Hipospadias(12)
Raspunsuri - Pagina 17
andreea_71 spune:
Am incercat iar sa activez pm, am mers pe o pagina despre optiuni mesaje... acum se vede PM si la mine?
theooo spune:
andreea, asa este dr basca. exact cum ai spus , dar se pare ca este dr care opereaza cele mai multe cazuri de hs. in ceea ce priveste faptul ca ti-a parut un pic obosit psihic cred ca ai dreptate. mie mia spus dr niculescu cand am fost in spital ca dl dr este "satul' de atatea cazuri de hs si dupa spusele lui nu mai sunt 1la 300 copii ci 1 la 500 copii. se pare ca pe zi ce trece tot mai apare cate un bebe cu hs. care este cauza? numai dzeu stie.
si eu sunt din bucuresti si am stat in spital 4 zile. luni am fost pt analize dupa care am plecat acasa si am revenit marti cand l-a si operat si ne-a dat drumul vineri bineinteles cu sonda.am revenit din 2 in 2 zile pt pansat si in urmatoarea vinere i-a scos sonda.
parerea mea este sa mergeti la un doctor care are mana formata pe cazuri de hs . eu initial am fost la un dr recomandat. dr f bun dar in hs nu cred ca avea f multa experienta. asa ca a 2-a oara am ajuns la dr basca. din pacate bebe a facut iar o fistula si mai il opereaza odata. sper sa fie bine de data asta.
faza ca 50% din pacienti raman cu traume psihice am auzit-o si eu la ultima conferinta de la zalau spusa de dr basca si sincer m-a cam socat. sa speram ca bebeii nostrii vor fi bine din toate punctele de vedere cand vor fi mari .
bafta multa tuturor !
roxana c. spune:
Citat: |
citat din mesajul lui theooo faza ca 50% din pacienti raman cu traume psihice am auzit-o si eu la ultima conferinta de la zalau spusa de dr basca si sincer m-a cam socat. sa speram ca bebeii nostrii vor fi bine din toate punctele de vedere cand vor fi mari . bafta multa tuturor ! |
Uite acum m-a lovit o idee: nu cumva si de la atatea controale pot ramane cu traume? Parerea mea este ca daca este operat la varste mici, uita in timp, cum bine spunea cineva: ganditi-va: voi de la ce varsta aveti amintiri?
Va povesteam cu Calin cum s-a trezit din somn plangand ca-l doare puta, si sa-mi dau seama ca visase de fapt ca fusese la control. Asta ma face sa tot aman controlul ala. Eventual sa mai merg o singura data doar si gata.
Emilia, Adi era mai mare cand ati fost la operatie, isi mai aduce aminte acum? Are vreo teama: de barbati, de medici...stiu eu....de persoanele in alb...
Initial Calin se temea de barbati, acum pot spune ca nu mai are teama, dar tot mai are asa....o ezitare cand cunoaste o persoana de sex masculin, pe care n-o are cand e vorba de o femeie. Sa va povestesc o intamplare recenta: se vaita ca-l doare o masea si am descoperit o carie la o maseluta, am vorbit cu stomatoloaga unde ma duc eu si...hai sa mergem. I-am explicat ca trebuie sa faca gura mare, sa nu se sperie, ca ii va pune o "guma" acolo, in maseluta, bla bla bla...stiti voi. Cand am intrat si-a adus aminte :"nu nene", adica nu e un "nene" dr, e o "tanti"dr, i-am confirmat ca e "tanti" si a intrat bine mersi pana in cabinet. Acum se vaita ca-l mai doare inca o maseluta, n-are nimic la ea, sau nu se vede nimic, am zis sa-l mai duc o data sa se mai uite ea, dar am vaga impresie ca nu-i vorba de carie, ci de faptul ca i-a placut de doctorita.
Am treaba destula si eu stau la povesti pe forum
Gata, am plecat.
ps: Sefuta, am spus ca te sun dar am pierdut numarul, stiu ca l-am bagat in telefon,in cel pe Orange, dar...nu-i, nici pe celalalt. Cand poti, trimite-mi iar nr. tau pe pm.
andreea_71 spune:
Buna,
am avut o gramada de treburi zilele trecute, nu am mai ajuns la calculator. Am citit raspunsurile voastre si va multumesc. Inca nu am luat nici o decizie, asa cum am mai scris, am gasit lucruri pozitive la ambii medici, chiar daca povestea mea despre cele doua discutii cu cei 2 medici a avut un ton cam dezamagit. Am citit in urma si am gasit ca Lucia13 si-a operat baiatul la Medlife si a fost multumita. Am incercat sa-i trimit pm, dar nu am reusit. Stie careva din voi alta cale sa dau de ea? Dar despre madaelen, era la alegere intre Zalau si medlife, mai stiti noutati?
Multumesc mult.
filofteia spune:
Roxana, Adi stie de operatie, dar nu are traume psihologice. El deja deosebea persoanele intre ele, asa ca daca ii spuneai ca mergem la dr. lui pediatru era OK, doar cand auzea de Basca se ingrijora.
La gradinita in primul an facea de jos, desi ar fi putut sa faca din picioare, desi ceilalti baieti faceau de sus... EU insa l-am invatat un pic mai pudic, asa ca nu fcea ca ceilalti baieti toti la un loc. Apoi n-a mai fost cazul, ca l-am mutat la o gradi particulara si aici erau WC-uri multe, micute, separate. Deocamdata nu vorbesc la scoala despre marime, nu stiu cum va fi in adolescenta.
Ennni spune:
S-A APRBAT SCOATEREA LA CONCURS A POSTULUI.
Se pare ca in curand vom avea un chirurg pediatru iar prof. Hadidi va putea opera in continuare la Zalau. Va tin la curent.
Eni de Raymond si Roland (01.02.2009)
taty_alexis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui theooo dl dr este "satul' de atatea cazuri de hs si dupa spusele lui nu mai sunt 1la 300 copii ci 1 la 500 copii. se pare ca pe zi ce trece tot mai apare cate un bebe cu hs. care este cauza? numai dzeu stie. |
pai daca e 1 la 500 e de bine, inseamna ca s-a mai redus .. dar nu stiu de ce am impresia ca ai vrut sa zici 1 din 150 sau mai grav 1 din 50.
theooo spune:
nu cred ca s-a ajuns chiar 1 la 50 copii. se stie ca statistic sunt 1 la 300 copii. parerea dr basca este de 1 la 500- cel putin asa mi-a spus mie .