Vitamine romanesti in Germania *reload* (34)
Raspunsuri - Pagina 3
claudia74 spune:
Fataaaaaaaaa cat mai stau dupa linkul ala, gata jogging-ul, t-o inghetat barem ceva ![]()
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario 
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
tumpi spune:
Mamam ce logoree aveti.Se vede ca a venit frigu si va tine in casa.
Clau nu dau cu rosii ca nu prea am si cate am imi trebuiesc sa fac salata, melodia pusa de tine imi aduce aminte de cum dansa Flacarica lui State de ziua lui
.
Cat de cadouri, la caum trece timpul chiar tb de pe acum sa incepem sa ne gandim si sa luam ca cumpara astia tot.![]()
io m-am spar termosul azi, mi-a scapat din mana, acu tb sa merg sa cumpar altul ca nu am in ce sa-mi iau ceai la munca.
Ma bucur ca ati redevenit guralive, va sade bine.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
claudia74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tumpi ................. Clau nu dau cu rosii ca nu prea am si cate am imi trebuiesc sa fac salata, melodia pusa de tine imi aduce aminte de cum dansa Flacarica lui State de ziua lui . |

.............da de unde stiai ca la tine ma refer ?????????? 

imi place ca am ajuns sa ne cunoastem (unele dintre noi) foarte bine, Doamne Ajuta! deci te uitati si tu..........te-am prins INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
claudia74 spune:
Ioana v-ati mutat deja? mai eu sincer is in ceata cu cadourile, in afara de hot wheels si jocuri ptr ds pe andi nu il intereseaza nimic, om vedea........daca va e foame va servesc cu gyros
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
maraki spune:
Buna ziua la germanute,
Intru cu o rugaminte la Claudia74![]()
![]()
Pot sa iti trimit mail sa imi traduci si mie o hartie in care scrie ca a pierdut fii-miu actele? Imi trebuie maine la consulat traducerea, au spus ca nu e nevoie de legalizare, poate fi facuta si de mine. plsssssssssssssss 

Tu esti salvarea mea, o taragneaza fii-miu cu pasaportul doar din motivul asta, ca nu avem traducera
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
anangel_lexi spune:
Buna fetele!
Miki, inteleg ca esti suparata tare ca ti-a plecat fratele. Imi pare tare rau, inteleg cum te simti, cam asa m-am simtit eu cand a plecat mama de la noi. Te pup si capul sus!

Trischa, mie mi-a spus Maria ce-si doreste de la Mos Craciun: un banc de unelte cu surubelnita, cleste, patent, etc care au desenate pe ele pe Lightning McQueen.
Aa, da, si mi-a spus ca i-ar mai placea un bebe cu cadita, dar pe asta nu i-l iau sigur pentru ca stiu ce la face la bebei: ii jumuleste bine de haine si de par, le rupe mainile si picioarele si gata, nu mai prezinta interes. Asa ca o sa ma rezum la bancul de scule.
Vad ca e batalie mare pe Patrizia, nu pui si tu o poza cu ea, s-o vedem si noi?![]()
Clau, sigur ca o sa dau de baut, va astept si la propriu cand va fi totul gata la o cafeluta sau un ceai, intr-un weekend insorit.
Mooama, ce pofta mi-ai facut cu gyros-ul ala, bitte da-mi si mie reteta. Saru-mana!
Multumesc pentru intrebare, ma simt mai bine decat luni dar tot ma doare stomacul si am ameteli. Problema e ca sub nicio forma nu mai pot lipsi de la servici, asa ca trebuie sa rezist cumva. Diseara merg la medic.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI