Vitamine romanesti in Germania *reload* (34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele este careva din hanovra?
sa ne spuna si noua cazari ieftine ?
avem un caz umanitar

cititi si daruiti daca puteti
este vb de o galateanca
fosta asistenta medicala pediatra
va multumim

http://www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui trischa

Tot eu cu o rugaminte,
-cine are dvd pt masina,va rog sa ma lamuriti si pe mine ce si cum sa cumpär.As vrea unul pt copila si nu am nici o idee.

Noi nu avem dvd pt masina, insa avem o rama foto electronica pe care pot rula si filme. Husa am mesterit-o eu - mi-am intepat toate degetele intr-un crac de pantalon vechi de-al barbatului, l-am legat cu o banda de "arici" de tetiera scaunului din fata si asta este. Rama foto este destul de smechera, are si telecomanda deci se poate manevra destul de usor. A costat cam 70 de euro, filmele de dvd trebuiesc nitel convertite intr-un anumit format, dar in general avem desene animate downloadate de pe You Tube ...

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Claudia, da, inca alaptez, dar nu m-am abtinut de la mancare (si bautura). Adica daca in sarcina aveam voie un pahar de vin pe saptamana, acum imi permit 2 pahare pe saptamana. Doarme si Daniel mai bine dupa aia .

Eu stau cam prost cu moralul pt moment, Eliza e f energica si prefer sa o scot pe-afara daca nu ploua. De-abia adoarme la pranz, si pana adoarme ea se trezeste Daniel, care incepe sa planga din camera cealalta, si daca il aude Eliza e iarasi in picioare, se duce sa vada de ce plangee frate-sau si tot asa ..

A, mai nou, mi-am luat un puzzle de 1000 de piese, si cand reusesc sa adorm copiii, mesteresc la el . Barbata.meu zice ca am dat in mintea copiilor

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Cami, cum am mai scris si la alt subiect, Doamne Ajuta pe Alina eu nu locuiesc langa Hanovra.
Mariana of of, pe cand o dai pe Eliza la gradi sa mai tragi si tu sufletul, spor la puzzle.
Haideti la o cafa :

O saptamana minunata va doresc, eu ma apuc azi de bagaje,de miercuri voi 'disparea' din peisaj ptr vreo luna, mergem la Mutter Kind Kur.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Cami, din pacate nici eu nu te pot ajuta cu cazarea in Hanovra, dar eu zic sa incerci si o cautare pe google, sunt tot felul de Jugendherbergen, nu sunt cine stie ce conditii de obicei, dar sunt mai ieftine...
Moaama, Claudia, ce sambata plina ai avut. De unde ai atata energie? Drum bun si odihna si relaxare din plin la Mutter-Kind-Kur.
Trischa, fetita frumoasa careia ii place lila. La fii-mea toate sunt "gambele", adica galbene. Dar nu pot sa spun ca isi doreste DOAR lucruri galbene, e flexibila la capitolul asta. Ce ai bucatarit bun in weekend?
Noiembrie, imi place optimismul tau, mai scrie ca am nevoie de gandire pozitiva!
Simo, lasa mai, rasfata-te cu ecleruri ca doar o viata avem, nu? Doar n-o sa te gandesti toata viata la kilogramele in plus, mai poti face si exceptii. "Fantonia" harnicuta!
Miki, berea aia era cu vreo ocazie anume? Sper ca esrti mai bine.
Si acum va invit pe toate la un sau dupa gust si la . Sotiorul meu implineste 29 de anisori si i-am pregatit ieri un tort bounty. Sper sa fie bun.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Buna dimineata , tuturor! si de la mine , pentru toate fetele !
Va doresc o saptamina plina de evenimente fericite, si sa fiti sanatoase!
Clau , iti doresc succes , pe unde te duci!
Anangel lexi, trebuie sa vedem mereu (asta suna a lozinca , dar nu-i bai !)plina a paharului . Ma scufund si eu destul de des , in butoiul cu melancolie , dar tot eu imi fac curaj si ies mereu la suprafata , pentru ca nu am incotro ....Nu am nici un umar , pe care sa pling , a-si putea zice , ca sint ca si singura .....asa ca de cite ori cad , tot de atitea ori ma ridic , pentru ca trebuie sa merg mai departe .Pentru mine si pentru copilul meu ...in rest ....sa fim sanatosi1
Stii cum se spune , ce nu te doboara te intareste . Totul are o rezolvare pe lumea asta ,(mai devreme sau mai tarziu !)numai moartea e ireversibila .
Asa ca tine capul sus , si mergi inainte . E musai !
Sa auzim numai de bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

buna dimineata vitamine dragi

sunt ,

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_specht

buna dimineata vitamine dragi

sunt ,

felicitari draga mea si sarcina usoara iti doresc .
Ale LA MULTI ANI PTR SOTUL TAU, sa-l tina Dumnezeu sanatos, puternic si iubaret cu voi distractie placuta azi .
Codrutule imi veti lipsi tare mult ,sa fiti cuminti trupa vesela ptr care maruntisurile vietii is mizilic pe langa voia Domnului, fiti puternice femei, ca mana care impinge leaganul, conduce lumea .
Miki succes maine.
Adino ai grija de printesita, imi pare rau ca e bolnavioara.
va plec la munca.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Salutare

Miha-ha, felicitari . sarcina usoara si bebe sanatos si voios.
Lexi, La multi ani sotului tau. Acum pot sa spus ca berea era pt. azi . Have fun today. Eu sunt asa si asa, dar imi revin
Codruta, mii de .
Clau, danke , am niste emotii

Va doresc o saptamana minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

La multi ani Cristi! sa-ti traiasca sotul Alexandra si pupa-l si din partea noastra! cand va mutati? s-a descurcat cristi cu amenajarile?
Clau drum bun si relaxare iti doresc, poate te lasa Andi sa mai respiri si tu
Mariana spor la puzzle si "zambeste! maine va fi mai rau!"
hai la toate

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput