Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ATE - Si eu merg la dr. Albu tot pe 7 noiembrie, la ora 9.30. Poate cine stie ne vedem acolo, stiuta fiind regula, ca mai stai vreo cateva ore pana apare.

Ce sa-ti spun despre el?
Este scump la vorba, daca nu-l intrebi tu ceva nu iti spune si nici nu te intreaba. E adevarat ca daca intreaba nu intotdeauna e bine pentru ca inseamna ca suspecteaza ceva.
Este precis. Super profesionist. Am incredere in parerea lui mai mult decat in a altor medici.
Nu mai stiu... intreba-ma ceva anume si-ti spun.

Eu am nascut cu el fata acum 5 ani si mi-a urmarit si sarcina de la inceput.

Cristina +12 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Castelana:hei,bine ca esti bine,presupun ca daca esti asa de implicata in "taieri de mot"totul e bine si cu burticutza...Sa ne mai scrii!

Maria 17+
Mami de Sammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Ioana am vazut pozele si mi-ati placut mult!
Oana astazi nu am fost la scoala si nu merg nici maine asadar am 4 zile de odihna. Ai dreptate ca e f obositor sa stai in picioare 4 ore; ma mai asezam eu pe scaun insa ma intepa colul mai tare. Ieri dupa-amiaza si asta-noapte am avut contractii atat de intense incat credeam ca-mi pierd bebelutza. Astazi, insa, stand acasa ma simt mult mai bine asa ca voi lua medical cu siguranta... acum depinde si de ce-mi spune medicul la control.
Astazi dupa-amiaza merg la dr si tot nadajduiesc sa primesc vesti bune!
Roxana mi-am amintit ca usturoiul regleaza tensiunea, ca tu spuneai ca o ai mare... incearca si poate are efect benefic si la tine!

Mami de Luca si16+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Citat:
citat din mesajul lui Rebiana27

Ioana am vazut pozele si mi-ati placut mult!
Oana astazi nu am fost la scoala si nu merg nici maine asadar am 4 zile de odihna. Ai dreptate ca e f obositor sa stai in picioare 4 ore; ma mai asezam eu pe scaun insa ma intepa colul mai tare. Ieri dupa-amiaza si asta-noapte am avut contractii atat de intense incat credeam ca-mi pierd bebelutza. Astazi, insa, stand acasa ma simt mult mai bine asa ca voi lua medical cu siguranta... acum depinde si de ce-mi spune medicul la control.
Astazi dupa-amiaza merg la dr si tot nadajduiesc sa primesc vesti bune!
Roxana mi-am amintit ca usturoiul regleaza tensiunea, ca tu spuneai ca o ai mare... incearca si poate are efect benefic si la tine!

Mami de Luca si16+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Neaparat sa ceri concediu medical. Prin orice modalitate trebuie sa stai acasa. La contractii, probleme de scurtare de col nu este permisa miscarea. Nu ti-a spus dr?
Succes azi la dr. si fii cumintica sau vin cu un bat maaaare.

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 20+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

miria, ti-am admirat toate pozele, sunteti frumoase si tu si damiana

rebiana, stiam de usturoi, merci mult,acum e ok e 10 cu 7, sper sa n.am probleme , mi.e frica mai ales de cea mica sa nu urce , pt ca nu mai primeste bebe oxigen
iti tin pumnii diseara, sa fie bine pentru bebelusa si pt tine

roxana 16+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Ioana, am reusit si eu sa-ti vad pozele. Sunteti un cuplu foarte potrivit, iar baietelul e un scump cu parul cret. Pune niste poze si cu icoanele pictate de tine.
Miria, am vazut si pozele tale. Mica printesa m-a fermecat. Si iata ca mai avem o artista printre noi. Cu ce fel de culori pictezi sticla?
Miria si Oana, multumesc pt raspunsurile in legatura cu cezariana.
Oana, multumesc pt parola.
Ate, te las pe tine sa te ocupi de prima pagina, oricum vad ca esti foarte prompta si imi place, iar eu mai completez lista in excel ca sa ne mai putem verifica pe parcurs. Pupici.

14+
Pictura pe sticla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Miria-cristina:am vazut o parte din pozele tale,esti foarte frumoasa si fetita ta e un ingeras,m-am topit cand am vazut ce frumos zambeste!
Pozele de la nunta sunt foarte reusite,ai avut o culoare a parului...super!Dar cred ca toate astea le stiai deja... si sa mai scrii!

Maria 17+
Mami de Sammy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lindal

Ioana, am reusit si eu sa-ti vad pozele. Sunteti un cuplu foarte potrivit, iar baietelul e un scump cu parul cret. Pune niste poze si cu icoanele pictate de tine.

Ate, te las pe tine sa te ocupi de prima pagina, oricum vad ca esti foarte prompta si imi place, iar eu mai completez lista in excel ca sa ne mai putem verifica pe parcurs. Pupici.

Ok lindal. In felul asta poate vedem si pe cine am omis sa trec in listuta din fatza. Poate ne mai spun fetele date ca sa le facem cat mai complete pe amandoua.
miria multumesc de informatii!!! Eu am programare tocmai seara la 16.30..si venim si de la bz . N-am gasit o ora mai devreme. Oricum astept oricat numai sa stiu ca e totul bine

asteptam un 19+ Doamne ajuta!

Bebe Mic

Lista burtici si bebici

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marsy_baby spune:

Buna fetelor.ce bn e acasa la caldurica, dar de sapt viitoare mi se termina domnia, incep serviciu Am vazut k v-ati dat data nasterii, a mea e : 02.03.1987 o zi frumoasa burticutelor

DARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jeni_h spune:

Buna ziua burtici

N-am mai intrat de cateva zile si deja am de recuperat capitole. Sper sa citesc numai de bine.
Eu am fost cam tensionata in ultimile zile. Am fost la medicul meu martea trecuta si mi-a zis ca am IR artera uterina stanga 0,71 crescut!!! Asa ca, ieri m-am dus frumusel la Conf. Dr. Uscatescu de la spitalul Fundeni, centrul de hematologie. Asa m-a trimis al meu dr. M-au intepat sa vada cat de mare este riscul pt bebelina mea pe viitor. Mi-au dat rezultatul tot ieri dupa amiaza si, din fericire, ma incadrez la categoria cu riscul cel mai redus de trombofilie. In final mi-a recomandat sa iau cate o aspirina cardio de la Bayer. Va trebui sa repet eco dupa 2 sapt (oricum mei mergeam la eco pt imorfofetala, asa aveam programarea pe 27 oct) si sa repet analiza pe care mi-au faut-o ieri. Dr Uscatescu, destul de amabila si comunicativa mi-a spus ca dansa crede ca o sa se rezolve cu aspirina in cazul meu. M-a linistit. Mi-a spus ca bebelina mea este perfecta in momentul de fata si ca daca nu luam masuri acum de subtiere a sangelui, Doamne fereste , mai tarziu pot aparea probleme de crestere pt bebelina.
Fetelor, cat am stat prin spital pe la usa dnei dr, m-am ingrozit de ce povesti am auzit pe acolo de la alte fete cu sarcini pierdute si cate si mai cate. Cand am terminat , am iesit ca din pusca , glont m-am dus pana la masina. I-am multumit lui Dumnezeu ca nu sunt probleme si ca tratam din timp o eventuala problema.
Gata, stiu, nu mai dati cu oua , m-am intins ... cat zilele de post.
Va pup pe toate si merg sa citesc din urma, trebuie sa recuperez.

pupicei

19+ Tamara Maria

Mergi la inceput