Hipospadias(12)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Sefuta, in spital vei sta impreuna cu copilul. Iti trimit mai pe seara pm cu ....detalii, acum ma cam grabesc. Daca vrei, da-mi adresa de mess pe pm, sau pune intrebari...e mai usor de raspuns.
Ma grabesc sa plec, revin dupa ora 14, cand il culc pe Calin si raspund mai detaliat, sau diseara( a se citi "la noapte")

Iti trimit un de incurajare si...curaj. ce varsta are copilul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capsunica07 spune:

A decedat asta noapte dr. Toth.Dumnezeu sa-l odihneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sefuta spune:

Imi pare tare rau pt dr Toth desi nu l-am cunoscut dar ma gindesc cu tristete la mamicile si copiii care urmau sa mearga la el. Dumnezeu sa-l odihneasca iar pt voi va tin pumnii sa gasiti o alta solutie pt bebei vostri.Eu cred ca intotdeauna destinul ne conduce pasii. Asa cum am gasit si eu prin voi solutia care mi s-a parut cea mai buna pt mine asa o sa deschida alte usi pt voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monituta spune:

Asa-i...s-a dus aseara la ora 9. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sefuta spune:

roxana c incerc pe toate caile (PM, mss yaho ) sa iau legatura cu tine dar nu stiu daca am reusit sa-ti dau adresa mea de mss.

Mergi la inceput

Imi pare rau. Dumnezeu sa-l ierte!

Ce se va intampla acum, va veni in continuare Hadidi in primavara, cum trebuia?

Mergi la inceput

Ce-a patit forumul, iar a luat-o razna?

Am scris mesajul de mai sus in urma cu ceva timp, cand nu scrisese decat Capsunica si Monituta, acum vad ca au mai aparut postari care atunci nu erau: ale Sefutei.

Sefuta, ti-am cerut acceptul pe mess, am primit PM-urile. Cat sunt acasa nu prea am timp sa stau pe mess, eventual la pranz, cat doarme Calin. De luni incep serviciul ( am fost in concediu- ce mai ramasese de anul trecut-) si ...stam de vorba.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns taty_alexis spune:

Dumnezeu sa-l odihneasca.

Mergi la inceput

Of, doamne, am avut soc cand am vazut data nasterii dr. Istvan Toth, nu stiu de ce aveam impresia ca era mai in varsta, ma gandeam ca avea mai bine de 50 de ani, si de fapt era cu 2 luni mai mare ca sotul meu.
Pana la urma ce stiti, care a fost cauza, am vazut ca a dat si la stiri, fara sa spuna numele insa.

Mergi la inceput