Deva-Hunedoara sau apropiere .
Raspunsuri - Pagina 17
Mi-Ka spune:
Pai cum de sunteti iar bolnavioare? Ati fost pe antibiotic si acum o iei de la capat? Acum cum se simte fetita?
Sanatate multa va dorim!!!
_
Mi-Ka spune:
LA MULTI ANI VA DORIM, IAR NOUL AN SA VA ADUCA MULTA MULTA SANATATE, FERICIRE SI IMPLINIRI!!!
_
Delia21 spune:
LA MULTI ANI PE 2010 !!!
lulu_boches spune:
LA MULTI ANI!
Cum sunteti? Cam greu cu scrisu din cate vad...
La noi s-a deschis patinoarul, veselia Luanei.
Va astept la
rasfatzata spune:
Buna,sunt Cristina si sunt din Hunedoara .Am o fetita care a implinit in noiembrie 8 ani si de moment stau in Gran Canaria,nu lucrez de moment pt ca se gaseste foarte greu un loc de munca pe un timp mai indelungat,aici e o clima vara-toamna si termometrele nu indica temperaturi mai ridicate de 20-30 grade ,datorita vantului care bate tot timpul,de aceea aici curentul electric este datorita morilor de vant.
Va pup ,chiar daca am sa intru mai rar am sa va mai scriu din cand in cand.
danuta36 spune:
Neata!
Lulu am vazut si noi la stirile locale,ca s-a deschis de vineri patinoarul...poate ajungem si noi intr-o duminica
Cristinabine ai revenit!
rodicaosoian spune:
Buna
Sorry ca nu am mai dat nici un semn,dar am fost ocupata cu astia micutii ai mei,dupa cum va-m spus fica-mea se imbolnavise din nou, deci 3 saptamani am dat din una in alta,dar multumim la D-zeu acum totul este bine,dar ocupata,nu ii stau piciorusele un minut intr-un loc
Cum e timpul la voi?cum sant puisorii vostri?sper ca ati scapat de de toate griipele.Eu numar zilele in care nu va mai fi asa de frig,deja ma-ms aturat de frig
va pup
Mi-Ka spune:
Ceau fetele, frumoasele!!!
Noi dupa atatea tratamente si naturiste si homeopate iar am dat intr-o laringita urata...asa ca suntem iar pe antibiotic...amandoua fetitele...off, ca nu mai trece o data iarna asta...
O sa vrem si noi sa mergem la patinoar...eu habar n-am sa ma dau, dar sper sa reusesc sa iau un instructor pentru Alexia (3 ani si 4 luni)si sa invete macar ea ; acum 2 weekend-uri am dus-o la munte si a invatat sa-si tina putin echilibru pe schiuri
cristina, bine ai venit
_