Burtici fericite de septembrie-octombrie(223)
Raspunsuri - Pagina 19
pazza spune:
eu va
..merg sa ii dau porcusorului de giunea ceva de mancare si ma pun in patut...
somnik usor si linistit
39+ de
Darius Andrei
http://community.webshots.com/album/574498255qGQJuT
raluk16 spune:
Cristina multumesc mult
. Distractie placuta la munte 
si sper ca pe luni cand vii majoretele astea sa-si fi facut efectul si la mine ![]()
39+
Alex - cumparaturi bebe
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kemsy Moni_iulia, multumesc, dar nu merge site-ul. Zice ca e nu-s ce eroare. O fi vreo greseala de copy? ![]() ![]() Luto, intr-adevar trebuie sa te feliciti . Eu ma inteleg bine cu mama mea, dar uite ca la fazele astea se vede diferenta de generatii si metoda de crestere a copiilor.Am vazut si poze de gogo si tepi de mama fresh ![]() Si eu abia astept sa-l vad mai dolofan, mai maricel...sunt obsedata de asta...nu stiu de ce ![]() ![]() Ellenuta: multumesc de aprecierile la spicul meu de grau ![]() ![]() Gianina, mamica fericita de gingas Loris StefanFotografii |
nu e eroare kemsy. i-am facut eu astrograma si am lasat prea mult pagina deschisa si s-a resetat. dar site-ul e bun.
uite linkul de la free report http://alabe.com/freechart/
MangaGirl
MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
katteryna spune:
THEEA la noi a facut minuni tetina din latex de la chicco simply fun (parca asa) care curge mai usor.Mai nou insa nu-i mai place nici asta asa ca i-am dat papa cu tetina de la Avent marimea 2 pentru 1 luna, adica o gaurica mai mare si alta mai mica.
Merg si eu la somnic dar las niste agitate pentru burticile noastre dragi

HAI DANA

HAI RALUK

HAI ALEX

RAISA MARIA
Iulika29 spune:
Bunå seara!!
Raportez un bebelici adormit de o ora si eu nik somn..incå
Azi am avut o zi intre fete si un bebe
..Au fost 2 prietene in vizita , am mers si la o plimbare luuunga desi afara erau 5 grade dar soare..Bebe a stat treaz mai toata ziua in afara de orele cu plimbarea..Si a fost super a rås, a gangurit a papat cat a incåput
si am stiut ca va adormi bustean la ora 21
si abia pe la ora 2-3 are orå de papi
Eu v-am citit azi dar nu am apucat så scriu..o fac acu![]()
In primul rand am vazut poze cu zambetul strutzeiAnna care e superbå si felicit mama emotionata pt ca am retrait momentele alea cand Bruce mi-a ras prima data ..cand ii schimbam scutecul si de atunci e fercire mare cand ne schimba mami sau ne imbraca dezbracå

Am vazut si poze cu frumosul Drågoselu care are un zambet fermecator si ma bucur tare mami Monica ca a trecut perioada aia mai grea cu plansete si este mai relaxatå..
Eu sincer nu ma asteptam så treaca.. nu stiu asteptam poate si mai rau dar nu.. si asa sunt de fericita cand e linistit nu mai plange si putem vorbi in voie

AAA si eu cap sec uit så fac felicitarile...

Felicitari Suede mami!!BUn venit pe lume bebe Mihnea Costin!! Så fii sånåtos si påpåcios!!
Dana nu puteam så nu intru så iti urez pt maine o nastere usoarå..Nu imi vine så cred ca in sfarsit vei fi maine.. da maine cu puiucul tau..Te asteptam så revii dupå mareaintalnire

Am vazut poze de foca mica a Aidei care e un scump si un grasun..are niste ochi

e frumos tare strengarul..
Cand vb de el, de fomistul Erik parca zici ca e frate cu Bruce..si al meu mi-ar manca si mana in care tin biberonul..e un foamea de cand l-am nascut..så il vezi ce concert face la tåztzå.. ca de ce se terminå domnle laptele asa repede 

