Vitamine romanesti in Germania *reload* (34)
Raspunsuri - Pagina 9
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
trischa spune:
La multi ani ANDREAS NÖEL!!!
Fetelor,multumesc de sfaturile cu castanele,data viitoare sigur le crestez.Acum nu am stiut si s-a lasat cu pocnitori,cu explozii si cu munca.
Ce au mai ramas au fost delicioase
claudia74 spune:
Ale suna super reteta Bounty, dar mai bine suna cu ciocolata alba deasupra parerea mea
, aoleo deci ai pescar in familie, macar manci peste? uite aici o portie de peste la cuptor
specialitatea casei
file de peste la cuptor cu salata orientala
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Clau, mai si mananc peste dar de obicei nu prinde mare lucru, se duce mai mult pentru relaxare. Oricum arata beton pestele ala file, mi-ai dat o idee ce sa mai gatesc. de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
claudia74 spune:
Ale fileurile se ung cu putin unt,se pune usturoi taiat marunt si se dau la cuptor pana se rumenesc putin,apoi se scot se ung cu mustar si kechup, se pune putin marar (optional) ciuperci taiate marunt iar deasupra se rade käse si se mai dau la cuptor ptr vreo 15 min oana se prind o culoare aurie.
Acusi vin poze cu Patri
![](icon_smile_big.gif)
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
![](bucatar.gif)
Banatule Colt de Rai
![](al9leacer.gif)
Fete de nota 10
![](albina.gif)
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
mihaela_specht spune:
LA MULTI ANI ANDREAS
fetelor va multumesc pt felicitari.
eu nu am stiu ce sa fac am niste greturi ,nu mai suport nimic niciun miros de mancat mananc asa sa fie ceva in stomac am si slabit 3 kg.la voi cat au tinut starile astea simt ca o iau razna.
ce mai stiti de Yasmin ?ea cum se simte oare ?nu a mai scris demult.noi doua suntem acum sau?
va pup pe toate si o zi frumoasa sa aveti
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
claudia74 spune:
Miha, Corina se simte super,chiar am scris azi despre ea, nu ai citit? ne-am intalnit sambata, arata super bine si ea si burtica si copilasii la fel, asta e inceputul oricarei sarcini Miha, hai ca trece, toate am trecut prin asta
.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
claudia74 spune:
www.220.ro/zRIFo2aozf/Romanca-Petruta-A-Impresionat-Germania" target="_blank">O romanca de nota 10 bravo suntem mandrii ca suntem romani! atatea sentimente, bun simt si emotie numai in sufletul unei romance se poate intalni .