Hipospadias(12)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monituta spune:

Taty_alexis, veniti si voi la Zalau pentru operatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_alexis spune:

Da o sa fim si noi la Zalau, si probabil o sa stam vreo 2 saptamani fiindca e o forma mai grava de hs , iar operatia va dura 3 ore din spusele Dr. Hadidi. Dansul ne-a dat multe informatii si a incercat sa ne linisteasca si ne-a zis sa nu ne facem griji dar sincer sa fiu sunt cu nervii la pamant.
Monituta veniti si voi la control ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monituta spune:

Si noi venim tot la operatie pentru ca am ratat ocazia in octombrie. Tudor fusese racit si inca mai tusea putin in perioada aia. Asa ca o sa fim colegi de suferinta. Numai ca noi scapam mai repede acum. In mod normal, in 3 zile de la operatie suntem "buni" de externare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Acum am gasit subiectul, sper sa aflam mai multe informatii de la mamicile cu experienta.
Noi suntem: magda...rares...hs?...2009/?
Nu stiu cand si unde ne vom ocupa si de aceasta problema pt. ca la noi este cam ultima pe lista. Rares s-a nascut cu malformatie cardiaca congenitala, are 2 operatii pe cord si inca mai are de rezolvat pana va fi ok in aceasta privinta.
Nu stiu nici daca vom putea face operatia in perioada ideala si mi-e groaza de o noua operatie, indiferent de natura ei + nu stiu ce medici si unde, cum i se face anestezie unui copil cardiac?

"Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare"
_
Magda, mami de Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Poate la Budimex, parca acolo vor sa faca si sectia de cardiologie pediatrica, nu?

"Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare"
_
Magda, mami de Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Scuze ca n-am mai intrat, am avut treaba, ca inainte de Pasti, si acasa si la servici nebunie.

Ma duc sa deschid capitol nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Continuarea aici

Mergi la inceput