INSEMINARE 47
Raspunsuri - Pagina 16
cora79 spune:
Buna fetelor,va urmaresc de ceva vreme,mai ales ca sunt si eu o aspiranta la bebe, cu o inseminare si un FIV esuate la activ![]()
Astept cu infrigurare vesti bune pe aici ,ca sa ma remontez si eu si sa pot avea curaj sa mai incerc,asa ca aveti grija sa nu ma dezamagiti
Vreau sa aud numai de teste cu II liniute luna viitoare
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui peta fetelor, asta e, e un inceput...foarte timid, dardecat deloc mai bine asa. E bine ca totusi se misca ceva. ell, fantastica povestea ta cu colega...sunt si eu curioasa cum de si-a luat concediu medical pentru asa ceva, la ce a incadrat-o doctorul, la stres? |
chiar asa! poti sa te interesezi si sa vezi cum a reusit sa-si ia medicalul si unde i l-au incadrat?
viss spune:
buna, fetelor. am auzit si eu de FIV gratuit.macar se misca ceva..e minunat.eu trebuia sa fac miercuri ecografia de ziua 12, dar e dr. plecata in State.misto de ea,naspa de mine, m-au programat la cabinetul particular la alt dr, maine.sunt curioasa dc tincturile mele au produs mai mult decat 1 folicul, si pe ambele ovare.:)de,eu nu prea cred, dar eco de maine, ma va lamuri.va pup, noapte buna
cora79 spune:
PETA-multumesc de primire
Intreaba si iti voi raspunde la intrebari
,am 30 ani si 10 luni
, am facut inseminare si fiv cu dr Dracea,nereusite din pacate
, sotul spermograma deplorabila(dupa ani de tratamente de tot soiul) 
alla76 spune:
cora, bine ai venit printre noi. sedere cat mai scurta pe aici si fuga printre gravidute!
viss, te asteptam cu vesti de la eco.
sabine spune:
Alla dar tie ti-a venit ciclul mai tarziu, nu?Ai facut inseminare inaintea mea cu cateva zile bune.Eu pe 4 am facut in ziua 12.
Fetelor am un morcov....
.Maine e ziua cu pricina.Daca nu iasa joi sunt in Romania.Alla, daca mai faci o IA luna asta la cluj iar eu voi fi la parinti ne putem intalni sa bem o cafea.Pot sa-ti las nr de tel.
sabine spune:
Fetelor cred ca si-a luat concediu fara salar.Maximul admis de lege e 3 luni sau cel putin asa era acum doi ani jumate.
sabine spune:
Cora bine ai venit si......sedere scurta. Poate ne dai vestea cea buna.Ce ai in plan?Cu ce incepi?Cand?
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabine Alla dar tie ti-a venit ciclul mai tarziu, nu?Ai facut inseminare inaintea mea cu cateva zile bune.Eu pe 4 am facut in ziua 12. Fetelor am un morcov.... ![]() |
asa e
si asa am patit la ambele IA (probabil de la utrogestan). la IA-ul precedent mi-a venit in a 19-a zi de la IA, acum mi-a venit in a 21-a zi de la IA. luna trecuta am intrebat octorita daca e vreo problema, a zis sa stau linistita. o voi intreba si joi.