Fulgusori de nov-dec 2009 (133)
Raspunsuri - Pagina 19
shtephy spune:
Ramo yupiiii ai scos Tiramisu si Breezerul la inaintare
.Bravo draga mea ,asa te vreau![]()

_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
32+ 
simonette spune:
La multi ani si dragei Elenic!!! Toate gandurile mele bune si tot ce-ti doresti!!!

Stephy Daca destinul ne va aduce vreodata impreuna, va fac la toate fetele ce vreti voi!..........hihihi, cum suna![]()
Cred ca va spun NB!!!
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
31+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 8+!!!!!
laurairina13 spune:
La Multi Ani, Ramona!!!!!! Sa fii sanatoasa, sa nasti usor si repede, sa fie bebelache Dominic un mic print in viata voastra , sa fie sanatos si asa cum vi-l doriti!
La Multi Ani, Elenic!!!! Sa fii sanatoasa,fericita, si sa te auzim ca ai numai vesti bune din Germanica..
, si cel mai frumos cadou de Craciun:o mica printesa sa va lumineze viata!
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
36+
Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze
RamonaCopot spune:
Sarut mana fetelor, sunteti niste dragute. De aceleasi lucruri frumoase sper sa avem toate parte in viata. Mie deja cea mai mare dorinta mi s-a implinit. Dintotdeauna mi-am dorit un bebe la 28 ani, asta consideram eu ca e varsta limita pt mine, iar acum am 29 si o sa-l tin si in brate in doar cateva zile 

. Cum le aranjeaza Doamne Doamne pe toate, asa cum vrem noi (pana la urma)!
Ramona,
37+
DOMINIC ANDREI
laurairina13 spune:
Si sa nu uit si de 

pentru dragele noastre sarbatorite!!! 

Laura,
36+
Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze
laurairina13 spune:
Acu sa nu fiu nesimtita si sa multumesc si Kreliei pt pontu cu descarcatu de pe trilulilu

, abia acu imi mangai si eu urechile cu pianistu cel mai tareeee

Da am si eu o intrebare, l-am salvat cu clic dreapta si scria save target as...nu era nici un save as..Si de fapt s-a salvaat linkul catre melodie, mi se deschide site-ul cand vreau sa ascult...
Asa tre sa imi iasa???
Ca daca spre ex pica netu intr-o zi si vreau sa ascult melodia, nu pot, ca daca dau clic de pe ea se duce automat pe siteul trilulilu si de acolo o ascult...
Laura,
36+
Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze
shtephy spune:
Simonette daca e sa ne intalnim vreodata ,ma las pe mana ta ![]()
si multe 

pentru o mamica fericita.
Ramona bravo dulcica noastra.Daca cea mai mare dorinta a ta e pe cale sa se implineasca,esti o fericita si asa sa ramai mereu.

_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
32+ 
BoboMom spune:
Am venit si noi de la dr cu vesti bune. Colul e inca inchis, ecografia de ieri are rezultate f bune, NST'ul a iesit si el f bine. Mi-a facut testul de Streptococ B. Joia viitoare mergem iar.
La multi ani, Ramona si tot ce-ti doresti! 
La multi ani, Elenic si tot ce-ti doresti! 
Laura
36+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laurairina13 Acu sa nu fiu nesimtita si sa multumesc si Kreliei pt pontu cu descarcatu de pe trilulilu ![]() ![]() , abia acu imi mangai si eu urechile cu pianistu cel mai tareeee![]() ![]() Da am si eu o intrebare, l-am salvat cu clic dreapta si scria save target as...nu era nici un save as..Si de fapt s-a salvaat linkul catre melodie, mi se deschide site-ul cand vreau sa ascult... Asa tre sa imi iasa??? Ca daca spre ex pica netu intr-o zi si vreau sa ascult melodia, nu pot, ca daca dau clic de pe ea se duce automat pe siteul trilulilu si de acolo o ascult...![]() Laura, 36+ Mara TeodoraAMR 4 saptamani !! poze |
Eu cand am dat click dreapta pe descarca am gasit salveaza legatura ca... si apoi s-a deschis ceva cu introduceti numele fisierului salvat si aici am scris get_audio.mp3 si save si gata,melodiile s-au salvat ,nu linkul.
_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
32+
laurairina13 spune:
Laura, faine vesti!
Multe mai suntem cu dpn in aceeasi perioada..sunt chiar curioasa, cand o sa inceapa nasterile...sa te tii numa in emotii, stres , vesti bune, si galerii![]()
![]()
![]()
Laura,
36+
Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze