Vitamine romanesti in Germania *reload* (34)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Mie imi da Miha flori...nah

Nu vreau langosi acum, poate mai tarziu

Va pusi pi tati.

Poate vin c-o veste buna diseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

www.220.ro/zRIFo2aozf/Romanca-Petruta-A-Impresionat-Germania" target="_blank">O romanca de nota 10 bravo suntem mandrii ca suntem romani! atatea sentimente, bun simt si emotie numai in sufletul unei romance se poate intalni .

Abia acum am putut sa vad si eu filmuletul, aici la servici se incarca ffff greu, uneori nu se incarca deloc, pt ca nu avem voie sa vizitam astfel de site-uri, de regula. Dar pana la urma l-am vazut si am plans cap-coada! Bravo ei!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

La multi ani !Andreas Nöel! sa aduci bucurii parintilor, sanatate si noroc !
Cuscraaaaaaaaaa, doar mie sa imi deschizi usa ....
MIki , chiar trebuie sa asteptam pina diseara ? zii acum !sa scoatem paharele ......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia74

www.220.ro/zRIFo2aozf/Romanca-Petruta-A-Impresionat-Germania" target="_blank">O romanca de nota 10 bravo suntem mandrii ca suntem romani! atatea sentimente, bun simt si emotie numai in sufletul unei romance se poate intalni .

Emotionant, n-am cuvinte...
Clau odihna placuta la Mutter und Kind Kur!
Corina La multi ani pt Andreas! sa-ti traiasca, sa fie sanatos, sa te bucuri numai de reusite din partea lui!

„Desparti drumurile, dar nu poti sa desparti si sufletele”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

eu acu am ajuns de la munca,unde m.am taiat foarte rau intr-o bucata de sticla ramasa in chiuveta ,am si urlat pe acolo wer war so schlau dass zu machen und dort zu lassen :(((((((((((
Miki cand vii dai un semn astept cu nerabdare vesti bune
Codruta vezi ca poate stati voi la coada ca si noi de altfel .
Ma duc sa pap un langos si sa-mi oblojesc rana.
O seara buna.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Nu ai zis bine schlau..blöd , trebuia sa le zici.si apoi sa-i trimiti in toate directiile.
Sanatate

Eu nu stiu unde umbla cuscra mea..toata ziua am cautat-o,mai sa-i bat la usa si ea..nimic.

O seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Celesta vezi ca tema de casa ramane valabila si acu aveti 3 sapt zeit .
Adino pai 'schlau' asa adica iti dai seama cum trebuia sa fie luata nu! ca se prind sau nu astia, treaba lor, eu stau bandajata pana in dinti acum motiv ptr svab sa spele vasele

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

seara buna
corina sa-ti traiasca baiatul!
am semnal f. prost ca-s cu un picior in franta
noapte buna

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_specht
am primit de la doamna dr. o lista cu niste analize pe care nu le mai plateste casa de sanatate s.au smecherit si astia.si problema e ca nu stiu pe care sa le fac .cele mai importante le plateste casa de sanatate dar cica astea nu ar fi asa de wichtig,si tre sa alegem noi.apoi eu de unde sa stiu care.
fetele care ati nascut de curand asa a fost si la voi?

Eu am facut toxoplasmoza, si pt ca eram trecuta de 30 de ani la al doilea copil, am facut si testul ala cu masurarea pliului nucal: echografie la bebe + niste analize de sange, care au dat o cifra aproximativa cum ca sunt sanse de 1:980 ca sa imi iasa copilul cu sindrom Down. Adica apa de ploaie, chestie statistica. Daca insa probabilitatea era mai mare, sigur ca faceam si alte teste mai amanuntite ...

Acum te mai ghidezi si tu dupa intuitie, intrebi dr care, ce si cum, ca tu stii ce cazuri de boli aveti in familia ta si a sotului. Starile de rau sper sa iti treaca repede.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)

Mergi la inceput