Locul fetelor Nou-Venite (32)
Raspunsuri - Pagina 3
cora79 spune:
Fetele,pupicei si multe numere de incalzire
Eu nu cred ca ovulez luna asta,caci am niste chistulete pe ovare,asa ca imi fugaresc sotiorul strict de placere,fara alte ganduri ascunse
Lia73 spune:
fetele puuuuuup ..pana in weekend e gata si cantecelul si de ziua mea il postez acilisha 36 face fata, sper ca de ziua mea doamne doamne sa-mi dea o mica paunitza in casa mea sa se joace cu animalul mic si nesimtzit
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
cora79 spune:
Lorin ,hai cu baietelul,sa intregesti perechea de bebei
JESIA-pe la tine ce se mai aude?
Ale-pupicei pt mamica si bebel
Lia73 spune:
loricica cred c-ai fost tare mandra de fetitza ta
ti-a povestit?? ce-a facut??
Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! pozulici
trutzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorin7774 aaaa, nici nu mi-am dat seama... 3 mai 1977 LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA |
Gata, te-am trecut.
Urmatoarea modificare o face sefa,mvb, saptamana viitoare. Te trece pe lista
aleesicoo spune:
Lia , bagi si o graviduta si un bebeloi in imn?
Citat: |
citat din mesajul lui cora79 Lorin ,hai cu baietelul,sa intregesti perechea de bebei JESIA-pe la tine ce se mai aude? Ale-pupicei pt mamica si bebel |
asa creste bebicu
5+
mvb spune:
Bey, aici la microfon sefa.....da` v-ati facut de cap nu gluma....ati umplut un capitol, ca nici n-am apucat sa vad ce ati scris acolo.......eu la munca stau ca strutzu` numai cu capul in hartii si hartioare si nu prea am intrat sa vad ce faceti
Lia despre ce imn e vb ca sunt venita cu plutala pe topicul asta
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
remy_mv spune:
Pupici, fetelor! Mi-e dor de voi
Imi pare rau ca nu v-am mai scris, dar stiti ca eu eram puturoasa la asta si inainte... V-am citit insa din umbra, capitolul trecut cred ca l-am ratat, ce-i drept, ca tare multa treaba am mai avut la serv.
Va pupicesc inca o data, spor la treburi , sa se lase cu ochisori. In continuare sunt cu gandul si cu sufletul alaturi de voi.
mvb spune:
Remy si de la noi un ...cum te simti?
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
Nimic nu este intamplator!