Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bianka1 spune:

Buna burtici,

Ma bucur cand vad ca sunteti bine cu toate si vorbarete in ciuda vremii posomorate de afara.

Rebiana ma bucur pentru tine. Ai facut foarte bine ca ai mai cerut o parere.

Atb si Nemary nu mai fiti suparate, si noi, ca si voi , mai avem unele scapari, ne cerem scuze. felicitari pentru carucioare, sa fie bebeii sanatosi

Jeni as vrea sa te mai rog ceva. Eu nu am decat numarul de mobil al Dr. Pechi si nu as vrea sa il deranjez. Poti sa ma ajuti cu un numar de telefon al asistentei, ca sa imi fac o programare la dansul.

Va pup pe toate

Bianca 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Ella ai fost fix pe placul meu! Sincer, asta cred si eu, ca insistenta se datoreaza banilor si nu starii mele de siguranta si comfort. Altfel astepta sa decida/decidem dupa controlul de maine.

Mami de Luca si16+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellanik

ATB ,NEMARY ...iertare va cer dar stiti cum sunt soacrele mari...nu vad decat botzul lor de aur .....Uite trebuie sa fac ceva ca sa ma iertati.M-am gandit!Pe tine ATB te las sa zici ca fii-tu are putza mai mare decat a lu fii-miu si tie NEMARY iti promit ca fii-miu o scoate o tura cu masina pe fii-ta.Gata?Ma iertati?

Lesiiiiiin!!! Am ras citind poastarea ta incat cred ca am alungat stresul creat de telefonul dat d-nei dr. Vei fi o super soacra mare!!
Vazui repejor si pozicile tale si-s de acord cu ce zic fetele: burtica e frumoasa, tu nu te-ai ingrasat ci ai pus kg pe burtica asa cum ii sta bine unei gravide, esti o frumoasa care radiaza de fericire! Asa sa fie pana la final!

Mami de Luca si16+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Servus burtici!

Is foarte aglomerata. Intru doar sa fac capitol nou.

Pupici.

Oana 20+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greenfrog spune:

vremea asta pare din ce in ce mai mohorata.
miria am reusit sa vad si eu pozele la noul link. Ce fete frumoase sunteti! felicitari!
rebiana de ce se grabeste asa de mult doctorita asta? ai incredere in ea? s-ar putea sa fie cum zic fetele, sa se gandeasca la bani.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mar_apr_2010 spune:

Continuam aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

vai, ellanik cum sa-ti zica sotu ca esti patratzica?? eu in afara de burta nu vad altceva. si burtica e fff dragutza

vio asteptand pe bebe 12+

poze http://picasaweb.google.com/bordeancavio81/Vio#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Ella ai un umor super-special, imi place ca stii sa le dai cu flit celor care merita, insa cu stil. Si ne faci si pe noi sa radem si ne binedispui. Tine-o tot asa!
Pentru mine esti o inspiratie si cu modificarile la haine. De mult am tot zis ca-mi modific o pereche de pantaloni, am facut rost si de material pt marsupiu, am facut poza "before", ...mai trebuie doar sa ma apuc de treaba si sa va prezint rezultatul (cu poza "after" aferenta)
Si miria m-a inspirat cu pictura, asa ca azi am mai lucrat la cateva tablouase care stateau neterminate.
In concluzie, e o placere aici cu voi, fetele! Va pup pe toate

14+
Pictura pe sticla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Buna fetele vorbaretele . Eu stau la un ceai cald si va citesc de zor. Fiind mai nouta pe forum, inca nu tin minte numele voastre (io mi-s blonda in cuget si simtire), nu va suparati pe mine ca nu nominalizez... Plus ca atunci cand intru deja s-au mai scris cate 15 pagini si pana ajung la final deja e amalgam de nume si carucioare si putzuci in capusorul meu blond .

Fetele cu sotii care zic ca nu sunteti sexy, eu zic ca nu pot sa vorbeasca serios, cum sa nu fii sexy, cel putin atata timp cat radiezi de fericire? Saracul meu sot nu mai zice nimic, la mine pe toate biletele de iesire din spital e marea condamnare la abstinenta: REPAUS FIZIC SI SEXUAL!!!

De muraturi si alte mancaruri, eu mananc cam tot ce vad, ca sunt foarte pofticioasa, am fost la mall cu sotul meu si am luat cartof copt cu nu stiu ce si am rugat-o pe vanzatoare de mi-a pus din toate garniturile cate o gurita. Am avut ditamai platoul cu un cartof si 20 de garnituri si am gustat din toate. Eu zic ca poti manca orice, dar in cantitati moderate, macar sa iti faci pofta.
Ma bag si eu in clubul celor care primesc sfaturi, sau mai bine zis aud sfaturi din toate partile Am niste socri tare bagareti, noroc ca mi-am facut imunitate. Acu ca mai nou m-am si mutat se baga si in casuta, cu sfaturi de genul "sa nu speli parchetul ca se strica, sa il stergi numai cu carpa". Va dati seama ca au iesit pe usa si eu am inceput cu mopul in urma si a iesit super frumos.

Si bebicu meu a crescut cu o saptamana, ne-am schimbat si noi semnatura si acuma avem un zambet tip "Ion Iliescu" asteptand eco sa ne holbam la putza Nu stiu sigur, sigur dar cred ca asnoapte am simtit pentru prima data fluturasul din burtica dand din aripioare

A, am uitat, de contractii si mie mi-a zis medicul ca atata timp cat nu sunt dureroase si la intervale regulate sa nu ma sperii. Si eu ma mai trezesc noaptea cu burtica tare, mai ales daca stau cu fata in sus, dar daca ma dau pe o parte mi se pare ca trece. Si inca o chestie, asistenta de la spital mi-a zis sa nu pun mana pe burta daca se intareste ca fac mai rau, sa o las asa, sa treaca singura...

Scuze ca m-am intins asa de mult, dar eu sunt singura acasa si nu am nici televizor inca, vorbesc singura, cant si va mai bat pe voi la cap

Cate un si o la toate mamicile!

cu bebica de 16+
cum creste bebelusul meu drag

Mergi la inceput