INSEMINARE 47

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Luminito draga,
Eu nu stiu ce tot cauti tu motive...
Crede-ma ca varsta este un motiv destul de suficient ca sa zic asa
Nu fi hipohondra scumpo...
Nu ai nimic....e varsta ...
De aceea zic eu sa nu mai stai pe IA...
Treci pe fiv cat mai repede...Doar atunci poti primi inf mai detaliate despre cal ovucitelor samd...
Si nu te mai stresa....asta este un alt motiv de infertilitate...
Stiu , usor de spus, greu de facut...
Dar macar eu nu-ti iau bani de consultatie si uite ce diagnostic exact ti-am dat
pup

Mona
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

luminita si mie mi-a aparut la HSG o trompa filiforma si alungita, dar permeabila, si mi-au zis ca e ok...endometrioza din cate stiu e atunci cand apare tesut de endometru acolo unde nu ar terbui sa fie, ca de exemplu pe organe, etc...nu stiu daca se poate vedea si ecografic sau doar la laparoscopie...
anna_ivan - imi pare rau ca te-a durut, nu ti-a prins anestezia? parca aveai doar un polip, acum ti-au gasit mai multi? unde ti-ai facut si cu ce doctor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

luminita, anna-ivan- trompe filiforme inseamna foarte subtiri..asa cum inseamna filiform de orice fel..normal ca nu e un avantaj, un pic de inflamatie , o raceala, un umblat fara papuci pe gresie..si calibrul trompei devine si mai mic, ca deja era mic..
eu am facut azi eco,am dat peste un doctor tanar si handicapat.ca dr. mea e in strainatate.am un folicul de 20, dar pe dreapta.dupa ce initial mi-a spus ca e pe stanga, cand s-a apucat sa scrie rezultatul, nu mai stia dc stanga mea sau stanga luiimi venea sa-i dau o geanta in cap.asa ca m-am urcat iar pe masa, sa ne lamurim, ca de, cum nu am trompa pe dreapta, era foarte important ovarulasa ca, luna asta somez..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Fetelor, sunt suparata.Am facut azi dim test si nu a aparut nici o liniuta, nici doua.Nimic, nimic.Asa ca trebuie sa astept ziua de maine ca doar in pipi de dimineata e mai sigur.Ciclu inca nu mi-a venit dar in asta nu mai cred din cauza arefamului.Nici alte simptome nu am dar nici data trecuta nu am avut numai ca m-am trezit cu rusinica pe chilot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui peta

luminita si mie mi-a aparut la HSG o trompa filiforma si alungita, anna_ivan - imi pare rau ca te-a durut, nu ti-a prins anestezia? parca aveai doar un polip, acum ti-au gasit mai multi? unde ti-ai facut si cu ce doctor?

la med life cu albu
anestezia a prins dar discmfortul a fost foarte mare iar eu am toleranta la durere ZERO
primele 10 min chiar am avut putere sa mai si glumesc, mai ales ca imi vedeam pe ecran propriu uter, dar pe masura ce timpul trecea discmofortul era si mai mare si la sfarsit chiar i-am zis ca trebuie sa se opreasca ca amortitesem de tot si nu mai puteam sta.
la eco nu s-a vazut decat unul, dar cu camera in uter a gasit mai multi, dar i-a taiat pe toti
nu m/a durut cand i-a taiat ci mai degraba faptul ca simteam fierataniile alea prin mine.

sabine nicio liniutza nu e neaparat veste proasta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabine spune:

Anna, bine ca ai trecut cu bine.Eu sunt mai fricoasa de felul meu, cred ca as fi lesinat la propriu.
Asa ti-a spus ca de la puregon?Menopurul nu da polipii astia? Oare cate chestii pot aparea de la medicamentele de stimulare?Chiar si asa eu tot as incerca pana as reusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

mi-a zis ca indiferent de medicam de stimulare toti dau polipi, dar ca in mod normal se elimina odata cu ciclu sau nu se prind de cavitatea uterina. la mine din pacate s=au si prins si nici nu s-au eliminat. dar indiferent de riscuri tot as face stimulare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mona40

Luminito draga,
Eu nu stiu ce tot cauti tu motive...
Crede-ma ca varsta este un motiv destul de suficient ca sa zic asa
Nu fi hipohondra scumpo...
Nu ai nimic....e varsta ...
De aceea zic eu sa nu mai stai pe IA...
Treci pe fiv cat mai repede...Doar atunci poti primi inf mai detaliate despre cal ovucitelor samd...
Si nu te mai stresa....asta este un alt motiv de infertilitate...
Stiu , usor de spus, greu de facut...
Dar macar eu nu-ti iau bani de consultatie si uite ce diagnostic exact ti-am dat
pup

Mona
:)

Mona, varsta o accept, ca nu pot face multe impotriva ei, dar na, ma gandesc si la alte chestii si nu cu exagerare, doar cu gandul sa iau masurile potrivite etc etc...vorbesc si eu cu voi, ca n-am cu cine sa fiu paranoica :-))))...ca voi intelegeti..adica asa imi inchipui eu!!!
Fiv nici gand acum, cred ca anul vitor in ianuarie cand ne mutam in olanda, ca n-as prea vrea pe aici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

Citat:
citat din mesajul lui peta

luminita si mie mi-a aparut la HSG o trompa filiforma si alungita, anna_ivan - imi pare rau ca te-a durut, nu ti-a prins anestezia? parca aveai doar un polip, acum ti-au gasit mai multi? unde ti-ai facut si cu ce doctor?

la med life cu albu
anestezia a prins dar discmfortul a fost foarte mare iar eu am toleranta la durere ZERO
primele 10 min chiar am avut putere sa mai si glumesc, mai ales ca imi vedeam pe ecran propriu uter, dar pe masura ce timpul trecea discmofortul era si mai mare si la sfarsit chiar i-am zis ca trebuie sa se opreasca ca amortitesem de tot si nu mai puteam sta.
la eco nu s-a vazut decat unul, dar cu camera in uter a gasit mai multi, dar i-a taiat pe toti
nu m/a durut cand i-a taiat ci mai degraba faptul ca simteam fierataniile alea prin mine.

sabine nicio liniutza nu e neaparat veste proasta.

anna, tare rau imi pare , ce experienta urata cu polipii astia, bine ca ai scapat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cora79

Luminita,si inseminarea si Fiv am facut la gynera, ce sa zic clinica arata bine, dr si asistentele sunt dragute,dar nu a fost suficient in cazul meu. Pretul a fost undeva pe la 5 mii euroi(1000 analize sot-sotie),1000 tratamentul-am avut o stimulare mai puiternica,2800 procedura, plus drumuri si vitaminele......)
Noroc ca au bancile banuti si pentru noi.Anestezia a fost generala dar de scurta durata, mi-am revenit in jumatate de ora si am plecat spre casa

Cora, mersi de informatii, sunt o groaza de bani :-((, sunt putin socata!..La tratament nu ma mai gandisem, era doar costul procedurii in capul meu! Mult succes cu IA, nu se stie niciodata!

Mergi la inceput