Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 4

ioanaa28 spune:
Am facut ceva da nu chiar ce trebuie...
Deschizand pagina nu se vad pozele doar blancuri, dar daca dai clic se deschid pana la urma...zau nu stiu ce am facut, le-am blocat cumva...poate ma ajuta cineva se repar...
De fapt fiind deja in data de 15 octombrie vreau sa impartasesc cu voi aniversarea a 4 ani de casnicie !!! Ma uitam la poze si m-au coplesit emotiile...ma gandeam sa vi le arat si voua ...cateva cu noi...mai multe cu Alex. Cum spuneam, la nunta Alex era deja in burtica de cateva saptamani...asta e ...a vrut si el sa participe.... Va dati seama cat eram de fericita...
. Cred ca sunteti de acord, in momentul in care eram mirese ce ne mai putem dori? Sa fim mame !!!... Si iata, am onoarea pentru a doua oara sa-mi iau rolul in primire...
Asa ca dragele mele, va urez din suflet tot binele din lume, sanatate si fericire maxima...iar fluturasii din burtici nu pot decat sa confirme ca asa va fi !!!
Ioana, 17+ , si Alexandru ,07.04.2006.
http://community.webshots.com/user/ioanaa28

cenia spune:
Danyara: m-ai intrebat de preeclamsia. la primul copil am avut probleme doar la sfirsit. la al doilea am avut dureri mari de cap de la inceput, m-am umflat din primele luni, dar totusi tensiunea imi iesea bine cind mergeam a dr. dar acolo nu m-am dus niciodata cu dureri de cap. dr a zis sa imi iau tenisunea acasa cind ma doare capul. in luna 7 si 8 am avut luare in greutate brusca si masiva. asta era semnalul cel mai alarmant pt doctori, am vazut.
acum am dureri de cap dar trec usor cu cafea. anterior imi treceau doar cu pastile, nimik nu functiona.

miria_cristina spune:
IOANAA 28 - Eu sunt somnambula si, uite, am incercat sa vad pozele, dar nu mi-a reusit. Poate repari maine, ce-i in neregula pe acolo si le vedem.
Voi povestiti de durerile si starile rele pe carele aveti, iar eu am ramas doar cu teama.
La inceput am luat cate 4 Utrogestane, apoi am scazut la 2, apoi iar am revenit la 4 si iar la 2, iar acuma nu le mai iau si sper sa fie bine pana la sfarsit. Insa, ma tem in continuare pentru bebe al meu.
Pentru ca, in afara de teama de-a nu se mai opri din evolutie, ca data trecuta, sarcina, m-am mai si suparat. Am devenit foarte sensibila si cand ma supar de ceva, oricat de minor ar fi, il simt ca pe o tragedie si incep sa sufar. Si nu prea vad um sa evit supararile caele apar cand nu te astepti.
Se ne ajute Doamne Doamne sa trecem cu bine peste toate greutatile si sa ne tinem copilasii sanatosi in brate!
Incerc sa ma culc din nou.
Vise placute, fete!
Cristina +12 si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

freedelia spune:
Ioanaa, la multi ani fericiti -- sa treaca toate problemele si sa aniversati impreuna si 50 de ani.
Azi este si zoia de casatorie a parintilor mei -- 32 de ani!!! Din pacate tata este inca in Romania, asa ca nu vor putea sarbatori decat online
Si aniversarea noastra se apropie, este pe 18. Insa de 3 zile ne certam in continuu iar aseara ne-am certat chiar nasol, de a dormit in camera de joaca (printre ursuleti si masinute hahaha). Azi nu l-am vazut inainte de a pleca la serviciu si nici nu-mi pare rau. Il inteleg ca e depasit de situatie, ca eu inca sunt intr-o stare naspa, obosesc repede, sunt emotionala, etc. Dar sunt gravida si asta e, tre sa suporte...
Va pup, azi iar am copiii acasa, ca John are iar o sedinta foto si o iau si pe Jodie, ca e intr-un parc si sa se joace pe acolo.
Iar maine trebuie sa ma ocup de toate cele pentru botezul de duminica. Asa ca nu stiu cand o sa mai intru, dar o sa incerc sa va citesc.
Pupici si sa aveti o zi minunata!
PS Ce se intampla cu Castelana?? 18+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

babyangel spune:
Buna dimineata burtici,
hop si eu in noul capitol, cu zambetul pe buze.
Am papat deja paine cu unt si dulceata de capsuni..acum imi servesc cafeluta mea , la calduruca..
Am avut o noapte cu multe vise urate, si m-am trezit in miezul noptii, am mers la baie , apoi am baut apa...si ce credeti? s-a trezit bebe si a inceput sa "danseze"
Voi visati mult noaptea? Eu am 3-4 vise pe noapte-unele urate(accidente, morti sange) altele frumoase -asta noapte am ajuns in Antalya la "all inclusive"
Hai ca citesc capitolu si revin!
Pupici!
Anca19+ cu
Tereza sau
Codrin
si mami de Lucas

