Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 10

ratusca_mica spune:
Aaaa, si am mai crescut o saptamana, suntem deja baieti mari si foarte miscaciosi in ultimele doua zile (o fi de la Aspenter?)
Ratusca 24+

ratusca_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danyelana Neatza burtici, Decenuela si Plateea, merci pt cafea si tortul de buna dispozitie. ![]() Alexutzzza, mah eu acasa am incercat sa vad daca am inteles bine miscarile, ![]() ![]() ![]() Felicitari pt bebe voinicel si dragutzel care se joaca in burtik la mami. ![]() Lia_2009, nu ai pt ce. ![]() Eu sunt racita de nu mai pot, imi curge nasul intr-o veselie (toata noaptea m-am trezit ca sa suflu ![]() Pupici si un wk placut. ![]() Acum ![]() ![]() "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
Danyelana, nu ne explici si noua, mamici incepatoare, cum se face anume? Ca vorba Alexutzzei, cand urla bebe e cam tarziu de teste... poate ne prindem din ce descrii si reusim si noi sa testam "tevaraia"

Ratusca

lia_2009 spune:
tanaion imi pare rau ca nu esti esti bine.
Si eu am contractii dar nu mai sunt dureroase si am sarcina jos. Mi-au trecut cu ginypral. Si repaus. Dar acum sunt mai bine si iar ma duc la serv, fac mancare. Doamne ajuta sa nastem bb sanatosi.
27 sapt

lia_2009 spune:
citat din mesajul lui suflet Buna, fetelor! Referitor la IR-urile marite, eu am avut aceasta problema la prima sarcina, dar s-a rezolvat:am facut injectii cu Pregnyl.Dupa injectii, au revenit la normal. Am nascut la Elias natural, fara dureri, fara sa mi se faca epiziotomie,fara sa ma rup, un baietel de 3160 g. Acum voi naste tot acolo cu dl. dr. Tutunaru, care este un profesionist. Doamne ajuta! |
suflet si eu voi naste cu Tutunaru. Sunt la prima nastere.Eu am data nasterii pe 20 ian, tu? As vrea sa-mi spui cum ai stabilit nasterea cu el. Eu sunt pacienta lui de la inceputul sarcinii si la 25 de sapt cand am fost la control am deschis subiectul ca vreau sa nasc cu d-lui iar el mi-a zambit si mi-a zis f bine sa-mi fac programare. Bineinteles ca a glumit dar eu as vrea sa stiu mai multe. Ai vb vei naste normal, cezariana stii cam ce tarife se practica, cum sunt conditiile la elias, au sectie pt prematuri etc?
Multumesc anticipat.

micki_mica spune:
citat din mesajul lui Tanaion Eu am fost ieri la ginecolog si vestea nu prea buna e ca va trebui sa ma internez peste vreo 2 saptamani pt ca sa-mi faca niste perfuzii pentru maturarea plamanilor bebelinei, in eventualitatea (dar eu nu vreau sa cred) ca voi naste prematur. Aceasta datorita faptului ca am colul scurt si contractii dureroase zilnic in ciuda faptului ca stau in pat si fac tratament. In plus, mi-a mai dat sa fac un carnat intreg de analize, nici nu vreau sa ma gandesc ca iar ma vor costa vreo 10 mil. Dar sa fie bebe sanatos si sa stea la mami in burtica cat mai mult, ca restul nu mai conteaza. Tana cu Toma (10.11.2001) si ![]() ![]() |

fii cuminte si gandeste-te la partea plina a paharului.
si mie mi-a zis ca sa jungem la 32 sapt si dupa ceea oricand va dori dl meu sa iasa e ok, dar ideal e 36 sapt.

sunt in aceeasi situatie ca si tine. desi iau gynipral, tablete, perfuzie, 2 de litic si seara 1 diazepam injectabil + nospa si/sau la nevoie, utrgestan, magneziu,fier tot ma mai iau contractiile mai rare si rebele. dar e mai bine si raman optimista. chiar daca ma astept la acele minunate injectii de maturare plamani, pe la acele 32 sapt.
fii pe pace ca va fi bine! si cum ne gandeam noi la numele cristian...se pare ca va fi pe acolo, prin jurul craciunului, evenimentul.
daca ai colul inchis e super bine! daca nu, stii ca trebuie sa stai cuminte-cuminte, nu?

Mihaela

bebe mic

micki_mica spune:
fetelor!
va pup pe toate! eu sunt tot in spital, dar am citit juma' de zi sa recuperez ptr ca sunteti f harnicute!
eu sunt tot la tratament, cu doze usor marite, scriam mai sus ce si cum, si bebe e super ok, se pare! ceea ce ma bucura nespus.
sper ca pe 30 oct cand voi face urmatoarea eco sa vad ce mai face placenta mea, daca a mai urcat (voi fi la 29 sapt incheiate fix - proma zi din sapt 30) si bebe cat a mai crescut.
nu pot decat sa va incurajez, sa va spun ca de vina ptr aceste mii de ganduri , uneori gri, sunt si din cauza hormonala si sa respectati indicatiile med ginecologi.
eu va pup pe toate, fara exceptie si va urez noapte buna!!!
Mihaela 27+ cu...
bebe mic

analessya13 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Beatrice1982
d'apoi 6+4=10...............pai cum???????????????????????????? ![]() ![]() ![]() ![]() Poze Bea ![]() ![]() Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!! ![]() |
Pai care-i baiul?
Onitza a specificat ca de-abia a intrat in 6 luni, deci e clar, a 6 luna, a 7 luna, a 8 luna si a 9 luna totalizeaza impreuna 4 luni.
Pupici la toate mamicile.

plateea spune:
neata, fetele!
sunteti pregatite sa facem precum fluturasii?
o mare de la mine, si o rulada mare umpluta cu nelipsita bunadispozitie, plus, astazi, o picatura de entuziasm!
duminica frumoasa, vesela si calda... macar in suflete! 25+ cu

ale1212xa spune:
neatza si de la mine
plateea mersi de cafea...am baut-o deja...de la 4:30 sunt pe baricade cred ca imi revine raceala...
acum astept sa se faca 8 sa ma duc sa cumpar painica ca imi e o foameeee
o duminica placuta25+ cu
Dragos-Andrei

larisel spune:
citat din mesajul lui lia_2009 Buna dimineata. Afara ploua sper ca moralul nostru sa fie mai bun. Larisel poate ma poti ajuta am facut analiza anti-fosfolipidici la recomandarea medicului si rez e negativ. Asta inseamna ca e ok nu am nevoie de tratament? 27 sapt ![]() ![]() |
Pai pt trombofilie sunt mai multe analize ... cel mai bine te-ai sfatui cu dr, nu stiu ce sa-ti spun. Mie, de exemplu, daca mi-ar fi iesit bune analizele de trombofilie ereditara urma sa mi le dea pe astea pt sindrrom anti-fosfolipidic. Dar cum oricum trebuie sa iau tratament pt primele rezultate, analizele astea nici nu le-am mai facut...

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi