Burtici fericite de septembrie-octombrie(224)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aidaciolac

intru sa fac capitol daca nu s-a anuntat nimeni intre timp ... si aveti mila ca e Erik in brate la hatzanat

Aida ...
povestea nasterii
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba" ... si cand reusiti sa ma invatati si pe mine

cred ca la scutece avem cine sa ne facå capitole noi.. da da foca micå..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Luto sa stii ca e buna si soacra asta a mea la ceva: astazi de exemplu i l-am dus eu pe Rares la ea, ca sa am o zi doar pentru Tudor, cu mers la doctor si altele. Ea este foarte bine intentionata, dar e muuult depasita de timp si tehnologie (am doua exemple: orice stranut al copiilor ii da fiori si zice ca au racit, ca e curent... tre' sa comenteze ea ceva in legatura cu asta; orice sughit nu e bun asa ca copilul tre sa bea apa, ceai musai fie ca ii este sete fie ca nu)

Nela multam pentru sfaturi si sustinere Intr-adevar Tudorel are sudamina, alergie la caldura (poate l-am imbracat eu cam gros cand am iesit de Sf. Parascheva adik pe 15 oct sa vedem artificii). Dupa cate mi-a explicat dr. va trece usor si repede.

Ionika imi pare rau sa aud ca aveti problemute cu Alexia. Nu renunta la san, este cel mai sanatos si o poate ajuta pe micuta sa treaca cu bine de icterul asta (sa stii ca si asta e una din cauzele principale ale faptului ca nu a luat foarte bine in greutate). Nu renunta la alaptare, chiar daca mirajul formulei ti se pare mai aproape.

Raluk sa fiti sanatosi amandoi si sa va bucurati de clipe minunate impreuna o viata Felicitari pentru efortul facut... este un miracol sa dai nastere unei fapturi atat de mici si delicate.

Legat de bebe vomitacios, Ralucapaun nu ai nici un motiv sa te ingrijorezi: incearca sa ii scoti aerul inainte si dupa fiecare alaptare (asa sporesti sansele sa ramana cu mai mult laptic in burtik) sau chiar sa faci pauze mai dese pentru a i-l scoate - eu asa fac cu Tudorel (si parca nu mai vomita asa des si in jet, ci doar regurgiteaza putin). O alta cauza pot fi caile nazale infundate, asa ca asigura-te ca respira bine pe ambele nari.

Pentru ca pana acum nu vi l-am prezentat pe Tudorel, cat este el de scump si de grozav, va prezint cateva poze calde caldutze cu el si fratiorul lui.

Ramona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

va invit la 225 enjoy
aida

Mergi la inceput