INSEMINARE 47
Raspunsuri - Pagina 18
ella28 spune:
Cora bine ai venit la subiectul nostru. Eu te-am urmarit la FIV- Dracea si deci te cunosc ...din vedere
Bafta si sa se lase cu bb.
Fetelor, siiiiigur fata si-a luat 3 luni de medical. Cel fara plata...e un lux. Sa stai 3 luni fara salariu...acum pe bune
Cand am facut FIV ,eu mi-am luat 2 sapt de medical, pe concediu oricum apare un cod dar din cate mi-aduc aminte a fost ceva legat de sfera genitala dar desigur departe de ceea ce era in realitate... oricum am avut 2 saptamani si sunt convinsa ca daca mai ceream imi mai dadeau. Voi ati avut probleme cu concediile medicale?
Eu mi-am facut pana la urma programare la monitorizare, am saptamana viitoare. As mai incerca 2-3 pe natural si dupa aceea ne relaxam putin si ne pregatim de FIV....sper totusi sa nu ajung acolo, sper eu asaaaa...si sper ca cineva sa ma ajute. Un spiridus, un pestisor de aur????
Araceli spune:
Magdita
, ne bucuram ca ai trecut pe la noi![]()
Sper ca la tine sa nu mai fie cazul de inseminare. Doamne ajuta sa se intample din nou minunea in viata ta si sa fie totul bine
Auzisem si eu de uleiul de seminte de in, dar nu stiam cat de bun e pt endometrioza noastra...o sa incep sa iau si eu, chiar ma sfatuise si o colega...
Peta, ma mir ca dr ta nu ti-a dat progesteron. Probabil a vazut ca a iesit bine la analize...oricum, rau nu are ce sa-ti faca, e bine sa fie luat dupa ovulatie.
Ella, dr meu e de parere ca inseminarile pe natural au sanse f mici de reusita. Mie n-a vrut sa-mi faca pe cm natural...
cora79 spune:
Fetelor
,multumesc pentru gandurile bune,si sper ca in curand sa spargem gheata si sa ne predam stafeta de
de la una la alta
PETA,ELLA, nu mai vreau FIV dupa cum am mai scris,pentru ca stresul este maxim,banii sunt si ei o problema,dar sperantele,asteptarile si stresul nu se compara nici pe departe cu cele de la o inseminare.
Dupa sarbatori voi incerca IAD pe ciclu natural,sper sa reusesc![]()
magdita spune:
Araceli
, uleiul de seminte de in e ff bun pentru endometrioza noastra
, poti sa-l iei cu incredere. Eu il iau de peste un an si jumatate, nu-mi lipseste din meniu
. Legat de IA, ma bate un gand, dar nu anul asta, ca am sotul numai prin delegatii, probabil anul viitor, daca nu se intampla minunea pana atunci. Iti tin pumnii stransi pentru joi, sa primesti vesti bune si sa fie luna cea mare.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor
peta spune:
Araceli, tocmai asta e, nimeni nu mi-a facut analize de progesteron ca sa vada daca am suficient sau nu...asta de cand fac tratament, ca fara tratament mi-am facut analize si progesteronul de ziua 23 sau cand se face analiza e zero...
magdita - la ce mai e bun uleiul de seminte de in in afara de endometrioza?
peta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ella28 Cora bine ai venit la subiectul nostru. Eu te-am urmarit la FIV- Dracea si deci te cunosc ...din vedere Fetelor, siiiiigur fata si-a luat 3 luni de medical. Cel fara plata...e un lux. Sa stai 3 luni fara salariu...acum pe bune ![]() Cand am facut FIV ,eu mi-am luat 2 sapt de medical, pe concediu oricum apare un cod dar din cate mi-aduc aminte a fost ceva legat de sfera genitala dar desigur departe de ceea ce era in realitate... oricum am avut 2 saptamani si sunt convinsa ca daca mai ceream imi mai dadeau. Voi ati avut probleme cu concediile medicale? Eu mi-am facut pana la urma programare la monitorizare, am saptamana viitoare. As mai incerca 2-3 pe natural si dupa aceea ne relaxam putin si ne pregatim de FIV....sper totusi sa nu ajung acolo, sper eu asaaaa...si sper ca cineva sa ma ajute. Un spiridus, un pestisor de aur???? ![]() |
ella, la mine nu a fost pana acum cazul de concediu medical...cand am facut IA de dimineata m-am dus dupa aia la serv...nu stiu cum se nimereste mereu perioada fertila in momentele cele mai aglomerate, inchideri, etc. Fug repede de la birou in pauza de masa la monitorizari, ma intorc la serviciu si muncesc pana seara tarziu, de prestat nici nu se pune problema daca ma intorc la 10-11 noaptea...ce sa se aleaga?

