya a papat la o masa bibe ,o masa gavaj.Pana acum doar gavaj si tot mai sper daca nu azi ,poate de maine sa i-o dea la san.Cum trage din bibe o sa traga si din san.
Nu stiu e mai era

_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Flavours, vecinul tau nu stie oare ca balconul intra in suprafata totala construita a apartamentului pentru care plateste anuala....impozit?....
daca te tin curelele...si povestea cu scugerea este repetativa..eu zic sa faci o adresa catre Asociatia de bloc...poate il constrange cu ceva...nu stiu..macar incerci

cu laptele in exces, da..cica se depoziteaza..in biberoane la frigider..si in recipiente speciale la congelator...bebe cica ar trebui sa pape de 8 ori/zi...adica din 3 in 3 ore...eu nu cred ca voi lua ad-literam programul asta...ar fi aiurea sa trezesc copilu' din somn, daca el doarme de 3h30', ca sa-i dau lapte la ora fixa...

krelia 36+ si printesu' mic, Rares-Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Stephy, ti-a luat-o inainte DianaR si ne-a povestit de pompa de la avent

Monis, daca e de hlizit is prima, si daca imi arati un dejt acu ma apuc de hliziiiit

Continuati parerile, eu le contabilizez, si pe urma fac rezumatu

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Da Laura uite ca am fost gand la gand cu Diana.

Incerc eu sa caut nr de telefon al Suzikai imi amintesc cum a zis si Ramonika ,,ca l-a scris intr-un mesaj.

_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 32+

Mergi la inceput

beii..io sesizai o lipsa la apel...Ancutzicaa..., lasa butoiu ala ca de nu venim cu toatili la Kiatra, sa te bulgarim!!

Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy
De Elenic nu ai aflat nimic?

Ba da mi-a trimis mail... de curand.. e bine, cu colul sta bine si a primit invoire la plimbare mica... asa ca acum cred ca umbla si ea pe aiurea . Lasa ca ne scrie ea curand.

monis cu poze
sapt 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavours spune:

nuuu, am pus mana pe pompa in farmacie... ce sa mulg... sunt la nivelul la care sper ca voi avea laptic pentru ca nu-s vreo "Pamela"... dar am pus mana si eu sa vaz cum functioneaza o pompa si parea ceva dureros :(

36 sapt

Mergi la inceput

Monis a noastra chiar isi face temele vad..

Inseamna ca Elenic e la cumparaturi pt bb, ca si asa era ea tare stresata ca nu a luat nimic, plus ca azi sarbatoreste de zor

Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze

Mergi la inceput