Vitamine romanesti in Germania *reload* (34)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Fetele, eu sunt tare necajita cu astia de la BlueAir. Ce, pisici, le-o fi venit sa renunte la Koeln nu pot sa inteleg. Nu stiu daca stiti, cei dela BlueAir nu vor mai opera pe aeroportul Koeln-Bonn incepand cu 23.10.2009. Am aflat asta pentru ca am rugat-o pe mama sa mearga la ei la agentie si sa intrebe de ce nu apare niciun zbor pentru Craciun pe site la ei. Alte solutii cu BlueAir ar fi Stuttgart sau Bruxelles dar amandoua sunt f departe de noi. Singura varianta din Koeln e Germanwings... Off

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Maraki se lucra in cooperatiune in 5 min il ai
Ale ma ocup apoi de tine cu gyrosul ala cu avioanele nu pot, numai daca deschid eu o companie aeriana :))))))))))

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput

Maraki succes
Ale gyros ori iei gata preparat (adica marinat) ori iei carne de gulas,o tai fasiuite si o condimentezi cu gyros gewürzt, mai pui niste boia eventual si ulei si o lasi cateva ore, calesti ceapa si ardei I voila si zaziki stii sa faci da? fa o cura cu niste minerale, Magne B6 sau un complex de minerale.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput

Lexi, eu sunt multumita de cei de la Germanwings. Nu am avut probleme cu ei. Abia astept sa zboare iarasi la Cluj

Mergi la inceput

Morgen si un inceput de we excelent va doresc

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

Mergi la inceput

Guten morgen,

WE placut

Clau, danke

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna dimineata.
Clau, saru-mana, cred ca ma descurc sa fac si eu un gyros . Poate in weekend ma pun pe treaba. Deocamdata ieri am facut o ciorbica buuuna
Miki, nu pot spune ca ma deranjeaza mare lucru la germanwings, doar ca mi se pare mai complicat sistemul de check-in plus ca la Koeln-Bonn trebuie sa traversezi tot aeroportul de la locul de parcare pana la terminalul de unde zboara ei si e cam greu cu multe bagaje si copil mic. Anul trecut am avut si caruciorul Mariei de pe noi, a fost un chin. Ceea ce ma deranjeaza cu adevarat e ca nu am alte optiuni, adica daca ei au bilete mai scumpe uneori, trebuie sa le cumpar ca nu am incotro, nu prea ma pot orienta spre altceva.
Sper ca esti mai bine cu moralul!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Lexi, am inteles. sunt mai bine, un pic

Mergi la inceput

alooooooo cuscrele scoateti nasul de pe mess, skype & Co si treceti la rapoarte ce facura-ti azi, io am pact cu forumul,numai deschid azi mess, oare pot ? acu m-am recules de pe drumuri, servici,gradinita,home,mancat, facut curatenie,pus de mancare, expediat copil la joaca la un camarad, dus cu soacra la cumparaturi, venit home weiter putzen, weiter kochen.... ati inteles ceva si mai vreau sa-mi fac si unghiile si ploua si bate vantul si mai e si ceata si lauda idioten unterwegs la care le-o luat ma-sa doua benzi .
Duminica am oaspeti si fac planul de meniu in rest is pe bancuta si manc si seminte astept sa dea cineva o bere, Miha da maine sper! daca nu Adino te pui si faci chiftele,da de carne fata ca de soia sa le manci tu cu sasu
Am plecat........ is in twilightzone

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

Mergi la inceput