Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 17
honeybaby spune:
Neata burtici
. Am dat un restart la laptop ( pe care lucrez) si intre timp mai chatuiesc cu voi ( dupa calc care e pt fun )
Ella foarte frumos ca sotul nu te lasa sa faci nimic. Al meu are impresia ca femeile gravide sunt super women. Trebuie sa-i arat burta ta, ca zice ca eu am burta mare.
La faza cu rude si cunostinte a-tot-stiitoare te invit la mine. Pe mine nu prea ma amuza.
De ziua mea, vin niste prieteni, si le dau mare veste. Incepe ea ( fara copii cadru medical )
- '' Nu e bine sa mananci dulciuri in sarcina '' - Mancam o bomboana. toti cunoscutii stiu ca eu nu mananc dulciuri decat rar.
- ''Sa nu-l inveti numai in brate, sa-l lasi sa mai si planga''
- " sa nu inveti sa vina in baie dupa tine''
Ar mai fi dar nu-mi mai amintesc.
Acum cateva zile eram cu o prietena la cumapraturi si ma uitam la hainute mai groase pt bebe. Prietena tot fara copii.
- ''Lasa ca nu-ti trebuie haine groase ca oricum nu e bine sa-l scoti afara in primele saptamani, pana la botez''
.
Si daca vreau sa fac botezul la 5 luni ???![]()
alta :
'' Nu e bine sa cumperi haine pana nu misca '' - pai misca draga de la 8 sapt l-am vazut la eco cum misca.
Atb- tare faza cu hainutele daca ti-au ajuns pana acum. bine macar ca le poate purta . De ex daca primesc haine de 3-6 luni groase pana face bebe 3 luni e deja vara si cald si nu mai are ce face cu ele.
Nu mai tin minte ce s-a mai discutat
. La discutii despre mancare si splatat/ calcat hainute nu ma mai bag. Pana la urma tine si de noroc. Poti sa fi super precaut si sa te lipesti de o cine-stie -ce-boala si poti sa nu te abti de la nimic si sa fie ok.
Asta zic eu care am imunitate la toxo , cmv si listeria. Doctora mi-a spus ca ar fi bine totusi sa ma feresc de listeria pt ca dupa cum v-am mai spus eu am un sistem imunitar ''mai special'' ( sistemul imunitar puternic nu este mereu un avantaj)
Aseara mi s-a facut pofta de gogonele, dar dupa prima gura mi-a trecut. Am simtit gustul de cimbru si eu sunt certata cu condimentele de cand cu sarcina.
Am ramas cu pofta de icre, desi stiu ca nu sunt recomandate stiu ca pestii din cultura sunt tratati cu antibiotice la greu. Nu cred ca o sa aiba vreo boala.
M-am intins prea mult .... revin mai incolo
Denisa,
15 + cu kinder-el
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
miria_cristina spune:
ATE - Dau cu drag o stana intreaga!![]()
Dar ce sa fac? M-am incurcat in litere.
![]()
ATB - 
Cristina +12
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
miria_cristina spune:
ANCA - Si la mine se deschid greu acuma, o fi de la reteaua incarcata sau de la vreme?
Incearca sa dai click pe link-ul pus mai sus de mine, ca se deschide direct la poze. Cand nu merge, intri la home si se deschide, ca intregistrata sunt.
Cristina +12
si Damiana (5 nov 2004)
honeybaby spune:
Rebiana- ma bucur pt vestile bune. Acum nu te apuca totusi sa muti muntii din loc
.
Anca- Sexy mommy ce esti 

. Iti sta foarte bine.
Aseara am vazut niste hainute de iarna tare dragute. O geaca maro inchis imblanita si cu gluga si un cosmonaut tot la fel . Numai ca eu vroaim pt 0-3 luni iar sotul pt 12 luni, asa ca nu am mai luat nimic. Am zis ca asteptam sa vedem cu o sa fie in aprilie.
Am ales 3 body iar la casa le-am dus inapoi. Parca nu erau destul de frumoase
. Am ramas decat cu o pereche de manusele verzi ( dupa o ora de stat la raionul de bebelusi)
Denisa,
15 + cu kinder-el
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
miria_cristina spune:
ANCA - Bravo! Arati super! Pai, eu sunt grasa deja.
Am o burticaa!
Si ce baiat mare ai, deja e in clasa intai!
Eu eram in pragul depresiei, cand am realizat ca ii serbez 5 ani Damianei. Adica, mai am un an si incep scoala? Adica, asa se repede trece timpul si fata nu mai e mica?
Poate deasta am si ramas, cine stie!?
De dorul mirosului de lapte al bebeului si a lucrusoarelor mici si a clipelor care trec fara sa-ti dai seama cand, in primele luni.![]()
Cristina +12
si Damiana (5 nov 2004)
Lindal spune:
'Neata!
Nemary si Atb, felicitari pentru bebelusi, de acum alte ganduri va faceti in legatura cu ei, va puteti gandi la nume, puteti lua si hainute si lucrusoare daca va face ceva cu ochiul.
Ce frumos! Eu v-am trecut de ieri in lista in Excel, ca si Ate pe prima pagina. Insa neuronul de gravida, stiti si voi ca nu se poate concetra mult timp la un lucru, sare de la o idee la alta si... se intampla sa mai omita lucruri esentiale. Va rog mult sa nu fiti suparate!
Asa e cand vorbesc multi deodata, simti ca nu esti bagat in seama. Si eu am avut senzatia asta la inceput, pana m-am prins de o smecherie: trebuie sa scrii mai mult sau mai multe mesaje, ca sa le vada toata lumea si sa nu treci neobservata. Iar la vesti dintr-astea mari merge de minune bold-ul sau scrisul colorat.
Inca o data imi cer scuze ca v-am omis, mea culpa, de acum voi lua notite temeinic si nu voi mai citi asa pagina dupa pagina. Inca o data pup
si floricele

