Burtici fericite de septembrie-octombrie(223)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

noi plecam la baita, noapte buna si frumoasa .....si speram linistita

Fetele care au maine control multa bafta ....au fost cateva zile cam relaxate ...hai acum pe ultima suta mai vrem niste bebeloi

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Iulika multumesc mult

Cristina ce minunat vorbesti de printesa! Si sa stii ca sunt multe carti in care se incurajeaza sa-l tii cat mai mult in brate pe bebe, sa dormi cu el (daca nu esti fumator sau bolnav). Cica atunci cand sunt asa mici nu exista riscul de rasfat sau alte prostii. Ei chiar cresc mai bine si mai sanatosi fizic si psihic stiind ca sunt protejati si iubiti.

Luci ce m-ai emotionat cum i-ai zis Danei "nimic nu va mai fi ca azi" , intr-adevar, de maine, pe viata, se schimba tot! Uau...

39+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Noapte buna, Luci!

Intru sa fac capitol.

39+ Alex - cumparaturi bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

SI o intrebare pentru fetele cu cezariana: voua v-a spus sa va dati cu ceva pe taietura, ca sa se faca frumoasa? Eu stiam de niste unguente, Contractubex si Cimeosil ca ar fi tare bune. Cimeosil ala e bun rau, dar costa vreo 2 milioane un tubulet minuscul. Stiu ca mai exista si altele.

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009) )
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Luto ce mami fericita cu bebe grasun am vazut eu..Chiar nu inteleg de ce iti faceai tu griji de David ca nu ia in greutate ca el are niste falcute care cred ca sunt turtite de pupåturi toata ziua..Si esti tare haioaså cum povesteti tu acolo de aventurile voastre..Mereu må faci så råd

Manga felicitari pt prima plimbare..Si militaria la 12 zile nu prea merge atunci can il vezi ca e atat de satisfacut, fericit acolo pe pieptul sau la gatul tau..cunosc..uite ca si eu l-am tinut si mai mult pe mine si langa mine in pat si acu necheaza prin somn ....in påtut...

Vreau så pup si mamicile curajoase de gemeni care pare ca se descurca in unele mai ceva ca noi care avem cate un manz acaså..

Si inainte de a pleca la nani så las niste agitate

Nastere usoara Dana!!MÅine e ziua cea mare!!

Vå pup si va urez o noapte linistitå!

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Va invit la capitol nou: 224

Sa fie plin doar de vesti bune si sa facem cunostinta cu Anna!!!

raluk16.

Mergi la inceput