Deva-Hunedoara sau apropiere .
Raspunsuri - Pagina 14
rodicaosoian spune:
Am votat,foarte frumos puisorul tau.
Citat: |
citat din mesajul lui aditapop Dana, multumim Am vazut pozele cu Miruna, e o dulce Ce bine e acum ca a crescut, nu? Mai vorbim, ma bucur ca mai e cineva din zona pe-aici www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE" target="_blank"> Un vot pentru Razvan, va rugam, la ad1 ad2. Multumim! |
lulu_boches spune:
O , asa de dupa amiaza sau un ceai cu miere, ca tot is viroze.
Slaba miscare, oare pe unde ati disparut?
rodicaosoian spune:
eu sant aici,dar imi este asa de lene sa scriu.
va las pe voi sa veniti cu noutati.
Mi-Ka spune:
Salutam si noi hunedorencele noastre
Despre noi: nascute si crescute in Deva, adica o mamica fericita si cu doua printese mici , respectiv Alexia (3 ani si 2 luni) si Andreea (6 lunisoare) si bineinteles si un tatic in dotare.
Din cate am observat eu pe aici majoritatea sunteti departe rau de casa, dar nu-i bai nici asa...
Va dorim o duminica placuta in continuare si va pupam pe toate cat se poate de dulce
_
rodicaosoian spune:
Bine a venit !
tu in ce tara esti? si noi va si va dorim sa crestet mari si sanatoase.
Citat: |
citat din mesajul lui Mi-Ka Salutam si noi hunedorencele noastre Despre noi: nascute si crescute in Deva, adica o mamica fericita si cu doua printese mici , respectiv Alexia (3 ani si 2 luni) si Andreea (6 lunisoare) si bineinteles si un tatic in dotare. Din cate am observat eu pe aici majoritatea sunteti departe rau de casa, dar nu-i bai nici asa... Va dorim o duminica placuta in continuare si va pupam pe toate cat se poate de dulce _ |
rodicaosoian spune:
fetelor,ma-ti parasit?eu intru in fiecrae zi pe subiect,dar nu vad nici o miscare
Sa facut frig la Deva?
La noi a fost foarte frumos saptamana trecuta,mi-am scos puisorii in parc.
Mi-Ka spune:
Rodica, Romania - Deva, evident.
Sa stii ca azi a fost cam rece pe la noi si a cam batut si vantul. E cazul sa mai vina si iarna, ca pana acum a fost tot primavara
Eu nu am mai scos-o pe cea micuta din casa ca e tot cu mucisori la nas...am inceput sa o tratez numai homeopat, ca m-am saturat de antibiotice, panadoale si nurofene .
Fug sa-i dau sa pape.
Va pup dulce pe toate!!!
_
Mi-Ka spune:
Hey gagici....pe unde sunteti??? Intrai si eu pe aici si vad ca bate vantul...
O intrebare: folositi la puiutii vostri tratamente homeopate? Eu am inceput sa folosesc, dar tare mi-ar place sa mai schimb impresii si cu alte mamici despre acest subiect
Va pup
_
danuta36 spune:
Hello!
Mi-ka bine ai venit printre hunedorence
Noi am mai folosit homeopate,dar foarte rar,ca nu prea am avut nevoie...oricum pediatra lui Miru nu prea e fan Ma tot gandesc sa ne mutam la alta,dar inca n-am pus in practica..ultima data m-a dat pe spate o replica de-a ei,de genul 'acum nu se mai cresc copii ca pe timpuri'..hahaha ziceti si voi..
De maine dupa masa sunt libera pana luni dupa masa,si am vrea sa urcam la Rausor,dar inca nu ne-am hotarat..am gasit pe net si ceva pensiuni dragute,cu preturi accesibile...
Rodica si noi am mai iesit cu mandra noastra,dar mai mult pe inserate ..daca-i ziua mica.
Va pup,o seara faina sa aveti