Vitamine romanesti in Germania *reload* (34)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zuzi_p_simona/zuzi_p_simona.jpg)
zuzi.simona spune:
acu am vazut, Mihaela felicitari! ii faci pereche lui Dennis, bravo voua! chiar ieri am trecut pe la wesseling dar nu am simtit nimic in aer
codruta
miki da' de ce ai emotii? zi si mie , eu nu stiu nimic
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009 Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maraki/maraki.jpg)
maraki spune:
Buna dimineata de la Munchen
Claudia74, Miki si Corina Multumesc mult, mult de tot, ati fost super dragute si prompte
Mai rar sa gasesti ajutor atat de repede
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Multumim, fetele, de urari! Sa dea Dumnezeu sanatate la toata lumea!
Mihaela, felicitari!!! Sarcina usoara si bebe sanatos si cumintel! Ce ma bucur cand mai aud de cate o graviduta!
Simo, inca nu ne-am mutat dar sper sa o facem weekendul asta sau saptamana viitoare. Oricum am dus deja mare parte din lucruri acolo si sambata am spalat prima oare rufe in casuta noastra.
Cristi s-a descurcat bine, a avut insa si ajutoare.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
![](images/user_woman.png)
trischa spune:
Salutare tuturor,
Alexandra,sa-ti traiasca barbatelul sa fiti sanatosi si sa va iubiti 100 de ani!
Copila mea ieri a fost ciudata,azi-noapte a vomitat asa ca azi am tinut-o acasa.
Ca orice om normal pun mana pe tel si sun la gradi sa anunt,imi raspunde un nene,ma prezint si spun ca Patrizia nu vine azi la gradi...nenea e curios de ce..eu ii zic ca nu prea e in apele ei si nenea ma intreaba hotarat daca nici eu nu ma duc.Ma reculeg eu pret de o secunda si-l intreb daca asa trebui sa vin eu in locul copilei
.
Baniesc ca se reculege si nenea vreo secunda si ma intreaba daca eu nu stiu ca noi avem sedinta.Pai eu stiu ,dar sedinta e vineri.
Asta-i inceputul capitolului,,eu grecii si limba germana,,
O ZI FRUMOASA!!
PS:Simo,daca tu mai pomenesti odata de eclere te bantui
mikiriki spune:
Back acasa
Maraki, no problem. cu placere. sa ne spui daca ai rezolvat.
Simona, am scris pe blog .
Adina, multa sanatate Patriziei. te apuci sa inveti limba greaca?
Ma dor picioarele de la atata umblat azi. Mai am de umblat maine dimineata si maine seara
Bea cineva o cu mine?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Trischa, ai fost mortala cu nenea de la gradi, am ras cu lacrimi! Multumesc pt urari!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
claudia74 spune:
io beau ca mai am si kuchen de ieri, tocmai am ajuns de la munca si gradi, am pescuit si un camarad de joaca ptr Andi
asa ca am parul cret deja, am reusit sa ma vopsesc, m-au chemat si maine la munca
asa ca deja incepe stresul cu spalat,calcat, impachetat, gatit, facut curatenie
.
Adino esti mortala fata.
Ale tort bounty vreau si eu!
Maraki ai bagat actele deja!
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zuzi_p_simona/zuzi_p_simona.jpg)
zuzi.simona spune:
adina taman asa ma inteleg si eu cu nemtii
si abia astept sa ma bantui, pe 28 iar ajung in belgia
acu ultima data am cumparat cam o sacosa de o fi zis aia de la casa ca am vreun party ceva, am balotat repede in masina 4 buc si doar constiinta m-a oprit aici! vezi ca n-am mai pomenit numele cu pricina
si eu mai am cafe de dimineata, ca daca-i mama in zone are cine o face, in baza mea....omului ii aduc baietii dimineata ca oricum ar adormi pana ma trezesc eu...
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009 Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
claudia74 spune:
Adina misiune indeplinita, gasit di tatiiiiiii si inca fusai si o tura la deichmann asa ptr sufletelul meu ceva ,cel mai importante insa sunt castanele ce le.am pus la copt acuma yamiiiiiiiii.
Simona te-a lamurit Miki ce si cum sa nu te mai vaiti femei pe aici, zici ca vrei la belgieni ai sau numai la prajiturile lor ?
Ale bounty bounty,dar ce cadou i-ai facut la Cristinelu tau ?
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells