Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Am mai completat la lista inceputa de ate si mi-au iesit 103 burtici, insa la multe fete nu avem nici DPN-ul exact (doar luna) si nici alte date. Intrebarea mea este daca aceste fete ne mai urmaresc si rugamintea: sa mai dea cate un semn sa mai stim si noi de ele. De asemenea, celelalte fete, mai trimiteti datele care lipsesc: data nasterii voastre, numele copilului daca l-ati ales, spitalul si dr.cu care veti naste, tipul nasterii sau ce vedeti voi ca lipseste din datele voastre.

Pt ate sau cine se mai ocupa: am observat ca Erina nu este trecuta in lista de la inceputul capitolului, unde eu nu stiu sa editez. Daca sunteti dragute sa-mi trimiteti si mie parola pe PM... voi incerca sa fac modificarile care mai apar.

14+
Pictura pe sticla

Mergi la inceput

O intrebare pt cele care stiu: cu cat timp inainte de DPN se programeaza de obicei o cezariana? Si din ce motive?(sa nu se declanseze contractiile, sa nu se rupa membranele?)

Eu am fost operata in urma cu 5 ani de fibrom (pana voi naste se fac 6 ani), si de atunci toti doctorii mi-au dat verditctul: cezariana! Este prima mea sarcina, insa ma bate gandul si spre o nastere naturala (poate doresc mai multi copii si nu vreau sa fiu limitata de nr de operatii posibile). Ce stiti voi despre acest subiect? Sigur ca voi discuta si cu dr. insa vreau sa cunosc si alte opinii.

14+
Pictura pe sticla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Casa de piatra celor care au ce sarbatori acuma!!
La cat mai multe sarbatori de genul asta ca-s tare frumoase!

Fetele, eu vreau baiat, nu ma mai intristati cu incertitudinile! Ma si vad mama de baiat inalt cat casa urcandu-ma pe scaunel ca sa-l pup.
Si i-am vazut putza, ce mai!

Si eu am vise urate uneori, dupa ca dorm greu mai si visez aiurea. Iar cand ma trezesc ma apuca spaimele si superstitiile.

Mai nou, mi se infunda nasul cand stau culcata de nu mai pot sa respir si ma trezesc, iar dimineata cand sa duc fata la gradi cine moare de somn?

Eu nu beau cafea, iar acuma gravida nici ca ma tenteaza si totusi mi-a scazut tensiunea la 11 cu 6 si toata noaptea m-a durut si capul.
M-am ingrasat 4 kg pana acum si nu ma mai incape nimic. Nu stiu de unde sa-mi cumpar niste pantaloni frumosi si care sa ma incapa pana spre sfarsitul perioadei. O sa ma uit pe site-uri de gravide, dar nu prea-mi place sa comand lucruri pe care nu le pot proba si sa mai si dau o suma mare pe ele.

Cristina +12 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Si nu in ultimul rand:

Bun venit Miria! Sarcina usoara si bebe sanatos!

La multi ani cu ocazia casatoriei pt ioanaa28!

Multa sanatate celorlalte fete cu probleme!

Si pupici pt toate fetele si burticutele!

14+
Pictura pe sticla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

buna miria cristina, bine ai venit!! sigur ca te primim, si asteptam sa te cunoastem si noi mai bine. felicitari pt bebelan, si sarcina cat mai frumoasa si usoara. chiar, cum de stii asa devreme ce e bebe? si eu sunt tot in 12 sapt, f aproape de tine. am UM 20.07.2009, o sa nastem cam in aceeasi perioada.

vio asteptand pe bebe 12+

poze http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#

Mergi la inceput

buna rebiana,
multa bafta la control, azi e nu?? ma gandesc la tine, iti tin pumnii stransi de tot sa fie cat mai bine. fii optimista pt bebe si pt tine. sa ne tii la curent, dar eu sunt sigura ca o sa fie bine. chiar dc o fi nevoie de cerclaj, important e sa fie solutii si sa fie bine pana la urma. te dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata burtici !

Miria bine ai venit . Sarcina usoara si baietel reusit ca si fetita
Anca parca tu ziceai de vise ? Eu visez destul de mult dar nu retin mai nimic. Ieri m-am uitat pe site uri cu hainute si am visat toata noaptea numai hainute si o melodie stresanta pe fundal.
Rebiana iti tin pumnii sa iasa cum e mai bine pt bebe si pentru tine.
Oana am vazut la mothercare costum cosmonaut pt 0-3 luni ( si mai mare ) la 120. Daca te mai intereseaza.

Fug la treaba si revin mai incolo . Pupici pt toate

Denisa, 15 + cu kinder-el Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

babyangel, da, si eu am vise urate, agitate, in care visez ca ma cert cu cineva, rau, tip, ma enervez. seara adorm ok si doar pana pe la 2-3 destul de ok, dar dupa aia ma iau visele naspa, sau nu pot sa adorm si spre dimineata le am pe astea agitate si urate. of... mai bine am visa la bebici, caruciare sau hainute, dar deh... visele astea urate. ce e aiurea, ca dupa ce ca sunt obosita de la sarcina, dorm prost si ma trezesc tot obosita, cu dureri de cap, si ametita. toata dimineata sunt mai ametita, asa, plus ca n-am energie. or trece astea mai tarziu?? stie cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Cica va trece prin trimestrul 2, cand incepe sa miste si-l vei simti, dar mie mi se par fara sfarsit si intru in panica.

Nu stiu cum de s-a vazut asa clar. Cert este ca intre picioruse se vedea super bine, de nu trebuia sa fi medic ca sa observi...
Ar trebui sa scanez pozele de la ecografie ca sa le afisez, sa vedeti si voi. Tare m-am mirat ieri, dar m-am si bucurat!

Cristina +12 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

buna dimineata dragele mele!!
Azi ma simt mai bine...mi-a trecut durerea de cap...mi-am masurat tensiunea ieri si se pare ca acum e ok 11 cu 6..asa ca mi-a mai venit inima la loc.
Nu prea apuc sa scriu pt ca am o perioada incarcata la birou dar am citit tot ce ati scris!!!
Miria_cristina bine ai venit la noi. Felicitari pt baietel si pt fetita de asemeni. Te-am trecut in listuta si daca esti draguta spune-ne si data nasterii tale ca sa stim cand te felicitam .
Lindal eu listuta o actualizez zilnic chiar daca nu am timp sa postez. Am tot zis ca fetele care nu se regasesc sau au date incomplete la inceputul capitolului sa ne traga de atentie. Dar cum ai spus si tu sunt multe fete care nu au mai dat un semn de foarte mult timp. Am sa mai arunc un ochi in lista in excel sa vad pe cine am omis.

asteptam un 19+ Doamne ajuta!

Bebe Mic

Lista burtici si bebici

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput