Deva-Hunedoara sau apropiere .

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

mai este nevoie de doar 2000 de euro
pentru operatia ALINEI IN GERMANIA
haideti sa salvam o viata!

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

va asteptam si la umanitare

ESTE CEVA URGENT
MARTI TREBUIE DEJA SA PLECE
AJUTATI SA POATA PLECA
SE POATE DONA ONLINE
AVEM PAYPAL

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Buna dimineata!
Si eu sunt din Deva, doar acum am reusit sa vad topicul
Am un nazdravan nascut pe 26 martie, anu'asta, il cheama Razvan-Mihai.
Deocamdata nu avem dinti, dar simptome cu nemiluita- mai ales noaptea spre dimineata...azi noapte s-a trezit la 3, la 4 si la 5 cand a fost musai sa bea laptic. Acum vad ca doarme, insa nu cred ca pentru mult timp. De obicei, pe la 7.00 e fresh, iar eu...
Sper sa ma primiti si pe mine din cand in cand cu o poveste
Am vazut ca unele dintre voi nu mai locuiti in Deva, e frumos ca duceti dorul orasului
O zi frumoasa si multa sanatate copilasilor
Suntem in concurs, daca vreti sa votati

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicaosoian spune:

Bine ai venit aditapop !
si sa iti traiasca puisorul,stim cum etse cu dintisorii,si noi ne luptam cu ei.
Dragelor azi toata ziua am gatit,sant rupta frantama duc direct in pat,sper sa ma lase fica-mea sa dorm.
toate fetele din Deva si pe cea din Cluj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Hello!

Bun venit aditapop! Acusi intru sa va votez...ce dulce e Razvanel

Rodica numai pe mine nu ma pupasi uitai sa-ti zic:daca tu esti babuta la 29 de ani,eu ce sa mai zic,ca am 38+?

Noi azi am fost la un shopping scurt la Real,apoi la Maxxa la o pizza cu niste prieteni de-ai sotului,loganisti,tot de pe un forum cunoscuti i-am luat si lui Miru un joc cu ceva piese de asamblat,e preocupata de el acum..
In rest,afara ploua,asa ca stam pe acasa dupa masa asta...va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Dana, multumim
Am vazut pozele cu Miruna, e o dulce
Ce bine e acum ca a crescut, nu?
Mai vorbim, ma bucur ca mai e cineva din zona pe-aici

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aditapop

Dana, multumim
Am vazut pozele cu Miruna, e o dulce
Ce bine e acum ca a crescut, nu?
Mai vorbim, ma bucur ca mai e cineva din zona pe-aici

Adita,si eu ma bucur,poate mai apar si celelalte fete si mai animam subiectul...
Multumim de aprecieri Daaa,a crescut...parca am si uitat perioada de bebelusie,au trecut tare repede 2 ani...la noi s-a terminat cu iesitul dintilor,apare acum al doilea molar,motiv de trezit noaptea pe la 3 ba se mai trezeste si se cere la olita in toiul noptii,cu toate ca are pampers(numai noaptea ii mai pun)...ce fetita constiincioasa am

Mergi la inceput

UPSSSSS ,scuze.

Citat:
citat din mesajul lui danuta36

Hello!

Bun venit aditapop! Acusi intru sa va votez...ce dulce e Razvanel

Rodica numai pe mine nu ma pupasi uitai sa-ti zic:daca tu esti babuta la 29 de ani,eu ce sa mai zic,ca am 38+?

Noi azi am fost la un shopping scurt la Real,apoi la Maxxa la o pizza cu niste prieteni de-ai sotului,loganisti,tot de pe un forum cunoscuti i-am luat si lui Miru un joc cu ceva piese de asamblat,e preocupata de el acum..
In rest,afara ploua,asa ca stam pe acasa dupa masa asta...va pup!

Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

"americanco", daca tot dadusi prin zona la ora 05(ora ro), de ce nu lasasi si tu o
poate simteam miros si intram mai repede
Bine ai venit aditapop, cred ca te-a atras mirosul , pe care am lasat-o eu
Imi pare rau, de voi, cu bebei, mici, ca aveti nopti nedormite atat voi cat si cei mici, dar trece si perioada asta...si vin altele.Luanei, dintii, iau iesit dupa 11 luni, jumatate, n-am avut probleme...

Mergi la inceput

Salutare!

Lulu e buna si o cafea la amiaza..asa ca poftiti
Si lui Miru,de pe la 8 luni i-a iesit primul dinte..tarziu,fata de altii..
Afara s-a intunecat,cred ca vine iar ploaia,dupa ce mai de dimineata fusese frumos..
Miruna doarme deja,eu ma pregatesc acusi sa plec la servici,sc 2.
Va pup,sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Salutare
Lulu,tu pe la ora 5 sau 6 te trezesti?asa de dimineata?poi nu lasai miros de cafea la ora aia ca doar eu atunci ma pregateam sa ma duc sa dormiote acu daca vrei o
Va amintiti ca am tot zis ca asta mica plange noapte,insfarsit ia iesit 3 dintisori,acum ne asteapta alti si colac peste pupaza,baiatul cel mare tot mi se plangea ca il doare si pe el ceva in gura,si zic sa vina si sa vedem,cand colo ii dau si lui maselutele din spate(ultimile)ii asa de umflat acolo.Sant de toata pomina cu pruncii astia ai mei.Intotdeauna a suferit rau baietelul cu dintii,au iesit traziu si cu mari dureri.
Hai ca ma-m intins ca o placita.
va

Mergi la inceput