Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

rebiana, ma bucur mult de vestile bune, ca nu e nevoie de nici.o interventie deocamdata!

ella, bine ca nu se vad kg, e vorba si de conformatie

eu contractiile le.as descrie asa: cele braxton hicks sunt nedureroase si pregatesc uterul pt nastere, la mine au aparut dupa saptamana 25-26, simteam ca mi se intaresc muschii uterului, mi se intarea burta, simteam o presiune, si atat

la cele de travaliu, simteam ca.mi trage cineva cu o bara de fier peste mijloc, acolo se reflecta durerea, si asta la dilatatie 1-2 ca pe urma mi.au pus epi, dar depinde de pragul de durere al fiecarei fete, cunosc unele care abia la dilatatie 5-6 au inceput sa perceapa o durere mare

nemary juram ca am raspuns nu stiu de ce, dar mi s.a parut ca stiam ca ai fetita iar, scuza.ma te rog , m.am zapacit, eu ma bucur cand citesc vesti asa bune, cum toata ziua stau pe aici, vrand nevrand iti pasa si te implici si eu ma bucur din tot sufletul pt tine
sa ai o bebelusa sanatoasa si la termen!
ce nume ati ales? ce.a zis daria?

roxana 16+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Nemary felicitari pentru vestile bune de la eco si pentru bebelusa ta!

Mami de Luca si16+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Roxana

Mami de Luca si16+ cu

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

nemary nu fii supi pe noi . uite si noi cum suntem, ne inversunam cu discutii d-astea despre alimente permise/interzise, bacterii si alte miscatoare si scapam mesajele esentiale. uite o sa treaca!!! felicitari pt printesa, sa fie sanatoasa, iti dai seama cati baieti o sa le dea tarcoale, o sa stea tati cu batu'? lasa ca o sa fie mandru, ia sa vezi cum ii sare inima din piept cu 2 bubuline langa el!

rebiana uff, respiram usurate! uite ce important este sa mai cerem o a doua parere. trebuie sa ne fie invatatura de minte patania ta, deci nu tot ce zboara se mananca! si uite cat te-ai consumat si te-ai stresat ca ai probleme. acum ai grja de tine, da?

ella eu sunt pt prima data insarcinata, am avut contractii, si tin minte ca prima data cand am simtit ca mi se intareste si mi se strange burtica (si apoi usor, usor se decontracta muschii) am intuit ca despre contractie este vorba, am intrebat si mi s-a confirmat ca asa este. deci, nu trec neobservate contractiile.

ioana 28 iti urez si eu o suta de ani de acum incolo alaturi de sot si de copii vostrii, sper sa fiti fericiti de acum incolo.

ahhhhh , tocmai ce s-a terminat reclama cu ikea, de ne invada spatiul de scris, ca a si inceput alta

gata pentru azi, va poop si un somnic pufos!!!

http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Nemary, nu fii tristuta.Cum sa nu ne bucuram!!!Am citit "Povestea darului plangacios" si tare m-a induiosat.Sanatatea maxima si felicitari pt al doilea dar.
Rebiana , asa dureri de burtica am si eu cateodata mai ales cand merg prea repede sau sunt obosita.Sa intreb la dr cand merg.

19+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Aha deci ce simt eu din cand in cand ...sunt contractii...noroc ca nu sunt prea dureroase si bag no-spa imediat si ma lasa.Ma gandeam sa nu cumva sa fie si sa trebuiasca sa ma alertez.
Zicea cineva de arsuri...ca are si ca banuieste ca e baiat...ca stie ca la baieti sunt arsuri.....dragalaso, eu nu am nicio arsura si fii-miu e baiat siiiigur.Nici macar o arsura nu am avut pana acum.Doamne fereste sa am de aici incolo.
Hahaha!Sa va zic niste faze care ma amuza la maxim.Stiti ca mamele, bunicile noastre nu au vazut in sarcinile lor eco si nu au stiut pas cu pas ce se intampla cu bebicii din burtica.Ma amuza fazele de genul..."Mie spune-mi in ce luna esti ca eu nu stiu cu saptamani! eu: Octombrie!" ....alta faza...."Cand ai arsuri ii creste parul" ...si fina mea nu a avut o arsura toata sarcina si ala mic a avut o claie de par in cap...."daca te patezi pe fata inseamna ca apasa sarcina pe ficat"....si cand te patezi te patezi de la inceput si sarcina abia trece de zona pubiana.pentru mine este o adevarata placere sa le dau explicatia logica si medicala si ma amuz extrem cand ele isi sustin teoriile.Vaaai draga dar prea multe ecografii o sa iti faca rau!Vaaai dar cand am fost eu gravida am fost la munca pana in ultima zi (asta e socrella care turbeaza cand vede ca sotul ma menjeaza si nu ma lasa sa ridic o matura ).Deci eu de cand sunt gravida, datorita acestor cumetre, am un tonus excelent si o stare de vesnic amuzament.Sotul a zis ca ala mic in loc de plasnet la nastere va izbucni in ras ca la cat sunt eu de ranjita....

19+George-Theodor

Mergi la inceput

Dayanara kg, multumesc Domnului se vad doar pe burtica.Oricum eu nu sunt o persoana slaba in sensul ca am si pe picioare si pe fund si pe bust (ohohoho)Acum inca profit sa mai port bluze mulate si-mi port burtica mandra.Cand va deveni mai mare...o sa port ceva mai larg ca nu e asa de estetic...pt altii ca pt mine eu as umba cu burta goala ca nebuna sa vada toti ce am eu.Uite bag o poza facuta duminica.

19+George-Theodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Fetelor, va multumesc pt sfaturile cu gogonelele , m-am linistit si am fugit de la servici si am "bagat" vreo 3 gogonele cu snitele scuze pt pofticioase si promit ca nu mai pomenesc de ele de acum incolo.

nemary, felicitari pt comoara din burtica, eram asa de absorbita cu povestea asta cu mancarurile incat am uitat sa te felicit.

rebiana, ma bucur ca e totul in regula, nici nu avea cum altfel sa fie cu o luptatoare asa ca tine!

ellanik, super burtica ai si se vede cum radiezi de fericire. Tati presupun ca e si el in al 9-lea cer.

va pup pe toate si va urez un somnic usor.

Ina 16+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Tati s-ar putea sa cada din al9lea cer daca mai zici o data de gogonici.Bataie.Deja imi ploua in gura!!!

19+George-Theodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

REBIANA - Bine ca te-ai linistit! Asta conteaza cel mai mult in sarcina, desi eu reusesc sa ma stresez din plin. Sanatate si grija, ca totul se va rezolva cu bine pana la urma!

Cristina +12 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput