Burtici cu flori de liliac de mai - iunie 2010(10)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
Ioana5255 spune:
Neata fetelor,
Jassy capul sus o sa fie bine. Ti-am zis ca eu am sangerat in prima sarcina si acum Alex e mare. Si cu sarcina asta am avut scurgeri, dar dr m-a pus sa iau utrogestan (progesteron).
Monica pe sarcina asta nu ai facut inca analizele? Poate s-a mai intamplat ceva intre timp.
Ayla bine ai venit si sarcina usoara. Uite sa iti zic povestea mea. Cu prima sarcina am avut infectie urinara cu Ecoli si pana sa stiu ca sunt gravida si evident nu m-am dus la dr am avut dureri la urinare, dureri de bruta etc si am luat de capul meu ciprofloxacin. Ultimul ciclu l-am avut pe 4 octombrie si asta se intampla pe 28 octombrie, pe 7 noiembrie parca am aflat ca voi avea un bebe si eu de care ma dusesem in urgenta intr-o luni dimineata ca aveam sangerari si dureri, cand colo era bebe. In urma analizelor s-a depistat Ecoli. A urmat tratament cu niste antibiotice oribile, care aveau un prospect de iti puneai mainile in cap le vomam, vai de capul meu, ca Ecoli era tot prezenta. Pana am ajuns in ianuarie la dr mea cu care de altfel am si ramas si mi-a dat o amarata de ampicilina. De atunci nu am mai avut probleme. Lasand toate la o parte iti dai seama cate ganduri imi faceam pentru Alexandra, dar ea azi e mare si sanatoasa. Fii optimista si ai incredere im medicul tau.
Sabina 13+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei
http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Ioana5255 spune:
Multumesc fetelor de raspunsurile legate de arsuri. Eu nu suport laptele de nici un fel. Abia mai mananc o smantana, un iaurt, sana. Gustul de lapte nu l-am suportat niciodata.
Azi ma duc sa o iau pe bobocica mea. Sunt asa de happy. Si ea zice ca mai sta si maine, sa nu se duca mama la servici, sa nu vin sa o iau, iar eu nu mai pot de dorul ei .
Sabina 13+ viitoare mamica de gemeni identici si mamica Alexandrei
http://www.dropshots.com/sabana#albums/poze%20noi%20
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ayla21/Ayla21.jpg)
Ayla21 spune:
Multumesc mult de primire, si de raspunsuri. Sabina, Laurita, Monica
Monica, sunt convinsa de reactia ta (vai ce ma amuza emoticonul ala de bulbuceste ochii, da, si fetele mele de la scutece toata l-au pus cand au auzit). Si crede-ma ca reactia mea a fost chiar mai mult de atat.
Nu am stiu ca sunt insarcinata decat in saptamana 10+ asa ca am facut o multime de lucruri nepermise intr-o sarcina. Am luat pastile, am spalat in baie cu domestos, am bauta cafea (eu care pana la 23 de ani nu am baut deloc), m-am agitat la maxim.
Stiu si eu cazuri cu care au luat tratament mult mai "agresiv" in sarcina si bebe e ok. Asa sper si eu, dar normal ca imi fac mii de ganduri si griji.
Va pup
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...
moni_or spune:
SABINA, inca n-am apucat sa merg sa-mi fac analizele, maine dimineata vreau sa ma duc. Oricum nu mi-a scris listeria pe lista, dar cred ca o s-o fac oricum, chiar si pe bani. Te inteleg ca iti e dor de Alexandra, eu n-am reusit sa ma despart inca de Luca nici macar pentru o noapte, desi de multe ori asa imi doresc sa dorm neintoarsa, dar nu pot sa ma autoconving, mi s-ar parea asa goala casa...
AYLA, vezi tu, Dumnezeu stie mai bine ca noi de ce avem nevoie si El hotaraste cand e momentul potrivit. Poate Alma a vrut sa va trimita inca o surioara sau un fratior pentru Luana si Claudiu, care bineinteles ca nu o va inlocui niciodata, dar care va fi extrem de norocos sa aiba niste parinti atat de minunati ca voi. Cafea daca n-ai tensiune mare n-are nimic, cred ca stii si tu, dar si in rest sunt sigura ca va fi bine, trebuie, pentru ca voi meritati asta. Si eu inca stau cu sabia deasupra capului, cum s-ar spune, sotul a facut varicela si eu n-am facut niciodata, deci e f. posibil sa iau, iar in sarcina in primul trim. poate da malformatii la fat daca face mama, dar eu am incredere ca va fi bine, nici nu ma gandesc sa fie altfel. Am dat acum click pe numele tau de la semnatura, e poza ta??? Ca imediat mai bag o data ochii aia bulbucati
Esti superba, la asa suflet frumos nu se putea sa nu fie si chipul pe masura.
Monica, mami de Luca si
8+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
flory_blanca spune:
buna fetele. ma bucur ca sunteti bine toate. v-am citit din urma ca am fost plecati in weekend si nu am avut calculator.
am fost vineri la echo si sarcina e implantata foarte bine si totul decurge normal. am fost tare fericiti mai ales ca ne-a raspuns la toate intrebarile si am mai scapat de grija. peste 3 saptamani o alta echo si pana atunci multe analize am de facut dar pana acum totul decurge normal. asa ca putem sa stam linistiti si noi acum si sa ne bucuram de bb fara atata stres.
jassy imi pare tare rau pt ce ti se intampla dar trebuie sa fi optimista ca nu orice scurgere prevesteste ceva rau. iar dr meu mi-a explicat ca durerile de burta sunt normale cat timp sunt in zona ovarelor ca provin de la intinderea ligamentelor.5+
aleesicoo spune:
seara buna fetele
eu nu am nimic de raportat in mod special....doar ca acele vagi simptome de greata au disparut insa nu pot manca...nu am nici pofta de mancare si imi vine sa plang din orice
va pup si va doresc o seara buna
asa creste bebicu 6+
maitreyi spune:
ayla iti urez si aici bine ai venit si bebe sanatos cu Dumnezeu inainte si va fi bine
cat pe ce sa fim colege de odisee
------- mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maitreyi ayla iti urez si aici bine ai venit si bebe sanatos ![]() ![]() cat pe ce sa fim colege de odisee ![]() ------- ![]() ![]() ------- Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca... ![]() Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008 |
Multumesc!
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Viata merge inainte...
Ayla21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui moni_or AYLA, vezi tu, Dumnezeu stie mai bine ca noi de ce avem nevoie si El hotaraste cand e momentul potrivit. Poate Alma a vrut sa va trimita inca o surioara sau un fratior pentru Luana si Claudiu, care bineinteles ca nu o va inlocui niciodata, dar care va fi extrem de norocos sa aiba niste parinti atat de minunati ca voi. Cafea daca n-ai tensiune mare n-are nimic, cred ca stii si tu, dar si in rest sunt sigura ca va fi bine, trebuie, pentru ca voi meritati asta. Si eu inca stau cu sabia deasupra capului, cum s-ar spune, sotul a facut varicela si eu n-am facut niciodata, deci e f. posibil sa iau, iar in sarcina in primul trim. poate da malformatii la fat daca face mama, dar eu am incredere ca va fi bine, nici nu ma gandesc sa fie altfel. ![]() ![]() Monica, mami de ![]() ![]() Doamne, ai grija de minunea din burtica mea! "Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13) |
Monica
![](pupic.gif)
Sper sa fi ok, sa nu fie nici la tine nici o problema.
Multumesc!
![](pupic.gif)
Viata merge inainte...