Goldie Pants - 15
Raspunsuri - Pagina 6
oana_n spune:
Neatza fetelor

for u and for M
anka n-am stiut ca ai o casuta de oaspeti asa de primitoare si de placuta! baldachinul e de vis!!!
eu m-am uitat pe canalele de stiri si nu e niciunde newsalert cum ca la posta s-ar fi intamplat evenimente interesante. asteptam insa cu interes sa ne aduca mj news!

iona....da tu zici de 2300 acolo? avaiiiii poi cu asa comoara stai tu pe strada??
anka77 spune:
fetele v-am facut cafeaua...daca nu vreti sa coborati( e de inteles) sunati din clopotel, se ocupa personalul ![]()
![]()
![]()
![]()
Oana ma bucure ca te-ai simtit bine,dar sincer nu prea va vazui la fatza ...ati disparyt cam devreme

Mey si io m-am uitat inclusiv pe CNN, pe Twitter sunt follow pentru toate ziarele si tv doar-doar o ved pe MJ si ea nik.....
Niciun Breaking news...mai am o solutie.....Google Alert...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me 
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2
lisa-marie spune:
mei fetili 
...e bine daca nu e nici un breaking news despre mj ....![]()
![]()
...inseamna ca a iesit victorioasa de la posta...
....singura explicatie a absentei ei... ar fi ca nu mai poate sa come alive dupa ce a mirosit parfumul...

![]()
![]()
...mj mama, ai nevoie de niste oxigen?![]()
![]()
...![]()
![]()
www.youtube.com/watch?v=94snSuUSKas" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=OIF5cjIYXWs&feature=related br / " target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=QLOOGsWbmD4&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=Ibl2F33rSjg" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=D83nat54Sv0&feature=fvw" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=XXwU8HLMYhU&feature=related" target="_blank"> JACKSON!!!
anka77 spune:
Se spune ca " no news is a good news"![]()
![]()
..da` nene totusi.
E 12

.
Si io am acelasi scenariu.....a luat parfumu` de la posta, pentru ca nu a avut rabdare pana la berou..l-a desfacut acolo.Si-a dat cu o tona, si a lesinat.....si acu are nevoie sa "come alive" dar cum ?ca e la posta....nu are cum sa-l vada pe musiu

.
MJ...unde esti??????

poze si noi 2
mj_girl spune:

www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
mj_girl spune:
M, I love you most

fetili

scuze de intarziere, da' e treaba aia cu sfertu' academic![]()
![]()
acu iau ceva toxic
...o gura de oxigen 
si revin

www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !
anka77 spune:
Fierbe-ne reao![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

poze si noi 2
mj_girl spune:

mey ankutza
pot sa fiu si rea cand vreau

da' acu chiar nu sunt

imi caut .....cuvintele

las ca te vad io pa tine cand ti-o veni randu

mai lasa-ma putin...

sau intreaba-ma tu...poate asa gasesc cuvintele mai usor

anka77 spune:
Vroiam sa stiu daca este asa cum te asteptai......nu stiu cum sa esplic...daca il reprezinta pe MJ, daca te simti mai aproape de el, sau daca il simti langa tine![]()
![]()
![]()
.
Ceea ce o sa va spun acu pica fix ca nuca in perete...io trebe sa plec din Buc nu o sa am net pana maine seara....asa ca o sa sufar 

.....vreau parfumuuuuuuu`

poze si noi 2
mj_girl spune:

mey ia-ma-ncet

azi la ce ora pleci? poate reusesti sa-ti raspunzi singura la intrebari

io deja il simt in toti porii...

parfumu'