INSEMINARE 47

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

sabine tinem pumnii la testare.
sincer eu nu imi doresc sa beau cafeaua aia cu tine (pt ca iti doresc sa ai testul cu II liniute si sa nu mai bati coridoarele de la departamentul de reproducere asistata de la OB1 cluj )
Vorbim oricum joi, cand stim si noi mai multe (atunci hotaram daca luna asta mai facem ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreiutasg spune:

Neata fetelor,

Citindu-va de ceva timp am reusit sa-mi fac o idee despre "OPERATIUNEA IA" si astfel am si eu o prima intrevedere la dr. ca sa vedem ce si cum.

Totusi, am constatat ca multe clinici au modificat tarifele si o rog pe sensibila/moderator sa modifice informatiile de pe 1 pagina.
Stiu ca la Gynera inseminarea s-a facut 150E, echo 100...la restul pot sa zica restul fetelor.
POOP

MOTTO: Nu pot schima directia vantului dar pot schimba pozitia velelor astfel incat sa ajung intotdeauna la destinatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aruam spune:

Buna fetele,
Stiti daca tratamentul cu antibiotic influenteaza negativ spermograma?
Eu su sotul urmam un tratament cu antibiotic acum si la sfarsitul lunii noiembrie urmeaza sa facem IA.Eu fac IA pe ciclu natural si nu as vrea sa avem si o spermograma proasta.Nu stiu ce sa cred, am auzit de un cuplu care urma sa faca IA si dupa antibiotic spermograma a fost f. proasta( asta a fost concluzia medicilor)si ca ar dura 2-3 luni pana sa revina la valorile normale.

anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Nu stiu ce sa zic Aruam ,dar pe al meu sot dr l-a intrebat dupa ce a facut spermograma 1 data, daca ia antbiotic.atunci ia iesit 5 mil spermatozoizi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Araceli spune:

Cora, bine ai venit. Iti doresc sa ramai cat mai putin timp in postura de aspiranta.
Sabine, bafta multa! Iti tinem pumnii. Avem mare nevoie de o gravidutza noua la subiectul nostru.
Peta, ce repede a trecut timpul...mai ai putin si afli rezultatul. Doamne ajuta sa fie bine de data asta
Eu mai am o zi de gonal-astazi. Spre bucuria mea, nu am avut nici un fel de reactii adverse de la gonal. Luna trecuta mi-a fost tare rau de la closty, doua zile am avut ametelei si greturi, si m-am umplut si de cosuri. Luna asta nici un astfel de simptom, din fericire.
Abia astept ziua de joi, sa ma duc la monitorizare. Am emotii, sper sa fi reactionat bine la gonal...
Deci, fetele, cine mai face inseminare saptamana viitoare? Doar nu o sa ma lasti singura
toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

Neata, Z10 de IA - niciun simptom.
Cora, deci sotul tau e cu probleme . Si eu fac tot la Dracea IA-uri. Tu ce planuri ai pt viitor? Eu vreau sa fac vreo 6-7 IA-uri si daca nu reusesc prin primavara poate incerc si un FIV daca reusesc sa strang bani, desi mor de frica. La noi problema sunt eu, nu am ovulatie decat cu tratament. De cand fac tratament (de 6 luni), trebuia sa se intample, dar...nimic.
Cum a fost FIV-ul? Ti-au dat mai multe informatii decat stiati inainte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

Araceli, asa e, a trecut timpul f repede...nu stiu daca sa-mi fac test sau nu, acum oricum e prea devreme. Vreau neaparat luna viitoare sa vorbesc cu doc sa o interb daca n-ar trebui sa iau si eu progesteron. Mie de cand fac tratamente imi vine CM f repede, si la 27 de zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns consuella spune:

Pup toate fetele.
Multam pentru Peta si Alla pentru raspunsuri.
Incerc sa-mi fac curaj s amai rezist pana luni. Macar atat. Offfff, tare greu e cu asteptarea asta!Daca nu o sa fie de luna in noiembrie incercam iar. Aveti ceva noutati in legatura cu Fiv-ul gratuit de care spuneau aseara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Araceli

Foarte buna este omega3, pt cine suporta. Eu, din pacate, am intoleranta la uleiul de peste, orcare ar fi el: cod, somon...

Araceli, ff bun este uleiul de seminte de in, care contine omega 369 cu 50% mai mult decat orice ulei de peste, si e 100% vegetal. Il poti gasi la orice plafar. Ia-l cu incredere, o capsula pe zi.

Pup toate fetele si va urez sa va reuseasca inseminarile. Am facut si eu una anul trecut, din pacate nereusita, si atunci am mai scris la subiectul asta.
Bafta multa tuturor .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Citat:
citat din mesajul lui indi_77

buna dimineata fetele,

Ma gandeam sa-mi indrept mai mult fata si catre biserica, sa ma tin un post, poate reusesc sa ma las si de fumat (uofff, al naibii viciu.....asta e cel mai greu, mai bine as face zeci de injectii)...

Voi ati reusit sa va lasati de fumat ? daca da, cum ?

Indi, eu m-am lasat de fumat in toamna anului 2005, cand am citit pe net ca fumatul afecteaza grav rezerva ovariana si ca ar trebui sa se scrie pe pachetele de tigari ca fumatul dauneaza fertilitatii, nu sanatatii. A fost o chestiune de vointa, nu am mai pus gura pe ele de atunci si gata. Sper sa reusesti si tu. Doamne ajuta .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler
www.alinadonescuumanitar.blogspot.com/" target="_blank">Alina are nevoie de ajutorul nostru al tuturor

Mergi la inceput