pioceanic

pioceanic | Autor: mirun@

Link direct la acest mesaj

sunt o mama disperata.zilele astea am aflat k bebelusul meu are virusul pioceanic.e mic,e foarte mic,aproape 2 saptamani...cred k acest virus la luat din spital.intrebarea mea este ptr. cine s-a mai intalnit cu problema asta la un bebe asa mic,cat de grav este sa-l las asa si sa incercam niste tratamente dupa ce mai creste putin?mi s-a recomandat un tratament ,dar acest tratament este foarte puternic acum ptr el.dak stie cineva si poate sa ma ajute...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Offff,copila mea a avut in iarna acest virus,avea atunci 2 ani si 4 luni.A trecut cu un antibiotic puternic.
Initial ne-au spus ca nu exista antibiotic de luat pe gura asa puternic apoi i-au preparat un sirop.
Ce pot eu sa-ti spun e ca sigur din spital s-a pricopsit cu el si dupa terminarea tratamentului s-a vazut,avea 11,5 kg nu vroia sa mänänce ...a fost un chin.La 4 luni dupa tratament avea 16 kg,vesela,puternica..alt copil.
Nu stiu ce sfat sa-ti dau la un bebe asa de mic,vad ca esti din Brasov si vreau sa-ti zic ca si noi tot de acolo suntem.Intamplarea face ca atunci cand s-a descoperit pioceanic sa fim in Brasov,dar pe picior de plecare spre Germ,si nu a mai fost timp sa fie gata antibiograma.Dr la care am fost ne-a spus sa-i dam 5 zile sumetrolin sa putem pleca linistiti,apoi dupa 14 zile sa-i refacem analiza.
Dupa 14 zile pioceanicul era tot acolo si asa am ajuns la acel antibiotic.
Parerea mea e ca trebui tratat,dar medicii sunt cei mai in masura sa decida asta.
Multa sanatate va doresc!!
D

Mergi la inceput