Delia13 spune:
Neata fetelor! ieri nu am apucat sa intru si vad ca am de recuperat, tre sa ma apuc zdravan de citit.Azi-noapte am dormit si eu bine ca seara trecuta de a 1 pana la 5 dim m-am uitat pe pereti nu puteam sa adorm. si eu visez tampenii, urat, dar cred ca din cauza sapt. De duminica o sa am un prog. mai lejer. imi beau cana cu lapte si am apuc de citit din urma.
Delia13 18+ David Andrei

babyangel spune:
Ella, iti inteleg perfect temerile pentru "ciupercutza"...dar cum spuneai si tu...asta este doar o varianta prin care se poate lua, dar ce faci cu celelalte ? Chiar crezi ca te poti proteja de tot ce-i virus, bacterie, ciuperca? Nu e mai bine sa incerci sa te imunizezi?
Eu merg mult pe varianta imunizare, desigur ca nu ignor igiena, dar calcatul nu-l consider neaparat ca facand parte din igiena personala.(ma refer la lenjeria intima, ca doar hainele le calc pentru aspect!)
Nemary, nu te nelinisti tu ca nu simti bebele la 15 saptamani...e cam devreme, desi eu l-am simtit de pe la 12...Dar abia acuma , de vreo saptamana pot sa zic ca si-a intensificat puternic miscarile..cateodata ma apuca rasu' asa sunt de puternice.
Hai, inca putina rabdare , si vin si miscarile
Miria Cristita iti spun si eu bine ai venit in odiseea noastra, sa fiti fericiti si sanatosi. Nu vreau sa te dezamagesc, dar eu am facut 4D la 14 saptamani si mi-a zis ca am fetita, iar la 18 saptamani
...mi-a spus ca sigur e baiat! Asa ca eu nu mai stiu ce sa cred
Rebi , hai nu mai fi stresata si suparata...pana la urma trebuie sa fii vesela ca exista solutie la problema ta! In cel mai rau caz iti faci cerclaj...Dar nu mai fi suparata ca o sa ai un bebe plangacios si trist. Hai, zambetu pe buze, si in pat la telenovele cu tine
Anca19+ cu
Tereza sau
Codrin
si mami de Lucas

Delia13 spune:
MIRIA, bine ai venit la odiseea burticutelor noastre. NEMARY, stai linistita ca nu ai simtit pana acum bebeu si ca sa te consolez eu sunt in 18 sapt si tot nu-l simt. Am inteles de la alte fete ca dk ai stratu de gresime mai mare la burta( cum e la mine) simti mai tarziu, acum depinde
Delia13 18+ David Andrei

Lindal spune:
Buna dimineata fetelor!
Nu am mai scris de o saptamana, caci la ultimul mesaj tin minte ca schimbasem semnatura, iar azi am schimbat-o din nou: 14 sapt! Crestem mari!
Sa va mai povestesc despre mine:
Nu prea am pofta de mancare si deci mananc putin si rar, insa cred ca lui bebe nu-i convine pt ca atunci incepe sa ma doara burta si asa stiu ca trebuie sa mananc ceva repede. Dar pe viitor vreau sa ma straduiesc sa fiu o mamica mai responsabila. In greutate abia daca am luat 1kg de la inceputul sarcinii, desi talia s-a rotunjit un pic si se vede putin burtica (acum cu hainele groase se vede mai greu).
Intr-o zi am avut un shoc pt ca am gasit masina care era parcata in fata blocului cu parbrizul spart (banuiesc ca intentionat, nu accidental) si m-am suparat/intristat, iar noaptea am simtit cum se intareste burta, de parca s-ar fi rasucit un pietroi inauntru. La fel s-a intarit si a doua zi, ceea ce m-a cam ingrijorat si m-a facut sa ma gandesc ca stresul asta nu e bun deloc si trebuie evitat cu orice pret. Deci prin orice mijloace trebuie sa cautam sa fim vesele, caci am mai citit si aici de fete necajite si triste sau ingrijorate din diferite motive. Asadar, fetelor, nu va lasati! Fiti vesele, cititi bancuri, ascultati muzica, dansati, intalniti-va cu prietenele, faceti ce stiti voi ca va binedispune, si lasati-le incolo de ganduri negre!
Eu mi-am cumparat un ceas de mana, pt ca de mult imi doream, si cand ma uit la el ma inveselesc, pt ca e cumva vesel, cu niste inimioare, asa ca am gasit motiv sa fiu fericita.
Va multumesc tuturor celor care v-ati uitat la tablourile mele si le-ati apreciat in cuvinte atat de frumoase. 14+
Pictura pe sticla

Delia13 spune:
Ioana 28, La multi ani de la casatorie!!sa speram ca de acum inainte vor fi mai frumosi cum era la inceput
Delia13 18+ David Andrei