Burtici fericite de septembrie-octombrie(224)
Raspunsuri - Pagina 4
lutoniana spune:
monikus bafta la control....si poate tragem un chef pe cinste deseara ...cu 3 bebeloi
liliachio tu cum te simti ? facem chef cu 4 bebelaci ?
moni-iulia....cu 5 ?
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana monikus bafta la control....si poate tragem un chef pe cinste deseara ...cu 3 bebeloi liliachio tu cum te simti ? facem chef cu 4 bebelaci ? Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
lutoniana spune:
neata andre...nuuuu....delicata si finuta chiara trebuie sa mai bage material sa nu o mai ingrijoreze pe mami....ea nu e in plan azi....Singurul ei program pe azi e sa dea din picioare tare si sa bage papica la ghiozdanel
moni_iulia spune:
Hai Dana! Nastere usoara!
Iulia 40s + 3 cu "Tudorita Mihaita"
Romania- The land of choice
Poze
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana neata andre...nuuuu....delicata si finuta chiara trebuie sa mai bage material sa nu o mai ingrijoreze pe mami....ea nu e in plan azi....Singurul ei program pe azi e sa dea din picioare tare si sa bage papica la ghiozdanel Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
moni_iulia spune:
Buna dimineata!
ButterflySim
Iulia 40s + 3 cu "Tudorita Mihaita"
Poze
lutoniana spune:
mangulico cred ca suntem in tara ideala cine a mai pomeni la Londra asa nourasi pufosi ca in povesti ?
Da, ca in povestile cu printi si luptatori destoinici ca Aidan care cu fesul pe-o ureche...pardon, pe ochi....a savurat o plimbare de zile mari.
Stiu si am citit ca adora aerul curat (chiar daca e frig si chiar daca ploua) si ca vor sa fie scosi in fiecare zi afara...dar pt ca eu nu pot....stau cu geamul larg deschis si din cand in cand il mai duc la geam si-i spun: "uite trece nenea" sau "uite tanti ce cizme are...sau ce fund mare " (imi permit ca doar eu sunt in spatele ferestrei).....
Sa revenim la voi....carutul e beton si sa se plimbe puiul drag toata Londra in lung si in lat cu el....si cand o fi mai mare sa ii faca rodajul si pana in Luton
Va pup si asa cum stiam, mi-ati confirmat ca sunteti un cuplu minunat....asa cat se poate vedea din pozici.
Va pupa matusa Luci
lutoniana spune:
moni buna dimineata, ce stari raportezi azi de dimineata ? contractiile unde sunt ? cate ? s-au incolonat pentru defilare ?
lutoniana spune:
Dana oare pe cine anunta ca i-a plecat acum prietena la nascare ???
Sunt asa emotionata....
Am sa incerc sa intru sa o trec pe ralu la tabela....sa vad daca imi iese....
moni_iulia spune:
A nascut Raluk?!
Felicitari Raluk!
Bine ai venit Alex!
Iulia 40s + 4 cu "Tudorita Mihaita"
Poze