Vitamine romanesti in Germania *reload* (34)
Raspunsuri - Pagina 13
claudia74 spune:
Hi girls, dau o cafea si imi vad de treaba :
Miki sper ca nu te-am imbatat prea rau ...... musst noch üben fataaaaaaaaaaaa,mai ai teller da heim
Va si va doresc o zi minunata, mai sunt in zona pana dupa masa
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
anangel_lexi spune:
Clau, saru-mana de cafea, tocmai o savurez! Iti urez inca o data odihna placuta si imi pare rau de rana! sa treaca repede.
Miki, pana la urma care e vestea buna?
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
mihaela_specht spune:
buna fetele frumoasele
ramonaiani multumesc ca mi-ai rasuns..m-am gandit si eu la toxoplasmoza sa o fac .
fetele eu is suparata a murit azinoapte socru lui soramea .e asa de trist.
clau .
am reusit si cu semnatura
va pup pe toate
celesta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudia74 Celesta vezi ca tema de casa ramane valabila si acu aveti 3 sapt zeit . Adino pai 'schlau' asa adica iti dai seama cum trebuia sa fie luata nu! ca se prind sau nu astia, treaba lor, eu stau bandajata pana in dinti acum motiv ptr svab sa spele vasele INGERASUL EMMA AIDA ALATURI DE SEBI www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario Banatule Colt de Rai Fete de nota 10 'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells |
Da fata, eu imi fac temele f sarguincios si la timp dar nu depinde numai de asta... Da-mi si tu mai mult timp ca ma pierd cand aud ca am numai 3 saptamani
Hai te pup, vacanta placuta si insanatosire grabnica. Vezi nu mai da cu pumnul in sticla ca vezi ce se intampla apoi... he he he
„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”
claudia74 spune:
Adino very funky girl, bine mai te las pana la Craciun, de nu vin eu sa controlez problema :)))))))
Miha-ha eu te intrebam ieri de socra ta si acu ne dai vestea asta, offff Doamne, condoleante familie surorii tale.
Ale las ca trece, ramaneti cu bine fetelor
Urez de astazi ptr sambata un calduros LA MULTI ANI IOANA SI MIRA sa fiti iubite, respectate si fericite si sa aveti parte de multa sanatate si putere, alaturi de cei dragi voua
Codruta ptr MATEI in 28 LA MULTI ANI, sa aduci numai bucurii parintilor tai, sa fii sanatos si sa ai parte de o copilarie fericita
O dedicatie ptr voi :
pe toate
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
noiembrie spune:
Claudia , multumesc de pe acum de urari , imi pare rau ca nu am apucat sa iti spun drum bun , sa va mearga bine , si sa veniti sanatosi inapoi . Dar uite ca o fac acum .
Fetelor , se vede treaba ca Miki , ne-a agitat si .....atit . Nu vrea sa impartaseasca cu noi vestea buna . Orice ar fi , draga Miki , sa fii fericita , implinita si ...uite ca iese soarele ...greu ...dar iese !
Cuscra ........eu am fost acasa , se vede treaba ca tu te preumbli ....Ce te-ai razgindit ? Nu imi mai dai fata ?
Fetelor , va urez tuturor o noapte frumoasa si sa auzim si vesti mai bune !
mikiriki spune:
Codruta draga, cuscra Adinei. am dat de baut. asta conteaza poate iti aduci aminte de parola de pe mess si povestim mai multe
Noapte buna
trischa spune:
Neata buna si
pt cine doreste.
Ioana,m-am apucat de baut ceai.
Cuscra,eu te tot caut...poate azi am mai mult succes.
O zi frumoasa si mult soare va doresc!!
zuzi.simona spune:
bravo miki, ma bucur tare ca revii in dusseldorf
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)