INSEMINARE 47
Raspunsuri - Pagina 20
viss spune:
of, sabine, ce-o fi asta? nici o liniuta?eu m-as fi dus sa iau alt test de la o farmacie non-stop.si l-as fi facut imediat.astept cu nerabdare sa vedem ce ne zici dupa testul de maine..cine stie..
peta spune:
anna imi pare rau, ce experienta groaznica...si pe mine la hsg nu m-a durut cand mi-au bagat lichidul sub presiune dar m-au durt f tare asa cum ai spus si tu fierataniile alea, mai ales ca la un moment dat a mai si miscat de ele ca nu se vedea bine uterul si am simtit ca innebunesc de durere cand le-au miscat. La HSG nu mi-au zis nimic de polipi, nici nu stiu daca se vedeau acolo. Mie imi tot spune fosta mea doc ca am un polip de 6mm, dar in afara de ea nu l-a mai vazut nimeni, si acum sunt foarte indoita...e sau nu e? ca daca e, atunci scad f mult sansele sa raman.
Cat te-a costat operatia? Ti-a zis daca e posibil sa reapara si in cat timp? Nu se putea face cu anestezie generala? Scuze ca te intreb asa multe chestii, dar mi-e teama sa nu trebuiasca sa fac si eu...daca tu ai toleranta zero la durere eu am un grad...cu minus...![]()
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aruam Buna fetele, Stiti daca tratamentul cu antibiotic influenteaza negativ spermograma? Eu su sotul urmam un tratament cu antibiotic acum si la sfarsitul lunii noiembrie urmeaza sa facem IA.Eu fac IA pe ciclu natural si nu as vrea sa avem si o spermograma proasta.Nu stiu ce sa cred, am auzit de un cuplu care urma sa faca IA si dupa antibiotic spermograma a fost f. proasta( asta a fost concluzia medicilor)si ca ar dura 2-3 luni pana sa revina la valorile normale. ![]() ![]() ![]() din cate stiu eu da, antibioticele influenteaza negativ spermograma anul acesta o sa fiu ![]() Doamne ajuta ![]() |
alla76 spune:
| citat din mesajul lui anna_ivan luminitza eu am "podoabe" filiforme si cand l-am intrebat pe medic a zis ca asa cum unele femei au uter retrovers asa si si cu trompele, dar nu e in niciun caz un motiv de infertilitate. azi am facut histeroscopie si a fost ingrozitoare m-a durut la fel de tare ca la HSG si a durat mai mult. A scos vreo 6 polipi (de 5 mm fiecare) care au aparut de la puregon asa ca luna viitoare facem stimulare cu menopur.bun venit noilor fete si sedere cat mai scurta ![]() ![]() ![]() ![]() |
pupam fata sa treaca durerea

pai e unde au scos atatia polipi?
alla76 spune:
| citat din mesajul lui viss luminita, anna-ivan- trompe filiforme inseamna foarte subtiri..asa cum inseamna filiform de orice fel..normal ca nu e un avantaj, un pic de inflamatie , o raceala, un umblat fara papuci pe gresie..si calibrul trompei devine si mai mic, ca deja era mic.. eu am facut azi eco,am dat peste un doctor tanar si handicapat.ca dr. mea e in strainatate.am un folicul de 20, dar pe dreapta.dupa ce initial mi-a spus ca e pe stanga, cand s-a apucat sa scrie rezultatul, nu mai stia dc stanga mea sau stanga lui |
lasand seriozitatea situatie la o parte... n-am putut sa nu ma hlizesc de cum ai povestit de medicul cel tinerel ce nu mai stie de "e dreapta lui sau dreapta ta"
imi pare rau ca "somezi" luna asta. dar hai sa vedem si partea buna, apuci sa iti tragi sufletul si luna viitoare te asteptam cu forte proaspete.
alla76 spune:
| citat din mesajul lui sabine Fetelor, sunt suparata.Am facut azi dim test si nu a aparut nici o liniuta, nici doua.Nimic, nimic.Asa ca trebuie sa astept ziua de maine ca doar in pipi de dimineata e mai sigur.Ciclu inca nu mi-a venit dar in asta nu mai cred din cauza arefamului.Nici alte simptome nu am dar nici data trecuta nu am avut numai ca m-am trezit cu rusinica pe chilot. ![]() |
sabini, nici o liniuta nu e de rau ... e doar defect testul.
te asteptam maine cu vesti bune!!!

sabine spune:
Viss, dr de azi este mortal.Cum adica stanga ta si stanga lui.Asa ceva nu am mai auzit.Si cum, dupa ce te-ai imbracat din nou a trebuit sa te dezbraci? Dar asta este.Sti ceva Viss?Cred ca e mai bine sa somezi o luna.Iti iei o pauza de la gandurile si framantarile pe care le avem in cele 14 zile iar de luna viitoare, ca nu mai e mult incepi cu forte proaspete.Si sa dea D-zeu, Mos Craciun sa-ti aduca un sufletel mic.
Da testul meu asa a fost azi.Ce e mai rau, e ca omuletul meu nu a mai prins deschis la magazin sa ia test asa ca maine dimineata nu am.Fetelor, credeti ca e relevant daca fac testul la al doilea pi?Spun al doilea pt ca primul lucru care-l fac dimineata este pi, sau credeti ca e mai bine sa-l fac poimaine, asta in cazul in care nu-mi vine ciclul pana atunci.
Luminita bine faci ca pleci, eu nu pot decat sa te felicit pt decizia luata.Ai sa vezi.Va fi mai bine cu mult si nu vei regreta.Adu-ti aminte ceea ce mi-ai scris si mie cand eram undeva pe fundul butoiasului.
peta spune:
Neata fetelor,
Z11 de la IA - dureri de sani, burta si cel mai clar semn ca trebuie sa vina CM - stomac deranjat 
Araceli spune:
Peta, nu dispera. Faptul ca te dor inca sanii e semn bun. La mine este semn sigur de cm cand nu ma mai dor sanii...cu vreo 3-4 zile inainte scad sanii si nu mai am nici o presiune. Atunci e clar: organismul "si-a dat seama" ca ovulul nu a fost fecundat si sisteaza productia de hormoni...
Sabine, e clar ca testul era defect. Asteptam vestea buna azi
Bafta multa!