INSEMINARE 47

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns peta spune:

de vit C habar nu aveam ca trebuie luata. Pe aici chiar nu am auzit sa o recomande vreun doctor. In afara de acid folicul nu mi-a zis nimeni niciodata sa iau vitamine sau minerale. Bine de stiut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabine

Luminita ceaiul se numeste Storchen Schnabel Tea.Poate sotul tau stie exact eu nu pot traduce ca nu stapanesc asa bine limba iar sotiorul nu e acasa.Daca nu afli, il intreb diseara cand vine si iti scriu.
Este un ceai asa cum am spus exact pt cresterea si maturarea ovulului.

Merci, scumpo! Am sa ma documentez si eu sa vad carei plante ii corespunde pe romaneste!!! Il intreb si pe sot ca e pasionat de toate plantele, are si un indrumar taxonomic cu denumirea latineasca. Daca ai stii denumirea latineasca m-ar ajuta sa identific planta!!!
Sau o avea dreptate Peta! de napraznic, daca asta o fi stiam si eu ca ar interveni cumva in ovulatie!..
Sa stii ca o sa beau si ceaiul asta! ce am de pierdut! ca menopauza e tot a mea este in 5 ani, e pusa deoparte!

Cica si tinctura de branca ursului ajuta la ovulatie.
Eu am luat o luna branca ursului si parca aveam mai mult mucus cervical si mai mult chef de ...dar...., cu o floare nu se face primavara, cica trebuie sa fie luata cateva luni.

Ca si Viss, ma gandesc serios sa mai iau si produse naturiste intre doua incercari "asistate"!..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ella28

Pai si noi acum aflam de asta??

ha! ha! ha! ella esti mortala!...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ella28

Pai si noi acum aflam de asta??

ha! ha! ha! ella esti mortala!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

Geranium sanguineum L.
asta e denumirea latineasca...eu am gasit-o ca napraznic...
am incercat si eu sa iau tinctura de branca ursului luminita, dar nu am suportat-o. Am incercat si cu pastile, dar degeaba. Aveam o diaree groaznica de la ea si greturi. Eu am si un stomac f sensibil Sotul meu ia tinctura de cateva luni si i-a facut bine.
Napraznic nu am luat inca. Poate si tinctura de zmeur ar fi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Luminita nici nu fi sigura ca menopauza te asteapta in 5 ani.Maica-mea a avit pana la 57 de ani. saraca, deja era cu nervii[:D

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui peta

Geranium sanguineum L.
asta e denumirea latineasca...eu am gasit-o ca napraznic...
am incercat si eu sa iau tinctura de branca ursului luminita, dar nu am suportat-o. Am incercat si cu pastile, dar degeaba. Aveam o diaree groaznica de la ea si greturi. Eu am si un stomac f sensibil Sotul meu ia tinctura de cateva luni si i-a facut bine.
Napraznic nu am luat inca. Poate si tinctura de zmeur ar fi buna.

Ma prinsei, dar eu vroiam sa am mai multa confirmare ca e aceiasi planta/ceai cu cea de care zice sabine "Storchen Schnabel" ?...asa de siguranta!

Branca ursului era scarboasa, eu ma obisnuisem, o beam cu suc natural de portocale, numai o data pe zi, seara, inconvenientul este ca scade tensiunea si eu o am mica de cand m-am lasat de fumat. diaree imi dadea si mie din gros ,dar ce sa fac sedeam pe WC plina de stoicism!

De vitamina C am citit, bagati ca nu strica, eu am inceput sa iau o 'chestie' de-i zice CETEBE parca, cam da pofta de mancare.
Inainte de ovulatie se pare ca si calciul ar fi bun, am citit un articol de specialitate mai demult.

este buna fetelor discutia asta despre "naturiste" si pilule, ca ne mai gandim si la altceva, decat la rezultate negative!

Mergi la inceput

Luminita eu eventual am sa ma duc maine la farmacie si am sa cer sa vad cutia.Cu siguranta va scrie pe ea si denumirea in latina.

Mergi la inceput

Fetelor si daca tot vorbim de naturiste, mi-am cautat si eu biletelul primit la farmacie cand am cumparat extractul de zmeur, biletel pe care farmacista mi-a facut o schema:
-dimineata-extract de zmeur 1 ml
-pranz-extract de amenti de salcie
-seara-extract de mladite de merisor 1 ml
-plus donavital 4 ml dimineata inainte de masa
Ca sa fie tacamul complet mi-a zis ca sora ei a facut tratamentul si a ramas.Acum eu ce sa mai zic...avem de unde alege.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

cand am inceput lupta pt bebe am aflat ca nu aveam ovulatie deloc. eu am luat tinctura de branca ursului timp de 3 luni de 3 ori pe zi si la eco dupa tincturaau aparut si foliculii. nu am mai luat de atunci

Mergi la inceput