si eu m-am cam gandit la fel mai incerc de vreo 3-4 ori IA, daca nu fac un efort financiar si incerc un FIV. Ma gandesc ca daca dupa 6-7 IA tot nu reusesc, inseamna ca mai sunt si alte probleme nedescoperite inca si care nu se rezolva prin IA. Si cat sa mai astpet...
luminita42 spune:
fetelor, salutari
!
pupici din nou si imi pare bine ca va 'cunosc"
cora si magdita!
Sabine mult noroc!

fetelor, eu sunt obsedata de endometrioza, ma gandesc daca am asa ceva...cica uneori nu prezinta simptome..data trecuta cand am vorbit cu doctorita am incercat s-o trag de limba asupra altor potentiale probleme in afara de varsta, care mi-e potrivnica,
"d-na dar daca oi avea endometrioza?" si ea zice 'pai uite faceti analiza asta de sange CA125', zicea ca ar fi un indicator mai "pe de departe" (!!) pt. endometrioza (in afara de diagnosticul laparoscopic). Voi ati auzit de analiza, ati facut-o?...cand ma uit pe internet vad ca e o analiza pentru detectia cancerului ovarian si ma ia cu racori. Pai o fi totuna cu endometrioza, ma intreb,ca nu am avut timp sa ma documentez. Voi ce stiti? .. Analiza a fost oricum buna si m-am linistit. Slava D-lui nu am cancer ovarian, m-am gandit, in asemenea momente te simti binecuvantat.
-pe urma am mai intrebat-o de trompele mele filiforme daca ar fi un impediment pentru procreere si ea imi zice ca in opinia ei nu ar fi...Are vreuna dintre voi, fetelor, "podoabe" filiforme?...Ati primit ceva comentarii de la doctori?...
Data viitoare poate ar trebui s-o intreb de alte investigatii, biata doctorita, cred ca in fiecare zi are parte de intrebari din astea...
Serios vorbind ma tot gandesc -ca si voi -ce naiba as mai putea avea de nu mai fac copii...(in afara de varsta!!), daca as stii ca sunt completamente OK as fi mai linistita.
Cora nu am fost atenta, unde ai facut FIV?.. stiu ca nu este on topic dar, ai putea sa ne spui ceva impresii, daca ai fost multumita de prestatia dr.-lor, cat costa totul, cat timp ti-a luat, cum a fost cu anestezia..
anna_ivan spune:
luminitza eu am "podoabe" filiforme si cand l-am intrebat pe medic a zis ca asa cum unele femei au uter retrovers asa si si cu trompele, dar nu e in niciun caz un motiv de infertilitate.
azi am facut histeroscopie si a fost ingrozitoare
m-a durut la fel de tare ca la HSG si a durat mai mult. A scos vreo 6 polipi (de 5 mm fiecare) care au aparut de la puregon asa ca luna viitoare facem stimulare cu menopur.
bun venit noilor fete si sedere cat mai scurta

cora79 spune:
Luminita
,si inseminarea si Fiv am facut la gynera, ce sa zic clinica arata bine, dr si asistentele sunt dragute,dar nu a fost suficient in cazul meu
. Pretul a fost undeva pe la 5 mii euroi(1000 analize sot-sotie),1000 tratamentul-am avut o stimulare mai puiternica,2800 procedura, plus drumuri si vitaminele......)![]()
Noroc ca au bancile banuti si pentru noi
.Anestezia a fost generala dar de scurta durata, mi-am revenit in jumatate de ora si am plecat spre casa![]()
cora79 spune:
Luminita-si eu am trompe filiforme,dar permeabile,dr nu a comentat in vreun fel acest aspect![]()
Cat priveste timpul ,a durat o luna zile tratamentul,apoi punctie,embriotransfer si alte 2 saptamani pana la BHCG![]()