Fulgusori de nov-dec 2009 (133)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Ramo yupiiii ai scos Tiramisu si Breezerul la inaintare.Bravo draga mea ,asa te vreau

_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

La multi ani si dragei Elenic!!! Toate gandurile mele bune si tot ce-ti doresti!!!

Stephy Daca destinul ne va aduce vreodata impreuna, va fac la toate fetele ce vreti voi!..........hihihi, cum suna

Cred ca va spun NB!!!

mami de Luca Anthony si de Yannis-Cristian si in
31+ cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!

AMR 8+!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

La Multi Ani, Ramona!!!!!! Sa fii sanatoasa, sa nasti usor si repede, sa fie bebelache Dominic un mic print in viata voastra , sa fie sanatos si asa cum vi-l doriti!

La Multi Ani, Elenic!!!! Sa fii sanatoasa,fericita, si sa te auzim ca ai numai vesti bune din Germanica.., si cel mai frumos cadou de Craciun:o mica printesa sa va lumineze viata!

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Sarut mana fetelor, sunteti niste dragute. De aceleasi lucruri frumoase sper sa avem toate parte in viata. Mie deja cea mai mare dorinta mi s-a implinit. Dintotdeauna mi-am dorit un bebe la 28 ani, asta consideram eu ca e varsta limita pt mine, iar acum am 29 si o sa-l tin si in brate in doar cateva zile . Cum le aranjeaza Doamne Doamne pe toate, asa cum vrem noi (pana la urma)!

Ramona,
37+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Si sa nu uit si de

pentru dragele noastre sarbatorite!!!

Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Acu sa nu fiu nesimtita si sa multumesc si Kreliei pt pontu cu descarcatu de pe trilulilu, abia acu imi mangai si eu urechile cu pianistu cel mai tareeee

Da am si eu o intrebare, l-am salvat cu clic dreapta si scria save target as...nu era nici un save as..Si de fapt s-a salvaat linkul catre melodie, mi se deschide site-ul cand vreau sa ascult...Asa tre sa imi iasa??? Ca daca spre ex pica netu intr-o zi si vreau sa ascult melodia, nu pot, ca daca dau clic de pe ea se duce automat pe siteul trilulilu si de acolo o ascult...

Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Simonette daca e sa ne intalnim vreodata ,ma las pe mana ta si multe pentru o mamica fericita.

Ramona bravo dulcica noastra.Daca cea mai mare dorinta a ta e pe cale sa se implineasca,esti o fericita si asa sa ramai mereu.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Am venit si noi de la dr cu vesti bune. Colul e inca inchis, ecografia de ieri are rezultate f bune, NST'ul a iesit si el f bine. Mi-a facut testul de Streptococ B. Joia viitoare mergem iar.

La multi ani, Ramona si tot ce-ti doresti!

La multi ani, Elenic si tot ce-ti doresti!

Laura 36+ baby Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c11EDD71B-501A-6A2F-9AF9-6A66F91011D0_k6888B69F-452C-89D6-F903-9D161DBE85B5&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Acu sa nu fiu nesimtita si sa multumesc si Kreliei pt pontu cu descarcatu de pe trilulilu, abia acu imi mangai si eu urechile cu pianistu cel mai tareeee

Da am si eu o intrebare, l-am salvat cu clic dreapta si scria save target as...nu era nici un save as..Si de fapt s-a salvaat linkul catre melodie, mi se deschide site-ul cand vreau sa ascult...Asa tre sa imi iasa??? Ca daca spre ex pica netu intr-o zi si vreau sa ascult melodia, nu pot, ca daca dau clic de pe ea se duce automat pe siteul trilulilu si de acolo o ascult...

Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze

Eu cand am dat click dreapta pe descarca am gasit salveaza legatura ca... si apoi s-a deschis ceva cu introduceti numele fisierului salvat si aici am scris get_audio.mp3 si save si gata,melodiile s-au salvat ,nu linkul.

_

Mergi la inceput

Laura, faine vesti!

Multe mai suntem cu dpn in aceeasi perioada..sunt chiar curioasa, cand o sa inceapa nasterile...sa te tii numa in emotii, stres , vesti bune, si galerii

Laura, 36+ Mara Teodora
AMR 4 saptamani !!
poze

Mergi la inceput