Hipospadias(12)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole_mitzu spune:

Pe data de 19.10 am fost la primul consult de dupa operatie. Doctorul Andriescu este foarte multumit, se pare ca totul merge spre foarte bine. I-a introdus o pensa pentru a verifica uretra, de a plans cel mic o groaza.
Inca inainte de a intra in sala de pansamente l-a vazut pe dr. rezident si deja pusese buza.
Acum asteptam urmatorul control in luna noiembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihagemeni spune:

Buna seara tuturor
Nu am mai scris de ceva vreme ca am fost destul de ocupata cu cei mici.Au fost bolnavi cam 5 saptamani.A fost destul de rau ....stiti voi cum e...Dar am trecut cu bine. Sper....
Noi dumineca mergem la intalnirea cu dr. Hadidi pentru consult.Emotiile sunt maxime si pe zi ce trece parca tot mai mari... Dar sper la vesti bune.
Dumnezeu a fost bun cu noi si analizele ce le-am facut pana acum au iesit bine.Ma rog sa avem vesti bune si in continuare
Momituta te rog mai scrie o data adresa ta de mail ca am incercat cu cea de la pag 10 dar imi zice ca nu e valabila...sau poate am gresit eu ceva...Poate imi dai tu o invitatie pe adresa mea nm_mobconstruct@yahoo.com si poate mai vb un pic inainte de a merge la Zalau dumineca.Daca vrei si ai timp
Multumesc
Sa auzim numai de bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalucia spune:

Bun gasit din nou va spun! Multumesc ca va ganditi si la noi.Baiatul meu e bine acum , vineri terminam antibioticul; febra nu mai face, slava Domnului. Asa ca maine mergem sa ne internam la Gr. Alexandrescu Sa ne tineti pumnii, va rugam. La noi in casa e asa o agitatie: bagaje, pachete... Ce mai, un mare stres. Speram ca totul sa fie bine la operatie. I-am explicat si baiatului ce se va intampla, ca de acum e mare si ma intreaba orice. Nu cred ca a inteles mare lucru din ce i- am spus noi. Nu prea a avut de a face cu spitalele pana acum. Vom vedea la fata locului cum va fi.
Va pup pe toate. Mai vorbim dupa operatie, cand vom ajunge acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Bafta multa, va tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacapra spune:

Doamne ajuta, mamicutelor! Sa va intareasca Dumnezeu si pe voi si pe copii si sa fie totul bine!
Va scriam ca si baietelul meu are o problema (penis ingropat). Deocamdata la noi s-a amanat pana catre varsta de 5 ani. Astept. Sunt bucuroasa ca macar stiu ca nu am depasit momentul cand trebuie intervenit.
Mai intru cand si cand aici ca poate mai aflu ceva despre cazuri asemanatoare si in plus ma simt aproape de voi ca stiu prin ce treceti!
Inca o data: Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_gabi78 spune:

CE bine de voi care puteti sa mergeti,eu m-am pregatit de atata timp pt a putea sa merg si eu dar cred ca nu voi putea pt ca nu-i mai trece tusa la fiul meu,si culmea in rest nu are nimic nu are febra .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Mamacapra, va fi bine si la voi. Te-ai mai interesat, pana la urma unde veti merge ptr operatie?

Cami, dupa o raceala mai ramai cu tusea, care trece mai greu, la el cum este, e ceva mai bine sau nu? Ai sunat la Zalau? Ai vorbit cu Toth?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_gabi78 spune:

Roxana am sunat acum cateva momente pe d-l TOth si mi-a spus ca nu poate sa il opereze daca inca este racit (chiar daca raceala este pe sfarsit dupa cum mi-a spus azi medicul pediatru )si mi-a mai spus ca dupa o raceala trebuie sa fie 14 zile sanatos ca sa il poata opera,deci nu se poate face operatia chiar daca sa zicem a trecut doar cateva zile dupa ce afost bolnav
A mai zis sa mergem la consultatie dar noi am mai fost odata sa il vada si cand am spus asta s-a cam enervat,era cam ocupat si mi-a zis sa il sun dupa ora 20 .POAte vrea sa il consulte si d-l Ahmed nu stiu ce sa zic dar oricum de operat nu il opereaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matucdaniel spune:

buna...
am sunat dupa ce ne-au trecut problemele cu sanatatea de sezon si am fost "invitati" la spital miercuri pentru analize ... joi operatia ...
avand in vedere ca ma asteptam cel putin la luna noiembrie ...

comunicam dupa marele eveniment ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacapra spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxana c.

Mamacapra, va fi bine si la voi. Te-ai mai interesat, pana la urma unde veti merge ptr operatie?
Roxana

M-am interesat - Am fost la Roma si la Gr. Alexandrescu la dr. Dinu. Mi-au spus cam acelasi lucru - interventia pe la varsta de 5 ani, cu o mica diferenta. Eu nu l-am decalotat. Dr. din Italia a spus sa nu umblu deloc, dar dr. Dinu sa il decalotez si sa folosesc un unguent cu hidrocortizon. Inca nu am inceput.

Am o veste buna. Am aflat ca sotul unei prietene are o conformatie de acest tip si nu a fost operat si nu are probleme de nici un fel, are copii, doar aspectul este diferit de cel obisnuit.

Mergi la inceput