Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ANDRA - Hi! Hi! Care pranz? Adica, tu ai la ora 11.00 si te gandesti ca intri pe la 12.00-13.00? Pai, atunci poti spera... Vezi ca e ras sadic.
Nu, sa-ti explic... eu am fost programata pe ora 9.30, iar dansul a venit pe la 12.00. Inaintea mea mai erau 2 persoane, care au stat cam 30-40 minute. Si cu toate astea, am considerat ca am stat putin sa-l astept comparativ ci alte dati.

Acuma, tu unde esti programata? La spital sau la clinica? Dar indiferent unde ai fi tot vei astepta. Asa se sta la dansul, cand mergi sa fi pregatita ca sa nu te superi sau sa pleci crezand ca nu vine.
Nu este neserios, dar toata lumea trage din 3 parti de dansul si de multe ori intervine neprevazutul.

Chiar eu am incurcat odata toate programarile. Eram chemata a doua zi dimineata la cezariana, se vorbise si cu medicul anestezist, iar eu aveam contractii de 13 ore, cu dilatatie 3, incepand cu o zi inaintea operatiei, asa ca, am venit mai repede la spital cu o zi, iar dupa-amiaza la 18.00 intra in sala cu mine. Iti inchipui ca toate gravidele care deja il asteptau pe holuri autrebuit sa mai rabde inca 3 ore pana le-a vazut.

Dansul lucreaza si la Sp. Giulesti si la un cabinet din Militari si la Clinica din Barbu Vacarescu, asa ca...timp sa ai atuncea cand te programezi la eco.

Cristina +12 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

LINDAL - Sigur sunt femei care au mancat si au baut tot ce ai enumerat tu si multe n-au patit nimic. Printre ele pot exista, insa si unele care au avut probleme. Ideea e nu cine sau cate se imbolnavesc, ci gradul de risc la care te expui.

In concluzie, eu zic sa eviti pe cat posilib tot ce-ai enumerat plus celelalte alimente cunoscute ca fiind riscante.

Apa de izvor poate contine miroorganisme care in mod normal nu iti fac nimic, dar in sarcina dau risc. Icrele, indiferent care, sunt crude si se stie ca nu sunt recomandate alimentele crude in sarcina. Acritura din piata se conserva cu conservanti cu multe E-uri sau cu Piatra vanata, deci clar sunt intrezise. Borsul poate fi facut in vase mai putin curate, de mult ori se amesteca, cu un facalet tinut neigienic pe te miri unde, iar taratele sunt tinute prin saci.

Nu trebuie sa te panichezi, ci sa fi precauta.

Cristina +12 si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Fetelor vin si eu cu o intrebare ca m-am speriat, am mancat acasa gogonele puse de bunica mea, si mi-a mai dat cateva sa le am aici. (iarasi am o perioada cand numai acru as manca). voi nu consumati muraturi deloc?
va multumesc si va pup pe toate.

Ina 16+

http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Aoleu, fetelor, pai eu deja am consumat "alimentele" respective. Se pare ca trebuie sa fiu mai precauta. Multumesc de raspunsuri. Sper sa nu aiba urmari.

14+
Pictura pe sticla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Adevarul e ca nici eu nu am mai luat anul asta nimic facut de bunica mea, ca si ea la capitolul igiena sta cam prost (a se citi: pisici, caini si alte oratanii prin curte, nu mai zic de mustele din bucatarie). Totusi nu stiu de ce la alimentele din piata nu m-am abtinut!

14+
Pictura pe sticla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Ina eu consum muraturi din sapt 5 pt ca erau singurele care imi alinau raul.
Lindal eu am mancat gogonele cand am fost la Ziua Recoltei si mi le-a dat un nene de la taraba cu gratar.Mmm!Ce bune.Am mancat si icre de la magazin si facute de tata acasa.Bors iau numai de la magazin sau de la cine cunosc.Am repetat analizele si-s ok.Deci....

