Vitamine romanesti in Germania *reload* (34)
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
claudia74 spune:
Fata cheama 112 castanele trebuiau erst crestate inainte de a le baga in duba, altfel explodeaza
sa-i chem pe astia sa te salveze :
trimite sasu de-acasa
![](icon_smile_big.gif)
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
![](bucatar.gif)
Banatule Colt de Rai
![](al9leacer.gif)
Fete de nota 10
![](albina.gif)
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
claudia74 spune:
sau astia
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
![](bucatar.gif)
Banatule Colt de Rai
![](al9leacer.gif)
Fete de nota 10
![](albina.gif)
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
trischa spune:
Fata,tot bietul sas a curatat cuptorul..asa ca..traiasca sasul meu harnic si frumos!!!
noiembrie spune:
CUscraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, sa vii la apel maine dimineata , sa spui ce -i cu fata !?ca eu te gatui ...ai inteles!?
Cu intarziere , la multi ani sotului tau Anangel Lexi , sa fiti iubiti , sa va fericiti unul pe celalalt si sa fiti sanatosi . !
Clau , esti pe ultima suta de metri ?(inainte de plecare?1)-mai poti?Lasa ca maine , seara inainte de plecare , incingem o hora ceva , ridicam paharele ......
Cuscra ........vino la mine ca iti fac eu eclere !iti fac ce vrei tu (hai nu chiar orice ...!)daaaaaaaaaa vinoooooooooooo!Iti pup fata aia frumoasa si sa ai grija de ea si ...de sas ca vad ca-i vrednic !
Am auzit si de noi gravidute ....sa fie intr-un ceas bun ! si sa fiti fericite !
Va pup pe toate si va doresc numai bine !
ramonaiani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui trischa Claudia,castane am si eu un sac mare..le pun in cuptor einfach so??? ![]() |
Da, cum spunea Claudia, le crestezi coaja inainte, si ai grija sa nu faci decat cate mancati odata, ca daca s-au racit nu mai sunt bune de nimic.
Mihaela - felicitari pt
![](gravida.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
claudia74 spune:
eu is pe baricade,Codrutule multam de cafa
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
claudia74 spune:
Corino sa-ti traiasca karatistul (gimnastul) cu ochi verziLA MULTI ANI ANDREAS NOEL, sa cresti mare, sa fii sanatos si cuminte,sa aduci numai bucurii mamei tale dragi, distractie la party sa aveti
si cu ziceam la alt subiect a fost o placere sa te revad, banatanca mandra cu burtica de 5 luni si doi copilasi extraordinari
.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
La multi ani, Andreas Noel! Sa cresti mare, sanatos, voios si norocos! ]s]
Multumim tuturor pentru urarile de ziua sotului. Aseara am incins un gratarel la casuta.
Clau, pai cadoul i l-am cumparat mai demult, i-am luat ce si-a dorit el: 2 mulinete. Acum asteptam sezonul de pescuit.
Tortul Bounty l-am facut dupa o reteta de prajitura care se numeste Bounty Bars. Eu am schimbat doar forma de praji, din dreptunghiulara in rotunda. Uite reteta:
Pt blat: 125 gr unt, 50 gr zahar, 2 oua, 200 gr faina, 2 lg cacao, 2 lg lapte, 1 lgt plina praf de copt
Untul, zaharul,ouale si laptele se spumeaza .Apoi se adauga faina, cacaoa si praful de copt(eu le-am cernut prin sita).
Se aseaza compozitia intr-o tava cu dimensiunile 20 x 28 cm. Se coace 20 min la 180 grade C. Se lasa apoi sa se raceasca complet.
Crema: 300 ml lapte, 3 lg pline gris, 80 gr unt, 80 gr zahar, 100 gr nuca de cocos, 2 lgt esenta vanilie
Laptele si untul se pun pe foc. Cand s-a topit untul se adauga grisul. Dupa ce se ingroasa compozitia se adauga zaharul, nuca de cocos si esenta de vanilie.Se mai lasa aprox. 1 minut apoi se ia de pe foc. Asa calda se intinde peste blat.
Glazura: 200 gr ciocolata amaruie sau cu lapte,1 lingurita miere, eu am pus si o lingurita de esenta de rom
Ciocolata se introduce la mircounde(intr-un vas de yena) pt 3 minute (eu am topit-o pe aragaz cu putina apa). Se adauga mierea si se amesteca bine, pana se topeste complet ciocolata.Se toarna ciocolata peste crema si se niveleaza. Se taie folosind un cutit incalzit.
Pofta buna! de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI