Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (199)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

I'm back!... for short.
Mi-e casa cu susu-n jos - au venit muncitorii sa faca hornul si sa faca probe la centrala pe lemne ( pana acum ne-am incalzit doar pe curent ). In plus a venit vremea sa sortez zecile de saci de jucarii pe care i-am acumulat in 6 ani.

Dya, sa-ti explic chestia cu avortul: dupa cum spuneam, steriletul da o inflamatie cronica a mucoasei uterine care impiedica nidatia ovulului deja fecundat, deci dupa ce Domnul Ovul s-a intalnit cu Domnul Spermatozoid si au facut schimb de informatie genetica, dand nastere unei Noi Vieti. Fiecare din copiii nostri au fost mai intai in acel stadiu.
Daca ovulul fecundat nu se poate nida/fixa, el este eliminat => avort.
Orice femeie sanatoasa produce lunar minim un ovul fecundabil, de aceea ziceam de potentialul producerii acestui avort lunar.

Analize eu nu i-am facut nici lui Victor niciodata si el are 6 ani. Eu personal nu vad sensul sa intepi un copil degeaba, doar asa sa-ti satisfaci curiozitatea, adica sa vezi "oare nu are ceva?" Daca e sanatos copilul, lasa-l in pace. In privinta asta sunt 100% de acord cu pediatrul Leutului lui Giuli.

LE: preferinta pt. dulce e normala la copii. Putini sunt cei care nu ageeaza gustul dulce, preferand acru sau sarat. Si Dragos manaca numai piureurile dulci, sau daca nu sunt ele dulci trebuie musai sa le trec prin piure de mere.
Apropo de asta, a aparut dovlecul acela galben si dulce, asa numitul "dovleac placintar". Iese un piure super bun in combinate cu unt si lapte; a papat super bine cu carnita de pui.

Vacanta 2009
Lavinia mama lui Dragos si a lui Victor
Al 2-lea an

Mergi la inceput

Lumi, ma intrebai cum am reusit sa-l conving pe Dragos sa se spele singur. Raspuns: nicicum. Nu l-am convins, ci si-a dorit el singur. De fiecare data cand ne vede pe unul din noi spalandu-ne, isi intrerupe orice activitate si se uita tinta la ce facem. Cand i-am dat prima oara periuta in mana a dus-o instant la gura si s-a frecat pe unde a apucat. Deci nu e vorba de un spalat de-adevaratelea, ci mai mult o joaca, un exercitiu. Ideea e ca-i place si n-a trebuit sa-l fortez, cum am facut cu Victor.
Si se "spala" fara pasta; eu si lui Victor i-am pus pasta de dinti doar dupa 1 an si atunci din aceea specaiala pt. copii, dar cu fluor( ca v-am vazut ca ati dezbatut problema asta ).

Eu nu pot sa vad pozele voastre .

Vacanta 2009
Al 2-lea an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Mi s-a stricat centrala si am dat o mie de telefoane. Evident nu vine nimeni azi.... Poate maine, daca nu au prea multe cereri....pana atunci ne gasesc astia congelati

Am descarcat acum filmuletul, il pun acum dar pozele nu au iesit bine. Poate data viitoare , daca nu fuge de poze

Dya La multi ani fericiti impreuna !!!!!!!!!!!!!!

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

pana apuc sa citesc de la pag 3 la 7...

eu am luat CentrumMAterna, medicul meu de familie le lauda foarte. Au fost ok, si eu la a doua sarcina nu am luat decat 8kg.
Elevit am luat la prima sarcina, nu prea m-am impacat cu ele...

la 1an nu am facut analize. Dar la doi, da. A iesit totul ok, mai putin fierul...
parerea mea... daca nu aveti semne de ingrijorare, se poate intzepa plodelix si mai tarziu...
oricum ce analize dau dr ca standard la un an (doi), nu ai ce observa mare lucru, adica... sa ai vreo surpriza de descoperire...
Iar un VSH cred ca se poate si din deget, ca sa-ti arate daca e vreo infectie, etc, care sa recomande analize amanuntite. Nu dau cu parul... zic doar cum gandesc eu.

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Lumi sunt tare scumpi voinicii Ce frumos se joaca ei cada

Mergi la inceput

Lumi, n-am prea inteles ce vrea sa spuna pediatra voastra - cum adica Nan 3 e doar pana la 6 luni? Eu stiam ca merge pana la 1 an.
Mie mi se pare ca oricare alegere de lapte de crestere, desinat varstei de peste 1 an e OK. Eu am luat azi Humana junior sa vad daca-l accepta Dragos ( tataonez ideea intarcarii, nu acum ci peste vreo 6 luni, dar vreau sa ma gaseasca pregatita ). Deocamdata l-a refuzat categoric.

Vacanta 2009
Al 2-lea an

Mergi la inceput

Babytza, ce soricel dulce!
Nu pot sa cred ca la voi e asa frumoasa vremea! Ori e filmul trucat, ori ai filmat in alta zi, ia spune care-i adevarul?

Nerantulaaa!!! Sunteti bine? Vino cu vesti despre Gruia!

Vacanta 2009
Al 2-lea an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Babytza cat e de dulce David..ce vreme superba aveti...

Lavinia exact acum ma gandeam la Nerantula,poate daca o strigam in cor vine si vb si cu noi

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

babytzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, l-ai lasat pe David in iarbaa? adica pe jos??? direct pe iarba???? offfffffffffffffff, nush cum ai facut asta.... glumesc, soricelul e mortal, cum iti aduce el frunzulite..... intorc pupicii si aprecierile!

babymom, problema e asa, n-ai prins discutia, e mai veche: am incercat sa le dau hunilor Nestle Junior 1+. Treptat, cate 1 masura noua pe zi. Cand am ajuns la 5 masuri din 7, (ei beau un bibe de 210ml), au aparut gazele si crampele. Crunte. La cateva ore dupa lapte, atat dimineata/la pranz, cat si seara/noaptea. Se chinuiau ingrozitor, asa ca am intrerupt, am revenit la NAN 3, care e pana la 1 an, asa stiu. Pediatra zice insa ca le pot da NAN 3 pana la 1 an si 6 luni, ca e ok, nu e nevoie sa trec la un alt laptic acum... eu tot zic ca nu se satura, papa mult seara si noaptea... si ma tot gandesc sa trec la un lapte de 'avansati', dar nu stiu daca am eu un pitic si ei sunt pur si simplu mancaciosi sau alta e buba si pur si simplu trebuie sa schimb marca... ce sa fac?

Luminita si voinicii Edi si Robi - 26.09.2008
prima aniversare
beculete
_
"Oricum ar fi, ai in fata o zi, mergi spre ea!
Si nu uita:
Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad, se duc pe un alt cer."

Mergi la inceput