Deva-Hunedoara sau apropiere .
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/flavia_sp_maria/flavia_sp_maria.jpg)
flavia maria spune:
o si o zi buna si de la mine!
Azi plec un pic mai tarziu la servici de aceea reusesc sa va scriu...
Si tot azi ma duc la fiiiilm abia astept sa-l vad pe Michael
Rodica eu le fac niste snitele de pui cu cartofi piure...supa o mananca la gradi
Nu stiu cum e la Deva vremea dar la cluj se anunta o zi super...e soare si cred ca se si incalzeste...
Fetele din DEVA.....unde sunteti????????????????
de fapt pentru voi e topicul ...noi astea de prin alte parti suntem curioase ce mai e nou pe la Deva...va asteptam cu povesti...
PUPICI!
are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
lulu_boches spune:
, dar noroc cu
Mersi Flavia.
Rodica- ce mancare la copil(a).Eu mananc acasa doar in week-end, in rest sunt abonata la "cantina saracilor".
la Deva, ieri a fost o vreme urata, morocanoasa, ploaie, noroi, am ajuns cu fiica mea ca doua scrofitze acasa.
Azi tot pana la 12, ma gasiti in zona, daca vretzi ma gasiti pe mess:lulu_boches, dati un buzz si povestim.
Danutza, adi_adi -ABSENTE nemotivate, astept scutirea sa vad de ce au lipsit.
Danutza, nu stii nimik, de fetele din vechiul toping?
Liana&Luana
malla spune:
eu sunt prin zona, mai bag un ochi "scurt" sa va citesc apo inchid. Seful de la Bucuresti e in vizita
Andrei si Adriana
lulu_boches spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adinell eu sunt prin zona, mai bag un ochi "scurt" sa va citesc apo inchid. Seful de la Bucuresti e in vizita ![]() Adinella "Cand Isus era pe cruce, tu erai in inima Lui!" Andrei si Adriana |
rodicaosoian spune:
Prezent si eu
am dus copilul mare la scoala,am pus o pe aia mica in pat si acum imi beau cafeaua.
Si la noi a plouat ieri toata ziua,ca nu am iesit din casa,astazi trebuie sa ma duc pe la magazine sa returnez unele lucruri.
lulu,tine subiectul activ
flavia,te asteptam cu impresii dupa film
ainell,succes si ai grija cu seful
pup la toate fetele
ps,lulu ,ce studii face fica-ta?
lulu_boches spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodicaosoian Prezent si eu ![]() am dus copilul mare la scoala,am pus o pe aia mica in pat si acum imi beau cafeaua. Si la noi a plouat ieri toata ziua,ca nu am iesit din casa,astazi trebuie sa ma duc pe la magazine sa returnez unele lucruri. lulu,tine subiectul activ ![]() flavia,te asteptam cu impresii dupa film ![]() ainell,succes si ai grija cu seful ![]() pup la toate fetele ![]() ps,lulu ,ce studii face fica-ta? rodicaosoian |
am scris "studii", adica e in clasa I
![](icon_smile_big.gif)
Mai treceti si voi prin cafenea
![](punk.gif)
rodicaosoian spune:
am aparut si eu
sant asa de obosita ca parca nici nu mai vad sa scriu
fica-mea de doua nopti nu prea doarme
va pup si vb mai tarziu
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/flavia_sp_maria/flavia_sp_maria.jpg)
flavia maria spune:
Salutare!
Suuuuper fain filmul!!! pentru cine e fan adevarat MJ e superb si merita vazut. Eu am plans aproape tot filmul...la incepaut mi-a fost jena de un domn care statea langa mine si se uita ciudat cand a vazut ca incep sa bocesc ...apoi am vazut ca si sotia lui plangea asa ca m-am mai linistit
si am plans in continuare fara sa ma feresc ....pentru mine a fost impresionant pentru ca il iubesc cu adevarat pe MJ..
Ma duc sa fac o budinca de macaroane cu branza dulce pt copii,,,sper sa manance ...
mai vb...pup fetele
are mama 2 baieti : ANTONIO MIHAI (29.05.2004) si ALEXIAN GABRIEL (07.11.2006)