19+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

ina daca te gandesti ca muraturile de la bunica contin muraturile ca atare (rosii necoapte), apa si sare ... eu nu vad ce iti poate face rau!!!

parca a mai fost discutia asta, cateodata devenim patetice si suspectam orice ca fiind nociv, cum spunea si ella acum mai multe capitole, asa nici hartia igienica nu stiu cat de igienica este!!! si totusi o folosim cu incredere in cele mai intime locuri . am alt exemplu: painea. facuta din faina, faina facuta din grau. si daca acum multe brutarii au linii tehnologice performante, pe o parte intra graul si pe alta iese painea, iar riscul este destul de mic ca faina sa fie vizitata de soricei sau sacii cu faina sa fie tarati pe jos, sa stiti ca graul acela este depozitat in silozuri insalubre pe unde misuna soriceii cum circulam noi pe strada

ca sa nu ma spun ca mai toate brutariile raman cu paine veche, sau primesc de la magazine painea intarita si o remalaxeaza si o introduc in painea de maine dimineata. deci painea asta veche este trecuta prin nu stiu cate maini, prin nu stiu ce lazi murdare, tarate direct pe jos, si tot asa ... asa ca dragele mele "prietene de suferinta" mancati cu incredere muraturile de la bunica, sunt muuuult mai sanatoase decat painea pe care o consumam zilnic si muuuult mai curate decat apa cu care spalam vasele .

scuze ca m-am intins, dar chiar am simtit nevoia sa imi dau cu parerea.

http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ina, eu nu prea am ocazia aici sa mananc ce spui tu, dar le.as evita pe cat as putea, poate majoritatea nu au nimic, dar cum vad ca in ultima vreme n.am noroc, de exemplu la un medicament la care foarte putini fac alergie eu am facut, m.as feri

ella, cum stai cu kg?

eu am inceput sa simt mai des miscarile, de exemplu pot simti intr.o zi de 2-3 ori si a doua zi deloc si le simt foarte diferit de prima sarcina, dar la fel de placut :)

roxana 16+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Cel mai mare pericol este prezent in trim I.Daca va uitati pe articole diferite toate dau avertismente pt trim I:vopsit,mancat diverse, dat cu creme parfumate,efort exagerat,etc,etc.Acum ,in trim II , bebe este protejat de placenta care il mai ajuta sa filtreze.Sunt fete (nu dam nume, ca se supara Vladimirescu) care mai si fumeaza .Asta nu inseamna ca e bine dar nici ca bebe va iesi cu probleme.Nu ne putem baga sub un glob de sticla pt ca si acolo ne putem trezi ca materialul este facut din ceva nociv care la nivel macromolecular face niste bilibitrsoceli.Deci pune mana fata draga si baga gogonele si sa nu te mai prind ca aduci vorba de ele ca eu nu am acasa si la ora asta nu gasesc nicaieri.Haidi pa si sa ai pofta!

19+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

lindal nu iti face probleme din cauza mustelor de la bunica din bucatarie, sunt mult mai curate decat banii pe care ii manevram zilnic.

uite incercati sa stergeti cu un disc inmuiat in spirt o bancnota sa vedeti ce iese de pe ea, aaa si mai incercati sa ii mirositi, pfffu, groaznic. eu lucrez cu bani si cand ii numar la masina de numarat sar puncte de mizerie din ei si dagaja un miros groaznic cand "ii flutura" masina de numarat. acum eu nu vorbesc de mine ca stau toata ziua cu mana in bani, dar sunt convinsa ca nu intotdeauna dupa ce punem mana pe o bancnota, la cumparaturi, de exemplu, ne spalam pe maini sau ne dezinfectam cu geluri dezinfectante. si uite asa ducem mana la gura, punem mana pe fata pline de microbi si toate celelalte animalute.

http://picasaweb.google.com/ruxandra.matei

19+

Mergi la inceput