Vitamine romanesti in Germania *reload* (34)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
mikiriki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudia74 INGERASUL EMMA AIDA ALATURI DE SEBI www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario ![]() Banatule Colt de Rai ![]() Fete de nota 10 ![]() 'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells |
![](icon_smile_big.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mihaela_specht spune:
bravo am ascultat si eu pe romanca noastra de la supertalent si asa am plans .ma emotionat foarte tare.
bravoooooo Romania
mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis
Dennis-puiu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei
claudia74 spune:
Miki simti ceva , ma gandeam eu ca nu trebuie sa strig aici cu dedicatiuni
Miha-ha bravo tzucu-ti sufletul tau de romanca
nu vine nimeni sa ma ajute la bagaje
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
tumpi spune:
MAma, dar aveti o logoree, eu nu tin pasul cu voi din pacate.
Ale, sa-ti traiasca sotiorul.
Yasmin, La multi ani! pt Andreas
Miha-ha,felicitari si sarcina usoara.
Clau, mie poti sa-mi dai o portie de salata orientala daca se poate
Ca de fel nu pap ketkup, codul meu il fac cu lamaie, capere, felii de rosii si ceapa, rozmarin si ulei de masline, e bun de tot.
Simona, da ma mut, daca imi mai aduci aminte iti zic de niste costuir, la noi oricum a picat chestia pt care intrebam atunci, dar e bine de stiut pentru viitoar.
Nu stiu cum e la voi vremea, da aici dimineata erau -5 gr , cel mai frig de pana acum, bine ca acum a iesit soarele.
O zi buna va doresc
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mikiriki spune:
Sunt nesimtita, nu simt nimic . vin sa te ajut la bagaje daca ma ajuti la calcat ( nu in picioare, acolo ma descurc)
claudia74 spune:
Ioana vad ca ai mai adaugat ceva la id............. sa fie intr-un ceas bun, al meu nu e cod e pastrav aici is putin mai mult -2
si vroiam sa defrisez gradinuta de flori dar mi-e cam imi ingheata ceva pe-afara
Miki tre sa ma inveti calcatul in picioare si atunci vin si la nadragi .
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells
tumpi spune:
Clau, credeam ca-i cod, ca parca asa scrisesei tu.
Bun si pastravaul,ai incercat sa-l faci umplut cu verdeturi?
Ehe,e doar viziunea la id, ca inca nu-i finalizat nimic.
Edit ca vazui ca ai scris file, de unde mi-a iesit mie cod, nu-s, poate de foame.
Adina, scumpa fosc Patrizia
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
mikiriki spune:
citat din mesajul lui claudia74 Miki tre sa ma inveti calcatul in picioare si atunci vin si la nadragi ![]() INGERASUL EMMA AIDA ALATURI DE SEBI www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario ![]() Banatule Colt de Rai ![]() Fete de nota 10 ![]() 'Unii oameni sunt prea binecrescuti pentru a vorbi cu gura plina, n-au in schimb nici o retinere in a vorbi cu 'capul gol' G.O.Wells |
Deal
![](icon_smile_big.gif)
mikiriki spune:
citat din mesajul lui tumpi Nu stiu cum e la voi vremea, da aici dimineata erau -5 gr , cel mai frig de pana acum, bine ca acum a iesit soarele. O zi buna va doresc "Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger) |
Si aici e foarte frig. Te-ai acomodat in Süd?
![](pupic.gif)
claudia74 spune:
Ioana ce fras mai vrei sa scrii acolo auzi nu-l fac umplut deoarece nu suportez sa vaz ochi si mustati pe acolo in tigaie,asa ca se decapiteaza, dezoseaza si se da pielea jos (sa nu zic ca se beleste ) si atunci abia se prelucreza, suna super cum spui dar atunci e mai mult fiert, mie imi place prajit süsse!
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10