Deva-Hunedoara sau apropiere .
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
rodicaosoian spune:
ooooooooooo,flavia
chiar asteptam sa vi cu impresii dupa film
despre ce a fost vb in film?despre viata lui?sau?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danuta36/danuta36.jpg)
danuta36 spune:
Seara buna!
Si eu sunt obosita,vin la 5 de la lucru si imediat se face noapte..stam mai mult pe acasa,s-a dus vremea iesirilor in parc sau la iarba verde..de fapt ultima fost duminica,pe dealul Silvasului
Lulu nu mai stiu nimic de fete,am cam pierdut legatura..
Rodica am si eu o prietena buna in Nashville,vine la primavara in Ro...Si fiica-mea are insomnii,intr-o vreme dormea tare bine..cred ca-i ies ceva maselutze
rodicaosoian spune:
Danuta,ce aproape sta prietena ta de mine,cum o cheama?(daca nu sant prea indiscreta)
malla spune:
Buna dimineata! :)
la lucru:) mananc viva si ascult radio zu cu Buzdugan. Seful doarme linistit "sus" in camera de la Hotel.(suntem in incinta unui Hostel amplasati) Mi-e f. cald insa mi-e urat sa dau drumul la geam... Va doresc o noapte linistita.
Andrei si Adriana
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/flavia_sp_maria/flavia_sp_maria.jpg)
flavia maria spune:
Buna seara ...pe fuga
Rodica, filmul este realizat pe baza ultimelor repetitii pe care le-a facut pentru concertele ce urmau sa inceapa si care au fost inregistrate...
Pentru mine a fost ceva special...l-am vazut pe Michael si in concert la Bucuresti in `96 (a2a oara cand a venit in RO) si m-a fascinat...dar dragostea pt Michael este vie in sufletul meu de cand aveam 14 ani... si va ramane eterna...
pup fetele si va doresc o seara minunata!
are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)
rodicaosoian spune:
Buna seara !
uite numai acum ,ma-m linistit si eu putin.Fica-mea ma tinut azi noapte treaza 3 ore si astazi cand ea a dormit ma-m pus langa ea,nu mai rezistam,imi venea sa vomit de oboseala.Asa ca sa dus si cafeaua astazi si timpul meu liber,cand ea facea nani eu imi luam cafeaua cu "voi"
pup fetele
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/danuta36/danuta36.jpg)
danuta36 spune:
Neata!
Poftiti la o strong
Rodica e greu cu noptile nedormite..multa putere! Sa stii ca Ivanovici o cheama pe prietena mea...
Azi fiind ziua mortilor vrem sa mergem la cimitir,la maica-mea,apoi la Calan,unde-s inmormantati socrii...cam urat afara si frig,brrr!
Pupici de la noi
rodicaosoian spune:
Buna dimineata,ce mai faceti dragelor?unde ummlati?
Eu ieri nu am putut intra ca mi sa dus monitorul,acum am unul nou de 23"zici ca ma uit la tv
la noi cam tot asa,nimic nou,numai ca ma tot gandesc ce sa fac cu niste carne de caprioara,am primit de la un prieten un sac de acela mare de carne,cred ca este o capra sau doua
ce sa fac cu ea?ma gandeam sa facem carnati,dar tot ramane
asa ca va astept cu idei,neaparat ca de nu
lulu_boches spune:
Am intrat la o si...pauza. Leneselor, lasati macar termosu cu cafea.
Noi suntem in vacanta
Flavia, Hostel E, e langa scoala fiicei mele.
Rodica-fa o tocanita cu ceapa sau praz din coaste.Pofta buna.
A venit iarna, brrr.
Liana&Luana