Am vazut pozele gingasului Loris Stefan.. e un scump..Si dåm un
curajoasei mamici..NU stiu daca ai postat deja povestea nasterii dar daca nu o astept cu drag..
Kinga ai o comoara de bebe Victoras acolo
..Intrebai de baitzå..Eu ii fac baitzå inainte de mancare..Nu i-am facut niciodata imediat dupå mancare .. måcar o ora jumate dupå maså..nu stiu cum ar fi reactionat daca ii faceam baitzå dupå papa..Deocamdata a functionat bine ..El a facut figuri la baitzå putin la inceput acum o adorå si masajul de dupå e cireasa de pe tort

raluk 

imi pare rau de gradina distrusa de zåpada..sper så fi putut recupera ceva pe acolo..
Trimit acum ca sigur m-am intins cam mult

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
cristina_ana spune:
AM vazut si eu pozele cu brunetica dolofana si frumoasa a lui Roxxy, bulanosul si falcolsul de Erik scump al Aidei, si tepii bestiali ai Luciei, alaturi de Davidosul grasun si dragut foc!!!
Andre, astazi am prestat si eu pastele tale carbonara si au fost absolut dementiale!!!! Merci mult de reteta!!!!
Eu sunt in categoria sa nu faceti ca mine. Cred ca o sa ma bateti, dar eu de cand am nascut dorm cu Emma langa mine (si sot). Asa de bine este!!!!!
Noaptea o alaptez pe intuneric, scot tzitzi, o bag in gurita, si in cateva minute termina si adoarme la loc. Uneori o mai schimb de pampersi, tot asa, pe intuneric. Ea nu plange deloc-deloc noaptea. Cand se trezeste sa pape doar se foieste si asteapta sa o simt si sa ma trezesc si eu, e o minunatie!!! Nici nu imi vine sa cred ce noroc am avut cu ea!
Dar sunt constienta ca nu e deloc bine ce fac eu, asa ca o sa o mut cat mai repede la ea in patut. Sper sa nu am surprize neplacute de genul ca nu va vrea acolo singurica!
In rest o iau in brate toata ziua, nu o las deloc sa planga, o pup in nestire...ce sa va mai zic....numai din astea care nu ar trebui facute fac! Da' voi nu va luati dupa mine, da??!!!!
AM fost si eu la controlul de 6 saptamani. Totul bine, dar nu a vrut sa imi dea anticonceptionale, ca cica sigur nu raman gravi daca alaptez de 5 ori pe zi!
Da, da,!!!! Sa o creada ea ca o sa risc. O sa ma duc sa cumpar de capul meu!
Si mi-a mai dat niste ovule pentru lubrefierea vaginului. Pe astea nu le iau, sa vad daca o fi nevoie.
Nu mai stiu ce vroiam sa va mai spun! Ma duc sa ma culc. (langa Emma mea mica si draga si scumpa
). Oare de ce o iubesc asa de mult!!!?????![]()
Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE
lutoniana spune:
Dana, sa ai maine o zi minunata...si stiu ca asa va fi...prin oricare metoda vei deveni mamica si nimic nu va mai fi ca azi. NASTERE USOARA iar noi astea de-acasa asteptam vestile minunate si pozele cand se va putea 
Si nu uita, gasca e cu tine 

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
lutoniana spune:
Obelixo ai inceput plimbarile alea lunigi bag seama...imediat il inveti si pe Bruculica la niste gratare ![]()
![]()
![]()

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
cristina_ana spune:
Kemsi, si eu astept povestea nasterii!!!! Esti o mamica curajoasa!!
Iulika, brrrr, 5 grade sunt la voi!!!???? Si va incumetati la plimbari lungi?
Eu plec maine la munte, dar nu am nici o tragere de inima. E asa de frig!!!! Dar sotul vrea musai sa mergem. Daca ar fi dupa el, toata ziua am fi numai in excursii, plimbari, concedii si altele de genul. Asta mergea de minune inainte de copii, acum e mai greu sa plecam cu ei, mai ales pe vremuri asa de urate! (adica friguroase)
Si ia sa bag eu nisgte agitate si pentru Monikus, poate i se indeplineste dorinta si naste si ea maine:

Hai Monikus!!!!!!! Sa dea DD ca maine sa-ti tii si tu bebele sanatos in brate!!!

Cristina, mamica de Andrei Eric (26.07.2007) si Emma Ioana (05.09.2009)
)
POZE

Loris Stefan