Hipospadias(12)
Raspunsuri - Pagina 21
taty_alexis spune:
Da o sa fim si noi la Zalau, si probabil o sa stam vreo 2 saptamani fiindca e o forma mai grava de hs , iar operatia va dura 3 ore din spusele Dr. Hadidi. Dansul ne-a dat multe informatii si a incercat sa ne linisteasca si ne-a zis sa nu ne facem griji dar sincer sa fiu sunt cu nervii la pamant.
Monituta veniti si voi la control ?
Monituta spune:
Si noi venim tot la operatie pentru ca am ratat ocazia in octombrie. Tudor fusese racit si inca mai tusea putin in perioada aia. Asa ca o sa fim colegi de suferinta. Numai ca noi scapam mai repede acum. In mod normal, in 3 zile de la operatie suntem "buni" de externare.
magdaz_ina spune:
Acum am gasit subiectul, sper sa aflam mai multe informatii de la mamicile cu experienta.
Noi suntem: magda...rares...hs?...2009/?
Nu stiu cand si unde ne vom ocupa si de aceasta problema pt. ca la noi este cam ultima pe lista. Rares s-a nascut cu malformatie cardiaca congenitala, are 2 operatii pe cord si inca mai are de rezolvat pana va fi ok in aceasta privinta.
Nu stiu nici daca vom putea face operatia in perioada ideala si mi-e groaza de o noua operatie, indiferent de natura ei + nu stiu ce medici si unde, cum i se face anestezie unui copil cardiac?
"Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare"
_
Magda, mami de Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
magdaz_ina spune:
Poate la Budimex, parca acolo vor sa faca si sectia de cardiologie pediatrica, nu?
"Diferenta dintre rai si iad este una de perceptie si de adaptare"
_
Magda, mami de Liviu-Rares (Andrei) 18.11.2009 si Iarina 31.01.2006
roxana c. spune:
Scuze ca n-am mai intrat, am avut treaba, ca inainte de Pasti, si acasa si la servici nebunie.
Ma duc sa deschid capitol nou.