pentru amandoua.
14+
Pictura pe sticla
dayanara spune:
ella , ce burtica frumoasa ai, si ce diferenta la fata intre pozele de acum si cele din vacanta, in sensul bun, se vede cat esti de fericita
si da si eu as merge cu burta la aer, dar vine frigu, nu.mi pasa cat e de estetic pt altii, altele se imbraca de li se vad de toate ![]()
uite.o pe babyangel care cica a pus multe kg e grasa doamne! eu am ramas cu gura cascata ce bine arati si nu zic doar asa, adica imi pari chiar mai slaba decat primele poze, aranjata coafata...foarte bine
denisa, nici pe mine nu ma amuzau la prima sarcina sfaturile, acum depinde de hormoni, nu prea are cine sa mi le dea ca stie ca eu fac sau zic invers doar asa sa le oftic
ella, ca sa vezi cum sunt soacrele, a ta zice ca a muncit pana a nascut si se oftica de tine ca te menajeaza sotul, a mea zice ca ea n.a putut sa munceasca pana la sfarsit ca mine, ca i.a fot rau, etc etc, ca si cum eu sunt vinovata ca ce bine mi.a fost, cum o dai cu soacrele tot acolo ajungi
denisa eu n.am fost in stare sa.l imbrac pe ivan pana pe la 3 luni cu geaca, efectiv nu puteam sa.i bag mainile mi se parea ca le rup, nu stiu de ce, poate acum mi.o fi mai usor
il bagam in cosmonaut dar mainile i le lasam asa pe langa corp, pt ca mi se parea ca.l chinui
roxana
16+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
ioanaa28 spune:
rebiana, bravo...ai facut bine sa mai ceri alte pareri, ai vazut ca nu e chiar de speriat? Acum linisteste-te, stii cat conteaza psihicul...
nemary, felicitari, sa cresteti mari, sanatoase, frumoase, voioase !!! sa ma "molipsesti" si pe mine...cu o
...![]()
Asteptam inca o "poveste" frumoasa ca cea a Dariei...
ellanik, tare imi place atitudinea ta...
, tine-o tot asa...bebe o sa fie mandru cu asa mamica.. sexy burticuta...
andra, multumesc..asemeni si voua...
atb, nu fi suparici...chiar nu am bagat de seama..
,recunosc...acum am recitit mesajele, ma bucur ca tu esti fericita, intradevar cu diferenta asta de varsta vor fi niste camarazi pe cinste...
, iar tu vei fi o mamica linistita si protejata de flacai..

honeybaby, imi place de voi...
, sunteti niste parinti copilarosi si va distrati...chiar facand lucruri serioase..
Ioana,
17+ , si Alexandru ,07.04.2006.
http://community.webshots.com/user/ioanaa28
babyangel spune:
Honeybaby esti o dulce..eu tocmai am primit in dimineata asta de la al meu sot prima afirmatie ca nu mai sant sexy...si ca sa nu ma supar a adaugat.."dar esti mai frumoasa ca inainte"
..E figura , nu?
Am zis ca e bine venita cate o schimbare din asta la fizic , ca sa nu se plictiseasca![]()
Miria, cavalerul meu este in clasa a 3-a (are 9 ani)...si ai dreptate cu trecutul anilor...si mie mi-e ciuda cand ma gandesc ca parca ieri a fost prima zi din clasa aI-a
asta este...dar uite, ne vin bebeii si mai putem trai o data momentele placute cu bebici
Anca
19+ cu
Tereza sau
Codrin
si mami de
Lucas
greenfrog spune:
miria nici eu nu reusesc sa deschid linkul tau.
babyangel foarte frumoase poze, arati extraordinar!
20+