Deva-Hunedoara sau apropiere .

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

imi pare foarte rau,stiu cum este cand copii sant bolnavi.
va doresc multa sanatate

Citat:
citat din mesajul lui Mi-Ka

Ceau fetele, frumoasele!!!
Noi dupa atatea tratamente si naturiste si homeopate iar am dat intr-o laringita urata...asa ca suntem iar pe antibiotic...amandoua fetitele...off, ca nu mai trece o data iarna asta...
O sa vrem si noi sa mergem la patinoar...eu habar n-am sa ma dau, dar sper sa reusesc sa iau un instructor pentru Alexia (3 ani si 4 luni)si sa invete macar ea ; acum 2 weekend-uri am dus-o la munte si a invatat sa-si tina putin echilibru pe schiuri

cristina, bine ai venit

_

Mergi la inceput

fetelor,dar voi chiar nu mai intrati pe aici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Rodica: prezent

_

Mergi la inceput

Insfarsit a intrat cineva
Ce mai faceti?
la mine imi este bolnav copilul mare,are o raceala rea,sa speram ca nu ia si micuta
va pup

Mergi la inceput

Si Alexia mea a fost putin racita, dar am rezolvat-o cu oscillo .
Imi pare rau ca sunteti iar bolnaviori...astept si eu sa treaca o data iarna asta, ca m-am saturat de frig si de raceli
Noi in general suntem bine, acelasi lucru in fiecare zi: mancat, spalat, calcat, plimbat, jucat...
Fug ca a venit Ale de la gradi, pupici multi si sanatate multa

_

Mergi la inceput

mika
acelasi lucru si la noieu ma mai inervez uneori ca tot timpul am cate ceva pe jos.Sarah ii la varsta cand trage tot se catara peste tot si uite asa trece toata ziua adunand in urma ei si tot este deranj,parca ma invart intr-un cerc
+ma-m saturat de atata frig,nu ii pot scoate afara sa alerge,si apoi stau sa ii imbrac 10 minute si cand iesim afara nu stam mult

Mergi la inceput

Azi a fost primavara la Deva...foarte, foarte cald si noi eram imbracate afara ca pentru 0 grade ...deh, am crezut ca e soare cu dinti
Si noi avem pe jos , rodica, de toate pentru toti: creioane colorate, carti, scaunele, tablite de desenat, litere magnetice, jucarii, de vorba ta, imi vine sa le arunc pe geam...eu vorbesc, eu aud si tot eu le pun la loc .
Va pup dulce.

_

Mergi la inceput

Citat:

Azi a fost primavara la Deva...foarte, foarte cald si noi eram imbracate afara ca pentru 0 grade ...deh, am crezut ca e soare cu dinti
Si noi avem pe jos , rodica, de toate pentru toti: creioane colorate, carti, scaunele, tablite de desenat, litere magnetice, jucarii, de vorba ta, imi vine sa le arunc pe geam...eu vorbesc, eu aud si tot eu le pun la loc .
Va pup dulce.

_

Mergi la inceput

Rodica, nu ti se pare ca in ultimul timp defilam cam numai noi doua pe aici?
Fetele, frumoasele, pe unde sunteti? Haideti la o barfa virtuala

_

Mergi la inceput

Ba da.Chiar asta vroiam sa iti zic si eu.

Citat:

Rodica, nu ti se pare ca in ultimul timp defilam cam numai noi doua pe aici?
Fetele, frumoasele, pe unde sunteti? Haideti la o barfa virtuala

_

Mergi la inceput