Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

fetelor am o programare la dr albu pe 19.11.2009 ora 10 la morfofetala, pe care o cedez daca vreuna dintre voi are nevoie sa imi dea pm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinabobe

fetelor am o programare la dr albu pe 19.11.2009 ora 10 la morfofetala, pe care o cedez daca vreuna dintre voi are nevoie sa imi dea pm...

Eu merg la Dr Albu dar am programare pe 7 noiembrie.
Dar de ce renunti?? Mergi la alt medic sau nu mai faci morfofetala?

asteptam un 19+ Doamne ajuta!

Bebe Mic

Lista burtici si bebici

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Draga Ioana,am reusit sa va vad!Ce puiut dragut,ce familie frumoasa! si inca odata casnicie trainica!

Maria 17+
Mami de Sammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Roxana- kiabi nu trimite in Ro. La cel de la noi nu am ajuns, mi-e foarte urat sa bat drumul din Colentina pana in Berceni si parca vad ca ma duc degeaba. Sti cum e la noi totul cu 50% mai prost si 100 % mai scump. Pana in primavara o sa ajung si acolo.
La mothercare am vazut seturi de 7 body cu 65 Ron, cam acelasi pret il dau si pe niste body uri no name din piata. Ma gandeam sa comand un set.
Ioana- si eu ma gandesc ca o sa mai primesc, dar cand ?? Dupa ce nasc ? Inainte? Daca nu am timp sa le spal ? Daca bebe vomita de n'spe ori pe zi si trebuie schimbat? Daca nu primesc masura care trebuie ?? Plus ca nu stiu... daca o sa primesc ..
Cate insemana multe hainute ?
E o ceata deasa la mine in cap cand vine vorba de cumparaturi pt bebe. Nu vreau sa ii iau haine pe care sa nu apuce sa le poarte, dar nici sa ma trezesc ca nu am cu ce sa-l imbrac. Mai ales acum ca suntem si cu casa neterminata si ar fi nepotrivit sa aruncam banii pe lucruri nefolositoare.
Cred ca pana mai incolo cand voi anunta oficial ca sunt insarcinata ( nu stiu decat parintii mei si 2 prietene) o sa ma axez pe prosopele de baie, paturici si mai putin pe hainute.

Denisa, 15 + cu kinder-el Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

honeybaby eu zic sa nu-ti mai faci atatea griji. Eu voi cumpara doar cateva hainute strict necesare si atat...restul cu siguranta vor fi primite.
Stai linistita..macar de la parinti, nasii copilului, eventual frati , surori, tot se vor aduna hainute.
Si daca voi mai avea nevoie le voi cumpara pe parcurs.
Nici eu nu vreau sa investesc in lucruri inutile, pt ca trecem printr-o perioada putin mai grea acum cu criza si cursul euro..avem rata la casa pe 30 de ani in euro, si suntem cam speriati, dar cu ajutorul lui d-zeu mergem inainte. Am intrat in hora..trb sa jucam!!

asteptam un 19+ Doamne ajuta!

Bebe Mic

Lista burtici si bebici

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa nu cred ca ramane copilul dezbracat,daca iei niste body.uri si niste pijamale e ok, pe urma puteti iesi si cumpara mai multe
eu am zis de kiabi pt ca am citit la alte odisee ca au fost fetele si.au ramas destul de multumite, acum fiecare cu ale lui gusturi
buzonul chiar nu cred ca tre sa fie foarte scump, mai ales ca mai mult de 2 luni nu.l va folosi poate nici atat

roxana 16+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

ate am programare si la pop. pe asta ma rugase cineva sa i-o cedez dar si-a rezolvat si atunci am ramas cu ea. nu stiu nimic de albu deci nu te ingrijora ca renunt...
fetelor kiabi a deschis magazin si la bucuresti si am inteles ca sunt preturi ok deocamdata. eu mi-am mai comandat de pe ebay uk haine de gravi mult mai ieftine si nici transportul nu te duce mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

irina, chiar daca nu am motive ca tine sau Kossir, si eu ma imt destul de nesigura, parca nu.mi vine sa cred si nici iluzii sa.mi fac, poate pt ca la inceput am sangerat atat, ca si acum ma uit in chiloti de cateva ori simt ceva si probleme cu tiroid etc...
sa dea Dumnezeu sa fie totul bine, pana la urma nu putem face nimic

ah si in C&A in bucuresti au haine de bebelusi ok, body.urile de acolo m.au tinut destul

roxana 16+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

http://www.flickr.com/photos/14464962@N05/4013728056/

Uite aici pozele sunt destul de multe.

Fetele, pentru cine intereseaza concediul medical...eu stau acasa in concediu medical, dar la inceput mi-am luat pentru infectie urinara, iar acuma pentru ingrijire copil.
Am mai avut si zile de concediu, dupa care, iar se poate baga medical cu diferite diagnostice legate de sarcina, spre exemplu: iminenta avort.
Se mai pot face internari de 24 h, dup acare se da concediu, dar trebuie vorbit cu ginecologul care va monitorizeaza.
Solutii se gasesc, dar acuma depinde si de cat de fondate sunt.Eu spre exemplu, faceam mult teren, iar sarcina era inca incerta ca ma durea si sangeram. Era nenormal sa mai merg in conditiile respective.

Oricum, vorbiti cu medicul de familie ca stie el ce trebuie facut.

Cristina +12 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

cam de la 4 luni cu recomandarea ginecologului si viza dr de med muncii puteti lua deja co de risc maternal.

Mergi la inceput