Fulgusori de nov-dec 2009 (133)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Acu sa nu fiu nesimtita si sa multumesc si Kreliei pt pontu cu descarcatu de pe trilulilu, abia acu imi mangai si eu urechile cu pianistu cel mai tareeee

Da am si eu o intrebare, l-am salvat cu clic dreapta si scria save target as...nu era nici un save as..Si de fapt s-a salvaat linkul catre melodie, mi se deschide site-ul cand vreau sa ascult...Asa tre sa imi iasa??? Ca daca spre ex pica netu intr-o zi si vreau sa ascult melodia, nu pot, ca daca dau clic de pe ea se duce automat pe siteul trilulilu si de acolo o ascult...

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze

Asa am facut si eu prima data, desi acolo scria ce trebuie facut si Kreliuta a explicat ce si cum. Dupa ce ai introdus linkul iti apare acolo mai jos decarca si nu dai click normal pe descarca, ci faci direct click dreapta si iti alegi "save target as", se deschide o cauta unde vrei sa iti salveze colajul si acolo la denumire scrii exact:"get_audio.mp3" si click pe save. Si se salveaza pe comp tau, fara sa se mai deschida trilu...
Sper sa fi inteles ceva din explicatia mea, daca nu sigur te lumineaza Kreliuta maine dimi sau Shtephy ca ele is mai precepute la iegzplicatii din astea ca mine.

Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Eu cand am dat click dreapta pe descarca am gasit salveaza legatura ca... si apoi s-a deschis ceva cu introduceti numele fisierului salvat si aici am scris get_audio.mp3 si save si gata,melodiile s-au salvat ,nu linkul.

_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 32+

acu ma bag iar sa descarc , sa vad poate ma prind ce si cum...

fata saritoare ca intotdeauna

Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Citat:

Laura, faine vesti!

Multe mai suntem cu dpn in aceeasi perioada..sunt chiar curioasa, cand o sa inceapa nasterile...sa te tii numa in emotii, stres , vesti bune, si galerii

Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze

Da mai si eu ma gandesc la asta mereu,cred ca din fetele care scriu mereu aici mai mult de jumatate au aprox aceleasi semnaturi

Bravo lauraGarner pt vestile bune.Mai e un pic,dar tot asa sa o tii.Abia astept sa ne povestesti cum a fost baby shower-ul

_

Mergi la inceput

Laura super vesti. Acuma puteti petrece linistite sambata .

Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

RamonaC, am facut si asa, acu vad ca intradevar s-a salvat ca melodie dar doar primele 9 secunde pe care le repeta la nesfarsit...
Nu stiu ce naiba i-am facut, da sigur imi sunt plecati toti neuronii la ora asta la plimbare..O las pe altadat'

Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Gata am reusiiiit!!!
Mai am o intrebare, ca tot suntem aici..asa merg descarcate si alte melodii misto de pe youtube, sau trilulilu ? ca mai gasesc cate una alta care imi plac...si as vrea sa le am salvate..deh acu vreau prea multe deja

Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Citat:

RamonaC, am facut si asa, acu vad ca intradevar s-a salvat ca melodie dar doar primele 9 secunde pe care le repeta la nesfarsit...
Nu stiu ce naiba i-am facut, da sigur imi sunt plecati toti neuronii la ora asta la plimbare..O las pe altadat'

Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze

Laura ,la mine s-a salvat bine,las ca mai incerci tu si reusesti.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

LA MULTI ANI RAMONA!!!

LA MULTI ANI ELENIC!!!

Sa fiti sanatoase si sa aveti nasteri usoare si copii sanatosi!!!

Am pus si eu cateva poze pe contul comunMichelle 32 + "Smiley"si DOMINIC 15.05.2007

POZE

Mergi la inceput

Citat:

Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze

Hmmm..cine stie ce eroare o fi pe acolo. Mai incearca maine o data.

Eu acum mi-am mai sters din pozele de pe telefon sa ii fac loc si am destul ca e cardu mare, dar parca vad ca daca apuc sa o ascult o data de pe tel mi se termina bateria ca doar asa is facute telefoanele astea . Degeaba imi incap mie 5 ore de muzica pe card, si bateria se termina dupa 2. Oricum sper sa ma lase cu el in sala de travaliu, probabil o sa-l agat de gat, ascuns printre laptariile mele si nici nu o sa se vada decat firele .

Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Citat:

Gata am reusiiiit!!!
Mai am o intrebare, ca tot suntem aici..asa merg descarcate si alte melodii misto de pe youtube, sau trilulilu ? ca mai gasesc cate una alta care imi plac...si as vrea sa le am salvate..deh acu vreau prea multe deja

Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze

pai acolo asa zice ca descarca orice film de pe you tube,trilulilu sau 220.
bine ca ai reusit

da pe unde or umbla cucuvelili noastre?Lylyana?Ancutza?
dar Monis?

_

Mergi la inceput