Vitamine romanesti in Germania *reload* (34)
Raspunsuri - Pagina 11
tumpi spune:
Ce acomodare Miki, ca daor de acolo plecas, nu pot spune decat ca am revenit acasa
Hai mai clau, ca nu are mustati.Oricum eu nu prea mananc prajit, evit cat pot, doar daca Gabi mai vrea, dar in rest mananc mai mult la cuptor, fara prajeli si rantasuri.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
claudia74 spune:
da stiu, asta e putin prajit in unt, asa ca rau nu face am inghetat afara , acu manc pranzul cica : pita cu zacusca, vrea careva! am scos sa fac mai incolo varza a la Cluj? Miha-ha nu ai de nimic pofte de pe aici?
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
mihaela_specht spune:
da nu Clau ca as manca si pamant daca as putea .am o foame in mine de mor .mai ales zacusca.
asta e problema mea ca imi e foame si nu pot manca.am zis ca dupa ce imi trec starile astea mananc pana crap.
da lasa ca recuperez luna ce vine ,mergem in Romania
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
claudia74 spune:
ouuuuuuuuuuu asta e cea mai buna varianta Miha si eu acolo m-am pus pe picioare in timpul sarcinii dupa ce m-au tinut astia in perfuzii 2 saptamani ca nu mancam nimic, am bagat acolo si sarmale la ghiozdan si nu am avut nimic super fain ca mergeti, cum se mai simte soacra ta?
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
mihaela_specht spune:
de-aia vreau si eu mai tare sa merg sa-mi faca mama toate poftele. numai placinta cu branza de vaca dulce am in cap.asa cu putina smantana .
am primit de la doamna dr. o lista cu niste analize pe care nu le mai plateste casa de sanatate s.au smecherit si astia.si problema e ca nu stiu pe care sa le fac .cele mai importante le plateste casa de sanatate dar cica astea nu ar fi asa de wichtig,si tre sa alegem noi.apoi eu de unde sa stiu care.
fetele care ati nascut de curand asa a fost si la voi?
am o intrebare cum sa scot bebelusu ala de la semnatura ca eu nu mai stiu cum l-am pus.
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
claudia74 spune:
la cine dai flori Miho?
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
claudia74 spune:
fac langosi vrea careva ?
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
anangel_lexi spune:
Aoleeeeu, Claudiooo, las-o mai moale cu ofertele culinare, pleeease! Auzi mai si intreaba daca vreau zacusca, langosi...?
Trischa, acum stiu de ce ai coada de petitori la usa!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI