Nelamurire adeverinta venit concediu crestere bebe

Nelamurire adeverinta venit concediu crestere bebe | Autor: ircuta

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor!
Am si eu cateva nelamuriri legate de modul de completare al adeverintei de venit pentru concediu de crestere copil.
Intai cateva precizari. Fetita mea este nascuta pe 30 iunie, eu am intrat in concediu prenatal pe 14 mai si in concediu de crestere copil pe data de 15 septembrie.
Si acum canpurile din adeverinta care ma deruteaza:
. īn perioada de la ................................ pān#259; la ............................... a beneficiat de indemniza#355;ie de

maternitate;

. la data de ......................................... se īmplinesc cele 42 de zile din concediul de l#259;uzie;

. īn perioada de la ..................................... pān#259; la .................................. a beneficiat de indemniza#355;ie

pentru cre#351;terea copilului;

. īncepānd cu data de ............................................... se aprob#259; concediul pentru cre#351;terea copilului.

Cu datele mele de mai sus, ce ar trebui sa contina campurile respective.
Am facut si eu niste calcule dar am nevoie de o verificare suplimentara!
Multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Citat:
citat din mesajul lui ircuta

Buna tuturor!
Am si eu cateva nelamuriri legate de modul de completare al adeverintei de venit pentru concediu de crestere copil.
Intai cateva precizari. Fetita mea este nascuta pe 30 iunie, eu am intrat in concediu prenatal pe 14 mai si in concediu de crestere copil pe data de 15 septembrie.
Si acum canpurile din adeverinta care ma deruteaza:
. īn perioada de la ................................ pān#259; la ............................... a beneficiat de indemniza#355;ie de

maternitate;

. la data de ......................................... se īmplinesc cele 42 de zile din concediul de l#259;uzie;

. īn perioada de la ..................................... pān#259; la .................................. a beneficiat de indemniza#355;ie

pentru cre#351;terea copilului;

. īncepānd cu data de ............................................... se aprob#259; concediul pentru cre#351;terea copilului.

Cu datele mele de mai sus, ce ar trebui sa contina campurile respective.
Am facut si eu niste calcule dar am nevoie de o verificare suplimentara!
Multumesc anticipat!

Ciudat modelul asta de adeverinta.

Indemnizatie de maternitate - 14 mai - 30 iunie - 47 zile
La data de 10 august se implinesc 42 zile lauzie (nu are relevanta daca ai optat pentru tot concediul de 126 de zile).
10 august - 14 septembrie - indemnizatie de maternitate.
Incepand cu 15 septembrie 2009 si pana la 15 septembrie 2011 - indemnizatie pentru cresterea copilului.

Deci CIC se poate aproba oricand ceri incepand cu 11 august, cel mai tarziu incepand cu 15 septembrie.

Mergi la inceput